Ford Edge Luotettavuus

Ford on varsin suosittu halvoista ja käytännöllisistä katumaastureistaan. Edge on jälleen yksi Fordin maasturi, ja se on keskikokoinen 5 matkustajan katumaasturi, jossa on upeat sisätilat ja infotainment-järjestelmä. Edge on ollut markkinoilla vuodesta 2006, ja se on 2. sukupolvessa.

Yleiskatsaus

Edgeä on saatavana 5 eri varustetasoa, ja siinä on 3 erilaista moottoria. Vakiovarustetasossa on 2,0 litran turbomoottori, ja ST-mallissa on 2,7 V6 Ecoboost -moottori. Tarjolla on myös vaihtoehto 4WD-järjestelmälle, jota voidaan käyttää maksimaalisen pidon saamiseksi karuilla pinnoilla.

Luotettavuus

Luotettavuus on ihmisille tärkeä huolenaihe ennen minkä tahansa auton ostamista, koska luotettava auto on aina tasainen suorituskyvyltään eikä aiheuta monia ongelmia. Ford ei ole luotettavin merkki, mutta se tekee hyviä autoja. RepairPal arvioi Edgen luotettavuuden 3,5:ksi 5,0:sta. Auto on luokassaan sijalla 11.

Turvallisuus

Turvallisuus on aina ollut huippuluokkaa Fordin autoissa. Edgessä on vahva kori, joka kestää kolarit. NHTSA on antanut sille turvallisuusarvosanan 5/5, koska se on suoriutunut erinomaisesti törmäystesteissä. Myös IIHS on antanut autolle hyvät tulokset. Lisäksi autossa on muita turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, ABS, luistonesto, kaistanpitoavustin ja paljon muuta.

Poistot

Fordit ovat tunnettuja siitä, että ne pitävät hintansa vielä vuosienkin jälkeen, koska ne ovat luotettavia ja kestäviä. Myös Edge pitää hintansa melko hyvin, ja sen arvo alenee lähes 51 %, kun se on omistettu 5 vuoden ajan. Tämä on varsin hyvä arvo autoille jopa 5 vuoden jälkeen.

Huolto ja korjaus

Fordit eivät ole tunnetusti vähän huoltoa vaativia, ja ne maksavat paljon enemmän kuin kilpailijansa. Edgen vuotuiset huoltokustannukset ovat hieman korkeammat, 611 $. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Fordin osat ovat kalliita. Auton laatu on kuitenkin edelleen hyvä, ja sillä on keskimääräistä pienemmät mahdollisuudet saada suurempia korjauksia.

  Cadillac CTS Luotettavuus

FAQ

Onko Edge etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Edge on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Edge-mallissa on?

Ford Edge on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Edgessä on ja onko siinä turbo?

Ford Edgessä on 250 hevosvoimaa ja 275 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Edgen tavaratila?

74,8 kuutiometriä ( 2,118 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Edgessä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Edge-mallin yleisimmät ongelmat?

  • Vialliset turvatyynyt.
  • Viallinen jarrutehostin.
  • Naksahtava ääni pyörän alueelta.
  • Valaistu ovien Ajar-valo.
  • Polttoainesäiliön vika.
  • Ilmastointi ylikuumenee.
  • Viallinen tuulilasin tiiviste.
  • Vaihteiston toimintahäiriö.

Onko Ford Edge hyvä katumaasturi?

Ylätasot Mukava ajo-ominaisuudet, tilava matkustamo, runsaat vakiotekniset ominaisuudet. Huonot puolet Vanha sisustussuunnittelu ja muoviset materiaalit eivät saa Edgeä tuntumaan yhtä modernilta tai tuoreelta kuin jotkin sen tärkeimmistä kilpailijoista. Tuomio Edge on tilava katumaasturi, jonka toivottavat ominaisuudet pitävät sen mukana pelissä. Muut kaksiriviset katumaasturit tarjoavat kuitenkin hienostuneemmat sisätilat.

Onko Ford Edgessä moottoriongelmia?

Joissakin malleissa, joissa on enemmän ajokilometrejä, voi esiintyä samoja vaihteisto- tai moottoriongelmia kuin missä tahansa muussa autossa. Edgen pitäisi kestää reilusti yli 150 000 mailia ilman suurempia mekaanisia ongelmia, jotka voisivat jättää sinut pulaan.

Minkä vuoden Ford Edge on luotettavin?

Vuoden 2014 versio on myydyin mallivuosi. Sekä ostajat että kriitikot ovat yhtä mieltä siitä, että vuoden 2014 Ford Edge on monipuolinen katumaasturi. Siinä on vähemmän ongelmia kuin muissa malleissa. JD Power antoi sille laajassa arvioinnissaan 83/100 pistettä.

  Chevrolet Bolt EV:n luotettavuus

Onko Ford Edgessä sähköongelmia?

Toistuvat sähköongelmat ovat merkittävä ongelma Edgessä. Yleisin Edge-sähkövika, joka ilmenee 67 000 mailin jälkeen, maksaa 300 dollaria korjattavaksi. Carcomplaints.com-sivuston asiakasvalitukset osoittavat, että sekä Ford Edgen suurin että toiseksi suurin vika kuuluu sähkökategoriaan.

Onko Ford Edgessä vaihteisto-ongelmia?

Vaikka Ford Edgen vaihteistosta ei ole paljon valituksia, ne ovat yleensä vakavampia omistajille. Kaikkiaan 20 Ford Edgen omistajalla on ilmennyt vaihteistovikoja vuoden 2008 malleissa keskimäärin noin 80 000 kilometrin ajomäärällä.

Mihin Ford Edge on verrattavissa?

Vuoden 2018 Nissan Murano on Edgen suora kilpailija. Se erottuu crossoverien joukosta. Muranon 3,5-litrainen V6-moottori tuottaa 260 hevosvoimaa ja 240 lbft vääntöä etupyörille. Kaikkiin neljään pyörään on saatavana neliveto.

Onko vuoden 2020 Ford Edgessä ongelmia?

Vuoden 2020 Edgessä on vaihteisto-ongelmia, joita kukaan ei myönnä. Suurin ongelma on välillä 0-35mph. Se epäröi vaihteiden välillä, nykii ja pätkii. Se on erityisen herkkä hitaissa, leveissä mutkissa.

Onko Ford Edge hyvä lumessa?

Ford Edge on pieni katumaasturi, joka pärjää lumessa ja talviajossa. Saatavana on neliveto (AWD), joka mahdollistaa ajamisen lumella ja jäällä. Ajoneuvossa on myös useita turvallisuusominaisuuksia, kuten ABS, ajonvakautusjärjestelmä ja muita ominaisuuksia, jotka vähentävät talviajoon liittyviä riskejä.

Tuleeko Ford Edge vuonna 2022?

Kyllä, Edge jatkuu myös tulevaisuudessa. Edgeä myytiin yli miljoona kappaletta pelkästään vuonna 2017. Tämä tarkoittaa, että Edge pysyy todennäköisesti suosittuna vielä vuosia. Ja tämä koskee myös vuotta 2022.

Kumpi on parempi Edge vai Explorer?

Explorer on pidempi kolmella istuinrivillä. Edgessä on kaksi takamatkustajaa enemmän tilaa, mutta Exploreriin mahtuu kolme. Vuoden 2022 Ford Edge on hauska auto ajaa, ja sen pienempi tilantarve tekee siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka eivät tarvitse kolmatta riviä.

  Ford C Max Luotettavuus

Kumpi on isompi Kia Sorento vai Ford Edge?

Vuoden 2020 Ford Edge on pituudeltaan lähes identtinen vuoden 2020 Kia Sorenton kanssa, jonka pituus on 189 tuumaa, kun Edge on 188,8 tuumaa. Ford on pidempi ja leveämpi kuin Kia, mitat ovat 68,3 tuumaa ja 74,9 tuumaa. Syynä on se, että Sorentossa on seitsemän istuinta ja Edgessä viisi.

Kumpi on isompi Ford Edge vai Toyota Highlander?

Ford Edge on suunnilleen yhtä leveä kuin Toyota Highlander. Edge on hieman pienempi kuin Toyota Highlander, mikä saattaa helpottaa pysäköintiä. Edge on kääntösäteeltään hieman pidempi kuin Toyota Highlander, mikä vaikeuttaa hieman ahtaisiin paikkoihin ohjautumista.

Onko se nopea auto?

Hevosvoiman arvoksi on ilmoitettu 335 hevosvoimaa. Se riittää liikuttamaan katumaasturin 0-100 km/h 5,7 sekunnissa.

Pidetäänkö sitä keskikokoisena katumaasturina?

Keskikokoisissa katumaastureissa 2022 Ford Explorer & 2022 Ford Edge on erilaisia moottoreita. Explorerissa on kuitenkin kolme riviä verrattuna Edgen kahteen.

Kuinka kauan Ford Edge kestää?

Ford Edge voi kestää yli 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan hyvin. Vaikka ajoneuvossa on joitakin pieniä vikoja, sen tekniikka on riittävän vahvaa, jotta se kestää kunnolla. Edge voi kestää yli 15 vuotta, jos sitä huolletaan ja korjataan oikein.

Onko siinä Android Auto?

Valtava 12,0-tuumainen kosketusnäyttö on uusi vakiovaruste vuoden 2021 Ford Edgessä. Tässä näytössä on Fordin uusin Sync 4 -tietoviihdejärjestelmä ja langattomat Apple CarPlay/Android Auto -ominaisuudet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z