Ford Expedition luotettavuus

Ford on tunnettu suurten kuorma-autojen ja katumaastureiden merkki. Expedition on täysikokoinen katumaasturi, jonka tarkoituksena on tarjota enemmän tilaa sekä lastille että matkustajille. Katumaasturin matkustajakapasiteetti on 8 henkilöä. Auto on myös tarpeeksi vahva vetämään perässään mitä tahansa perävaunua.

Yleiskatsaus

Expeditionin nykyinen sukupolvi esiteltiin vuonna 2018 3,5 litran V8-moottorilla. Autossa on runsaasti ominaisuuksia 4WD-järjestelmällä ja erittäin tasainen ajokokemus. Autossa on myös kolmas rivi matkustajille. Platinum-varustetasoissa on 3,5 L V6-moottori, jossa on enemmän hevosvoimia kuin tavallisissa varustetasoissa.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole Fordin paras myyntivaltti. Fordin katumaasturit ja kuorma-autot ovat varmasti loistavia raskaan kaluston ominaisuuksissa, säilytystiloissa ja tehossa, mutta ne eivät ole luotettavimpia. Expeditionin keskimääräinen luotettavuusarvosana on Consumer Reportsin mukaan 3,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on aina ollut Fordin autoissa ja erityisesti Expeditionin kaltaisissa Fordin katumaastureissa loistava. Expeditionin kaltaisilla autoilla on selkeä etu kolareissa niiden kovien korien ja suuren maavaran ansiosta. Expedition sai myös NHTSA:n törmäystesteissä erinomaiset turvallisuusarvosanat 5/5. Siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistanpitojärjestelmä, turvatyynyt, törmäysvaroitus ja monia muita saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Poistot

Fordit eivät ehkä ole kaikkein luotettavimpia autoja, mutta ne pitävät varmasti hintansa erittäin hyvin. Expeditionilla on myös hyvä jälleenmyyntiarvo, ja ne menettävät arvonsa noin 18 % yhden vuoden kuluttua ja vain 51 % viiden vuoden kuluttua omistamisesta.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat usein hieman korkeammat neekerimaastureissa autossa käytettävien osien vuoksi. Expeditionin keskimääräiset huoltokustannukset ovat 850 dollaria, mikä on Fordin autoista korkein. osien ja auton laatu on kuitenkin erittäin hyvä, ja ne vaativat vähemmän rahaa korjaamiseen ja vain ennaltaehkäisevään huoltoon.

  Chevrolet SS Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford Expeditionissa on?

Ford Expedition on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Expeditionissa on ja onko siinä turbo?

Ford Expeditionissa on 375 hevosvoimaa ja 470 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Expeditionissa on?

9,8 tuumaa ( 24,89 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Expeditionissa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Ford Expeditionin moottorit kestävät?

Riippuen siitä, kuinka hyvin huollat sitä, Ford Expeditionin moottorin pitäisi kestää 150 000-300 000. 16-venttiilisellä 5,4L V8-moottorilla on alhaisin käyttöikä.

Mikä on Ford Expeditionin luotettavin vuosimalli?

Ford esittelee uusia malleja joka vuosi, mutta jotkut ajoneuvot ovat pärjänneet paremmin kuin toiset. Fordin huonoimmat vuodet ovat Ford Expeditionsin vuosimallit 2003 ja 2006, kun taas vuoden 2019 malli ja 2020 ovat parhaita. Huolimatta siitä, että joillakin autovuosilla on huonoimmat arvostelut, on monia vuosia, joilla on loistavat autoarviot.

Kumpi on luotettavampi Tahoe vai Expedition?

Ford Expedition voittaa vuoden 2020 parhaan perheiden suuren katumaasturin palkinnon. Chevrolet Tahoe on kuitenkin edullisempi kilpailija ja tarjoaa hyvän ennustetun luotettavuusluokituksen sekä monia ominaisuuksia.

Onko Ford Expeditionsissä moottoriongelmia?

Se on melko yleistä Expeditionsissä, joissa on perheen V8-moottorit, mukaan lukien 4,6L tai 5,4L. Tämä ongelma on yleisin vuosina 1999-2003 valmistetuissa Expeditionsissä. Muita vuosiluokkia, joita asia koskee, ovat Expeditions vuosina 1999-2003, 2004-2008 Expeditions ja 1997-1998.

  Ford Ranger Luotettavuus

Onko Ford Expedition rahan arvoinen?

Ford Expedition on suuri katumaasturi, joka on erittäin hyvin rakennettu ja rahansa arvoinen. Sillä on myös yksi luokkansa korkeimmista suorituskykyarvosanoista. Expeditionin käsiteltävyys on erinomainen tämän kokoiseksi ajoneuvoksi. Tämä Ford on saatavana kaksi- ja kolmirivisenä vaihtoehtona. Se tarjoaa tilavat istuimet sekä runsaasti kuormatilaa.

Mikä on Fordin suurin katumaasturi?

Fordin suurin katumaasturi on vuoden 2022 Ford Expedition Max. Se on Ford Expedition Max, mutta paljon isompi. Se on paljon suurempi. Ford Expedition Maxin pituus on 221,9 tuumaa, kun taas tavallisen Ford Expeditionin pituus on 210 tuumaa.

Mikä on Ford Expeditionin huonoin vuosi?

Vuosi 2006 oli Ford Expeditionin huonoin vuosi. 2006 oli Ford Expeditionin huonoin vuosi. Eniten valituksia tuli moottorista ja maalin irtoamisesta. CarComplaints.com kertoo, että Ford Expeditionin suurin ongelma oli kyvyttömyys sammuttaa moottori, kun vikavalo palaa.

Kummassa on enemmän tavaratilaa Suburban vai Expedition?

Kun kolmas rivi taitetaan kokoon, Expeditionin tavaratila laajenee 57,5 kuutiometristä 73,3 kuutiometriin. Vuoden 2019 Chevy Suburban on voittaja kaikissa kolmessa ulottuvuudessa. Siinä on 39,3 kuutiometriä enemmän tavaraa kuin Expeditionissa, 76,7 kuutiometriä vähemmän kuin toisessa rivissä ja 121,7 kuutiometriä molempien rivien ollessa taitettuna.

Kumpi on parempi Yukon vai Expedition?

Vuoden 2021 GMC Yukon Denali tarjoaa paremmat toiminnalliset ominaisuudet, vahvemman moottorin ja loistavat rahoitusvaihtoehdot, jotka tekevät siitä entistäkin edullisemman. Vuoden 2020 Expedition Platinum tarjoaa monia erikoisominaisuuksia, mutta asiantuntijoidemme mielestä vuoden 2021 GMC Yukon Denali on parempi valinta.

  Ford Flexin luotettavuus

Vaatiiko 2022 Expedition premium-bensiiniä?

Expedition voi ajaa 87-prosenttisella oktaaniluvulla. Optimaalisen suorituskyvyn, kuten hinauksen, varmistamiseksi on kuitenkin suositeltavaa käyttää 91-oktaanista bensiiniä.

Milloin Ford lopetti V8:n asettamisen Expeditioniin?

2015

Onko Expedition Max suurempi kuin Expedition?

Ford Expedition Max on metrin pidempi kuin tavallinen Expedition. Pidemmillä matkoilla siihen mahtuu jopa kahdeksan matkustajaa. Pitkätkin ihmiset viihtyvät mukavasti kolmannella rivillä. Expeditionsissä on vakiona kangasistuimet. Korkeampiin varusteluihin on saatavana myös tikattua nahkaa.

Onko Ford Expedition mukava?

Se on mukava ja tilava. Ford Expedition on kolmirivinen katumaasturi, johon mahtuu perinteisessä mielessä jopa kuusi henkilöä. Expedition Max on tilavampi ja mukavampi kuin lyhyempi Expedition. Vuoden 2021 malliin tulee uusi perusversio ja lisävarusteita.

Kuinka monta kilometriä Ford Expedition kulkee täydellä tankilla?

Polttoainetaloudellisuus: Expedition saavuttaa jopa 17 mpg kaupungissa ja jopa 23 mpg maantiellä. Nämä luvut ovat verrattavissa Fordin kilpailijoihin, elleivät jopa parempia.

Mikä on ylellisin Ford Expedition?

Platinum. Vuoden 2021 Ford Expedition Platinum on ylellisin katumaasturimalli. Siinä yhdistyvät mukavuus ja suorituskyky. Suorituskyky on parantunut huomattavasti vakiovarusteisen voimansiirron osalta. Active Motion(r), etuistuimissa on hierontatoiminnot, jotka tekevät ajamisesta erittäin mukavaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z