Ford Explorerin luotettavuus

Ford on suosittu maastureidensa ja suurten kuorma-autojensa ansiosta, koska ne ovat käytännöllisiä, tehokkaita ja tilavia. Explorer on täysikokoinen katumaasturi, joka on pienempi kuin Expedition, mutta suurempi kuin Ford Edge. Se on kuudennessa sukupolvessa, ja sillä on upea iso kori, joka on erittäin kaunis katsella.

Yleiskatsaus

Explorerissa on 6 varustetasoa, ja siitä on myös hybridiversio. Autoa on tarjolla kolmena eri moottorityyppinä 2,5 L, 3,3 L V6 ja 3,3 L V6 hybridimoottori. Autossa on vakiona RWD-järjestelmä, mutta saatavana on myös 4WD-järjestelmä.

Luotettavuus

Fordilla on monia hyviä asioita maasturiksi, mutta luotettavuus ei ole niitä. Fordit kärsivät jatkuvasti polttoainetaloudellisuudestaan ja moottoriongelmistaan, mutta niissä on myös hyviä asioita. Explorer suoriutuu kuitenkin paremmin kuin muut Fordin katumaasturit, ja sillä on hyvä luotettavuuspistemäärä 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole suurin huolenaihe ennen Fordin auton ostamista. Explorerilla on myös hyvä turvallisuuspistemäärä 5 pistettä 5:stä. Se suoriutui erinomaisesti törmäystesteissä, mikä vahvistaa auton vankan korin. IIHS myönsi autolle Top Safety Pick+ -palkinnon. Lisäksi siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, jalankulkijan tunnistus jne.

Poistot

Yksi Fordien parhaista puolista on autojen jälleenmyyntiarvo. Explorerin jälleenmyyntiarvo on myös erittäin korkea vielä vuosienkin jälkeen. 5 vuoden omistamisen jälkeen Explorerin poistoaste on 52 %, mikä on hieno arvo ajoneuvolle.

  Audi RS5 luotettavuus

Huolto ja korjaus

Isommat katumaasturit maksavat yleensä huollossaan enemmän kuin pienemmät ajoneuvot. Explorerin kaikki huolto- ja korjauskustannukset ovat keskimäärin noin 732 dollaria vuodessa. Huoltokustannukset ovat kuitenkin korkeat, mutta auton laatu on vankka, ja sillä on pienemmät mahdollisuudet saada suuria korjauksia ja osien vaihtoja.

FAQ

Onko Ford Explorer etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Explorer on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Explorerissa on?

Ford Explorer on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Explorerissa on ja onko siinä turbo?

Ford Explorerissa on 300 hevosvoimaa ja 310 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka tilavuus on 2,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Explorerin tavaratila?

83,9 kuutiometriä ( 2,376 m3 ).

Kuinka suuri maavara Ford Explorerissa on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Explorerissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Ford Explorer on luotettavin?

Ford Explorerin parhaat vuodet ovat 2010 ja 2011. Vaikka vuoden 2010 Ford Explorer on hieman vanhempi, siinä on luotettava moottori. Vuoden 2011 Ford Explorer on samanlainen kuin vuoden 2010 Explorer, mutta siinä on paljon enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia. Sekä vanhemmissa että uudemmissa malleissa on joitakin merkittäviä ongelmia.

  Ford Bronco Luotettavuus

Kuinka kauan Ford Explorerin voi odottaa kestävän?

Ford Explorer kestää useimmissa tapauksissa 10-17 vuotta. Ford Explorer voi kestää jopa 15 vuotta, jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja sillä ajetaan 12 000 kilometriä vuodessa.

Mikä on Ford Explorerin korkea ajokilometrimäärä?

Keskimääräinen Ford Explorer voi ajaa 80 000-200 000 kilometriä. Explorer-foorumeilla on monia esimerkkejä Explorerin omistajista, joilla on yli 300 000 kilometriä. Se on hyvä tapa säästää rahaa, jos olet kyllästynyt maksamaan auton maksuja.

Minä vuonna siinä oli vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto-ongelmat ja -viat ovat hyvin yleisiä Ford Explorereissa, erityisesti vuosina 2002/2003 ja 2004 valmistetuissa. Jälleenmyyjä voi veloittaa korjauksesta paljon.

Pitävätkö Ford Explorerit arvonsa?

Viiden vuoden kuluttua Ford Explorer menettää 52 % ja sen jälleenmyyntihinta on 51 000 dollaria. Jos ajat Ford Explorerin pois tontilta, se menettää yli neljänneksen arvostaan kahden ensimmäisen vuoden aikana.

Miksi Ford Explorereissa on vaihteisto-ongelmia?

Nämä ovat yleisiä syitä vaihteisto-ongelmiin: alhainen vaihteistonesteen määrä, huono huoltokulttuuri, viallinen alipaine tai vialliset anturit. Ford Explorerin omistajat ovat jakaneet joitakin yleisiä ratkaisuja: Vaihda vaihteisto. Ford TSB vaihteiston ohjauksen uudelleenohjelmointi.

Onko käytetty Ford Explorer hyvä?

Käytetty Ford Explorer on hyvä sijoitus ja parempi kauppa kuin uuden mallin ostaminen. Korkeammat varustetasot voivat olla melko kalliita, kun taas alemmat Explorerit ovat edullisimpia.

  Dodge Viper Luotettavuus

Onko Ford Explorerissa kolmannen rivin istuimet?

Suurimmassa osassa vuoden 2022 Ford Explorer -malleista on vakiona istumapaikat kuudelle henkilölle. Tähän kokoonpanoon kuuluu kaksi kauhapaikkaa 1. rivillä, kaksi kauhapaikkaa 2. rivillä ja kolmannen rivin penkki, johon mahtuu 2 henkilöä lisää.

Onko Ford Explorerissa 7 istuinta?

Vuoden 2022 Ford Explorerin suurin istumapaikkamäärä on 7 henkilöä, ja kokonaistilavuus on 152,7 kuutiometriä. Tämä tarkoittaa, että kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi, vaikka jokainen istuin olisi varattu.

Milloin Ford Explorer lisäsi kolmannen rivin?

2006 – Neljännen sukupolven Ford Explorer esiteltiin sähköisesti taittuvilla kolmannen rivin istuimilla, sähkötoimisella astinlaudalla ja 4,6-litraisella V8-moottorilla.

Voiko Ford Explorerin saada ilman kolmannen rivin istuimia?

Joihinkin malleihin mahtuu seitsemän henkeä, mutta kolmannen istuinrivin voi poistaa, jolloin autoa voi käyttää hinaamiseen ja vetämiseen. Explorerin uusimmissa malleissa kolmannen rivin istuimet taittuvat lattiaan ja tarjoavat enemmän tavaratilaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z