Ford F-150 Lightning ongelmat

Ford F-150 Lightning ongelmat

Ford F150 Lightning on Fordin ensimmäinen sähkökäyttöinen pickup-auto, ja Ford aloitti ensimmäisten mallien toimitukset noin kuukausi tai kaksi sitten. Ford on onnistunut pakkaamaan F150 Lightningiin melko paljon tavaraa, joka teki kuorma-autosta erityisen verrattuna useimpiin muihin markkinoilla oleviin sähkökäyttöisiin pickup-kuorma-autoihin.

Luotettavuuden osalta on vaikea arvioida, kuinka luotettava F150 Lightning on, koska se on vasta tullut markkinoille. Niin tai näin, F150:lle on jo tehty melko paljon takaisinkutsuja, joista on todellakin syytä puhua. Kaiken kaikkiaan sähköautot ovat yleensä luotettavampia kuin polttomoottoriautot, koska ne eivät ole niin monimutkaisia. Näyttää siltä, että F150 Lightning kestää tähän asti todella hyvin.

F150 Lightningin ensimmäinen ongelma on saatavuus, sillä Ford ei koskaan odottanut F150 Lightningin olevan niin suosittu kuin se on. Toinen ongelma on se, että Ford ei tarjoa Lightning Pro -malliin pidennettyä akkuvaihtoehtoa, sillä se on saatavilla vain niille, jotka ostavat ajoneuvokannan ajoneuvoja.

Toinen F150:n ongelma on jälleenmyyjien F150 Lightning -malleista perimä hullu lisähinta. On myös syytä mainita, että useimmat ominaisuudet, jotka todella määrittelevät F150 Lightningin koko vetovoiman, ovat valinnaisia ja kalliita.

Ford F150 Lightning – Kysyntä

Kun Ford esitteli ensimmäisen kerran F150 Lightningin, he odottivat auton saavan hyväksynnän, mutta he myös ajattelivat, että sähköinen F150 ei tule ihastuttamaan uskollisempia ja vanhempia asiakasryhmiä. Etenkin niitä, jotka ovat tottuneet omistamaan diesel-F150-malleja ja jotka käyttävät niitä työkoneina. Kaikki tämä tarkoitti sitä, että Ford yritti kuvitella, kuinka monet ihmiset haluaisivat ostaa F150 Lightningin, ja päättää, kuinka monta kappaletta he aikovat valmistaa vuosittain.

  Ford Flexin luotettavuus

Ford oli tässä asiassa väärässä, sillä F150 Lightning ylitti kaikkien odotukset, ja Ford sai paljon enemmän varauksia kuorma-autoa varten, niin paljon, etteivät he pysty valmistamaan näin monta F150 Lightning -mallia vähään aikaan. Ford on kertonut investoivansa 850 miljoonaa dollaria F150 Lightningin tuotannon lisäämiseen, mikä toivottavasti riittää noin 80 000 kappaleeseen vuodessa 40 000 kappaleen sijaan.

Ford F150 Lightning – Laajennettu akkupaketti

Fordin lehdistötiedotteen mukaan F150 Lightning -mallisto maksaa ulos neljästä eri varustetasosta. Sisääntulotason PRO F150, XLT, LARIAT ja huippumalli PLATINUM. Ensimmäisten tietojen mukaan useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan lähtötason PRO-mallin, koska se tarjoaa useimmat ominaisuudet, joita keskimääräinen Ford F150:n omistaja haluaa.

Melko harva kuitenkaan uskoi, että Ford aikoo varata pidennetyn akun vaihtoehdon vain kolmeen ylimpään varustetasoon. Tämä tarkoittaa sitä, että Ford F150 Pro -mallia ei voi ostaa laajennetulla akkupaketilla, joka tarkoittaa noin 70 mailin lisäkantamaa. Suurin ongelma on itse asiassa se, että Ford tarjoaa laajennettua akkupakettia Pro-malliin, mutta vain niille, jotka ostavat ne ajoneuvokannan ajoneuvoiksi.

Ford F150 Lightning – Jälleenmyyjien lisähinnat

Kun upouusi suosittu auto tulee Yhdysvaltain markkinoille, tapahtuu kaksi asiaa. Ensinnäkin ensimmäisten mallien arvo nousee huimasti, ja ne voidaan myydä helposti, koska kysyntä on paljon suurempi kuin tarjonta. Toiseksi jälleenmyyjät ovat tietoisia tästä, ja kun he saavat muutaman mallin, he ovat alttiita veloittamaan hölmöjä lisähintoja ansaitakseen muutaman nopean dollarin alkuperäisen tarjonnan puutteen vuoksi.

  Ford Taurus X Luotettavuus

Tämä ei ole liian suuri ongelma, jos joudut maksamaan pienen summan yli tarran ollaksesi yksi ensimmäisistä asiakkaista, koska tiedät, että auto säilyttää arvonsa hyvin joka tapauksessa. Kuitenkin. Internetissä liikkuu monia raportteja, joiden mukaan jotkut jälleenmyyjät veloittavat F150 Lightningista 50 prosentin tai jopa suuremman lisähinnan, mikä ei ole kovin järkevää. Mikä pahempaa, he tekevät niin edelleen, vaikka Ford Automobilesin toimitusjohtaja on tuominnut heidät.

Ford F150 Lightning – Valinnaiset ominaisuudet

Olemme kaikki tietoisia siitä, miten autoteollisuus toimii ja että valinnaisvarusteet ovat se osa-alue, jolla useimmat autonvalmistajat tekevät eniten rahaa. Siksi jotkut merkit, kuten Porsche, veloittavat törkeän paljon rahaa valinnaisvarusteista, jotka ovat vakiovarusteena Toyota RAV4:n kaltaisissa autoissa. Porschella on kuitenkin koko autoteollisuuden suurin voittomarginaali autoa kohti osittain tämän vuoksi.

Mainoksissa ja mainostauluilla näkyvässä Ford F150:ssä on lähes kaikki lisävarusteet. Jos verrataan suhteellisen pelkistettyä F150 Lightningia huippumalleihin, ne eivät edes näytä samoilta malleilta. Sinänsä, jos haluat todellisen kokemuksen, sinun on maksettava paljon rahaa lisävarusteista.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Ford F150 Lightning?

Ford F150 Lightning yllätti maailman, koska se tarjoaa ominaisuuksia, joita kukaan meistä ei todellakaan odottanut. Ensimmäisten raporttien mukaan F150 sai paljon paremman vastaanoton kuin kukaan olisi uskonut, koska se on ainutlaatuinen ja aito, mutta silti Ford F150, joka on jo jonkin aikaa ollut Yhdysvaltojen myydyin auto.

  Onko Ford EcoSport hyvä auto?

Sinänsä, jos rakastat kevyitä kuorma-autoja ja haluat sähköauton, voit ostaa F150 Lightningin ja lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tämä tarkoittaa, että F150 Lightning on todellakin sen arvoinen ja sinun kannattaa harkita sitä.

Miksi Ford teki F150 Lightningin?

Ford toi ensin markkinoille Ford Mustang Mach-E:n, ja Mach-E:n vastaanotto oli todella hyvä. Syy siihen, miksi Ford päätti tehdä sähkökäyttöisen pickupin, oli se, että se halusi olla ensimmäinen ja koska se omistaa myydyimmän pickupin.

F150 Lightningilla on merkitystä, koska se tavoittaa sellaisen ihmisryhmän, joka ei alun perin ollut kiinnostunut sähköautojen ostamisesta. Meidän on pidettävä mielessä, että yhdysvaltalaiset asiakkaat rakastavat pickup-kuorma-autoja, joten Fordin kannalta on järkevää tehdä sähköinen pickup-kuorma-auto.

Mikä Ford F150 Lightningissa on niin erityistä?

Ford F150 Lightning tarjoaa muutamia todella innovatiivisia ratkaisuja, joita ei ole ennen nähty. Ensinnäkin F150 Lightning voi virranjakovaihtoehtojen ansiosta antaa virtaa koko kotitaloudelle muutamaksi päiväksi. Toiseksi F150 Lightning on kaikkien aikojen käytännöllisin lava-auto, sillä se tarjoaa kaksi valtavaa säilytystilaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z