Ford F-150 Raptor luotettavuus

Ford valmistaa huippuluokan kuorma-autoja, jotka ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa. F-150 on täysikokoinen pick truck, ja Raptor on kuorma-auton huippuversio. Raptor-mallissa on pieniä ulkoisia muutoksia ja monia lisäyksiä auton ominaisuuksiin.

Yleiskatsaus

Raptorissa on upea 3,5 litran V6-moottori, jossa on 10-vaihteinen vaihteistojärjestelmä. 4WD-järjestelmä on vakiona tässä vaihtoehdossa monien muiden turvallisuusominaisuuksien kanssa. Suuremman moottorin lisäksi Raptorissa on entistäkin parempi jousitusjärjestelmä, joka takaa tasaisen ajon ja paremman suorituskyvyn maastokokemuksissa.

Luotettavuus

Ihmiset valittavat kyllä Fordin autojen luotettavuudesta, mutta lava-autot ovat maailman parhaita. F-150 on erittäin vankasti rakennettu, ja sen luotettavuusarvosana on 77 pistettä sadasta, ja Raptorit ovat vielä luotettavampia kuin tavalliset, koska kuorma-autossa käytetään vielä laadukkaampia osia.

Turvallisuus

Yleisesti ottaen Fordin autot suoriutuvat melko hyvin turvallisuusosastolla, koska autojen korit ovat vahvat ja turvaominaisuudet hyvät. F-150 on saanut NHTSA:n törmäystesteissä täydet 5 tähteä viidestä, mikä todistaa sen vahvan korin. Tämän lisäksi Raptorissa on monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten vakaudenhallinta, lukkiutumattomat jarrut, rengaspaineiden valvontajärjestelmä, turvatyynyt ja paljon muuta.

Poistot

Auton luotettavuuteen vaikuttaa myös auton arvonalentumisaste. Yleensä parasta Fordeissa on hyvä jälleenmyyntiarvo. Sama pätee myös F-150 Raptoriin, ja sen poistuma on vain jopa alle 39 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi autojen luotettavuuden parhaista suurimmista tekijöistä. Fordit maksavat yleensä enemmän kuin muut autot niiden huollossa. F-150 Raptor maksaa lähes 788 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon, mutta osien laatu on parasta, ja kuorma-autolla on hyvin pienet mahdollisuudet saada suuria korjauksia.

  Audi TT RS Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford F-150 Raptorissa on?

Ford F-150 Raptor on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ford F-150 Raptorissa on ja onko siinä turbo?

Ford F-150 Raptorissa on 450 hevosvoimaa ja 510 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford F-150 Raptorissa on 17 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Ford Raptor kestää?

Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, että Ford on suunnitellut kuorma-auton äärimmäiseen maastoajoon. Monet omistajat käyttävät Raptoria juuri tähän tarkoitukseen. Raptoreiden odotetaan kestävän noin 300 000.

Mitä ongelmia Ford Raptorissa on?

Huono öljypannu on yleisin syy, miksi Ford F-150 Raptorissa esiintyy öljyvuotoja. Vaihteisto saattaa vaihtaa liian nopeasti tai auton osiin voi tulla kolinaa (esim. wastegate-toimilaite).

Ovatko Raptorin moottorit luotettavia?

Jotkut kuluttajat valittivat moottorista, kun taas toiset huomauttivat, että kuorma-autossa oli vaihteisto-ongelmia. Ford Raptor on luotettava kuorma-auto, jota voi ajaa maastossa ja maastossa. Jotkut mallit ovat parempia kuin toiset.

Onko käytetty Ford Raptor sen arvoinen?

Käytetty Raptor voi olla hyvä ostos. Ford F-150 on yksi suosituimmista kuorma-autoista tällä hetkellä käytettyjen autojen markkinoilla. F-150 Raptor on F-150:n tehokkaampi versio. Siinä on ylelliset sisätilat ja vielä parempi moottori. Käytetty Raptor voi olla hyvä tapa säästää rahaa.

  Chevrolet HHR Luotettavuus

Miksi käytetyt Ford Raptorit ovat niin kalliita?

Vanhat Ford Raptorit ovat kalliita, koska ne ovat luotettavia. Ne ovat luotettavia, mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät arvonsa. Siksi ostajat maksavat todennäköisemmin hieman enemmän kuorma-autosta, johon he luottavat.

Onko Ford Raptoreissa vaihteisto-ongelmia?

Yleisimpiä 2019 Ford Raptorin vaihteisto-ongelmia ovat kova vaihtaminen, vaihteiston lipsuminen, vaihteiston tärinä ja viallinen momentinmuunnin. Kaikki nämä ongelmat voivat johtaa vaihteisto-ongelmaan, joka lähes varmasti johtaa ajoneuvosi kuolemaan.

Onko Ford Raptor mukava?

Useimmat ihmiset sanovat kyllä. He myös korostavat, että ajo on tasaista. Jotkut asiakkaat valittavat istuinmukavuudesta. Vaikka Raptorissa on 35-tuumaiset renkaat, siinä on myös pienempi 17-tuumainen pyörä. Se kulkee hyvin pehmeästi, koska kuorma-auton pyörien ja tien välissä on paljon kumia. Et tunne kuoppia tai kuoppia keskipitkän jousituksen ansiosta. Jousituksessa on kuitenkin yksi haittapuoli: se on hyvin pehmeä.

Onko Ford Raptor hyvä hinattavaksi?

Hinauskapasiteetti: Ford Raptor on hyvä hinaamaan, ja se voi hinata jopa 1 200 kilon kuormia. Tämän kuorman ja hinausominaisuuksien yhdistelmän ansiosta voit helposti hinata suuria veneitä.

Mitä hyvää Ford Raptorissa on?

Vuoden 2021 Ford F150 Raptor pyrkii lentämään nopeammin, kolkuttamaan aavikkoa nopeammin ja näyttämään edeltäjäänsä ilkeämmältä. Fordin suorituskykyinen pickup-auto on varustettu vaikuttavilla maastovarusteilla, kuten pitkämatkaisella jousituksella ja 37-tuumaisilla maastorenkailla.

  BMW X7 Luotettavuus

Ovatko Raptor-lava-autot nopeita?

Vuoden 2021 Ford F-150 Raptor -maastopakettiauto on nopea ajoneuvo, jolla on suuri kannattajakunta. Kolmannen sukupolven 2021 Ford F-150 Raptor tulee myyntiin tänä kesänä. Se on suorituskykyinen maastopickup, joka pystyy kulkemaan 100 km/h aavikkomaastossa ja lentämään ilmassa kuoppien ja kivien yläpuolella.

Onko Ford Raptorilla hauska ajaa?

Vaikka Raptor on epäilemättä hauskempi kuin Ram tai Sierra, se ei ole yhtä ylellinen kuin muut kuorma-autot. Raptor on suunniteltu vaimentamaan suuria kuoppia, joten se voi joskus tuntua tärisevältä. Vaikka se ei olekaan epämukava, kuvailisimme kyytiä ”kiireiseksi”.

Millainen moottori vuoden 2022 Raptorissa on?

Seuraavan sukupolven Ford Raptoriin tulee uusi 5,0 litran V8-moottori. Tämä moottori antaa Raptorille paljon tehoa. Itse asiassa se tuottaa noin 450 hevosvoimaa. Tämä tekee Raptorista yhden kaikkien aikojen nopeimmista pickup-autoista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z