Ford Fiesta Ecoboost ongelmat

Ford Fiesta Ecoboost ongelmat

Ford Fiesta Ecoboost voi olla hauska auto ajaa ja sillä on poikkeuksellinen luotettavuus ja tehokkuus, mutta siinä on myös useita asioita, joista kannattaa olla huolissaan. Auto on esimerkiksi pienikokoinen, ja pidemmillä ihmisillä voi olla ongelmia mahtua siihen mukavasti. Mutta mitkä ovat Ford Fiesta Ecoboostin yleisiä ongelmia?

Ford Fiesta Ecoboostin yleisiä ongelmia ovat moottorin ylikuumeneminen, moottorin tehon menetys, polttoaineen paineen alenemisongelmat, vialliset jäähdytysnesteputket, ovien lukitusvika, venttiilivauriot, kytkinongelmat ja vaihteisto-ongelmat. Huomaa, että suurin osa näistä ongelmista on helposti hoidettavissa, mutta jotkut niistä maksavat paljon.

Mitkä ovat Ford Fiesta Ecoboostin yleiset ongelmat?

Moottorin ylikuumeneminen

Tätä ongelmaa esiintyy yleensä Ford Fiesta Ecoboost -malleissa, joissa on 1,6-litrainen moottori. Se pakotti Fordin vetämään takaisin yli 230 000 autoa vuosina 2013-2015. Tämän seurauksena Ford päätyi poistamaan 1,6-litraisen moottorin käytöstä ja ottamaan käyttöön 1,5-litraisen moottorin.

Moottorin ylikuumenemista aiheuttavat muun muassa öljy- ja jäähdytysnestevuodot. Tämä on erittäin vakava ongelma, sillä se aiheutti joidenkin Ford-mallien syttymisen tuleen. Jos autosi moottori ylikuumenee, korjauta jäähdytysneste, jotta autosi ei sytyisi tuleen vuodon sattuessa.

Moottorin tehon menetys

Tämä ongelma on yleinen 2.0 Ecoboost -moottorissa. Sen aiheuttaa pakosarjan halkeilu tai säätöventtiilin vikaantuminen. Sen lisäksi, että moottori menettää tehoa, se saa myös moottorin tarkastusvalon syttymään. Paras ratkaisu on vaihtaa huono pakosarja ja säätöventtiili uusiin osiin.

Venttiilin vaurioituminen

Venttiilivauriot ovat yleisiä Ford Fiesta 1.0 Ecoboost -mallissa. Tämä vaurio johtuu yleensä hiilen kertymisestä. Kun imuventtiilit ovat siis tukkeutuneet, ne eivät ainoastaan vaurioidu, vaan moottori ei myöskään toimi optimaalisesti. Vaihda huonot venttiilit ongelman korjaamiseksi.

  Ford Focus Electric Luotettavuus

Alhaisen polttoaineen paineongelmat

Toinen yleinen ongelma Ford Ecoboost -moottoreissa on hiilen kertyminen, joka saa polttoainesuodattimen tukkeutumaan. Tämän vuoksi syntyy polttoaineen matalapaineongelma, joka haittaa auton suorituskykyä. Ratkaisu on puhdistaa polttoainepumppu tai vaihtaa se.

Huomaa, että tämä ongelma on yleinen myös Ford Fiestan 2.0 Ecoboost -moottorissa. Jos siis suunnittelet ostavasi käytetyn Ford Fiestan, jossa on tämä moottori, sinun on varauduttava tähän ongelmaan.

Vialliset jäähdytysnesteputket

Jos ajat Ford Fiesta Ecoboost -mallia, joka on valmistettu vuosina 2009-2013, autossasi on suurella todennäköisyydellä huonolaatuiset jäähdytysnesteputket. Varhaisissa Ecoboost-malleissa oli nailonista valmistetut jäähdytysnesteputket, jotka olivat kestäviä. Kaiken lisäksi putket pettivät korkeissa lämpötiloissa.

Ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava nailoniset jäähdytysnesteputket kestävämpiin ja vahvempiin jäähdytysnesteputkiin. Sinun ei tarvitse odottaa jäähdytysnesteen putkien pettämistä tämän ongelman korjaamiseksi, jos ajat varhaista Ecoboost-mallia.

Vaihteisto-ongelmat

Vaihteisto-ongelmat ovat hyvin vakavia, koska ne voivat vaikuttaa suuresti auton suorituskykyyn. Vuoden 2011 Ford Fiesta Ecoboost -mallin käyttäjät ovat valittaneet eniten vaihteisto-ongelmista. Joitakin yleisimpiä raportoituja vaihteisto-ongelmia olivat viivästynyt kytkeytyminen, auton pysähtyminen ja vaihteiston liukuminen.

Vaihteistojärjestelmän vaihtaminen on melko kallista, ja siksi on ratkaisevan tärkeää varmistaa vaihteiston asianmukainen hoito ja huolto kalliiden korjausten välttämiseksi.

Ovensalvan vikaantuminen

Jos Ford Fiesta Ecoboost -autosi ovensalpa vikaantuu, ovet eivät sulkeudu kunnolla ja ne heilahtavat auki ajon aikana. Tämä ongelma on yleinen Ford Fiesta Ecoboostin vuosimalleissa 2011 ja 2015. On siis tärkeää korjata tämä ongelma, jotta et vaaranna omaa ja matkustajien henkeä. Vaihda ovenkahvajärjestelmä tämän ongelman korjaamiseksi.

  Onko Ford Fiesta Ecoboost hyvä auto?

Kytkinongelmat

Tämä on toinen yleinen ongelma, jonka Ford Fiesta Ecoboostin omistajat kokevat. Tämän merkin kytkinongelmat johtuvat siitä, että sylinteritanko irtoaa kytkinpolkimesta. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava sylinteritanko tai liitettävä se tarvittaessa.

FAQ

Onko Ford Fiesta Ecoboost luotettava?

Kyllä, Ford Fiesta Ecoboost kuuluu luotettavimpiin Ford-malleihin. Tämä auto rekisteröi vähemmän valituksia kuin useimmat kilpailijansa. Se on myös edullisempi korjata ja sen osat ovat myös edullisia. Jos autoa huolletaan asianmukaisesti, vakavia ongelmia voi alkaa esiintyä 150 000 kilometrin ajomatkan jälkeen.

Mikä on luotettavin Ford Fiesta Ecoboost?

Luotettavimman Ford Fiesta Ecoboost -mallivuoden tittelin saa Fiesta 2017. Tästä autosta on rekisteröity alle 5 valitusta. Sitä seuraa tiiviisti Ford Fiesta -mallivuosi 2016. Jos siis haluat ostaa laadukkaan käytetyn Ford Fiesta Ecoboost -mallin, valitse jokin näistä vuosimalleista.

Mitä Ford Fiesta Ecoboost -mallivuotta minun tulisi välttää?

Jos mahdollista, pysy kaukana Ford Fiesta Ecoboost -mallivuosista 2011 ja 2013. Näissä kahdessa mallissa on eniten ongelmia: vuoden 2011 mallissa on yli 170 valitusta ja vuoden 2013 mallissa yli 200 valitusta. Joitakin yleisimpiä ongelmia, joiden kanssa käyttäjät joutuvat kamppailemaan, ovat moottorin ylikuumeneminen ja voimansiirto-ongelmat.

Onko Ford Fiesta Ecoboost kallis huoltaa?

Ei, useimmat Ford Ecoboost -mallit ovat halpoja ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että niihin ei liity paljon ongelmia kuten useimpiin kilpailijoihinsa. Lisäksi niiden varaosat ovat halvempia, mikä tekee huoltokustannuksista kokonaisuudessaan alhaiset. Ford Fiesta 1.6 Ecoboost -malli on kuitenkin melko kalliimpi ylläpitää, koska siinä ilmenee enemmän ongelmia kuin muissa malleissa.

  Ford Super Duty Luotettavuus

Mikä on Ford Fiesta Ecoboostin korkea kilometrimäärä?

Ford Fiesta Ecoboost -mallin korkea ajokilometrimäärä on noin 150 000. Tämä johtuu siitä, että useimmat Ford Fiestat ajavat yli 100 000 kilometriä ilman vakavia ongelmia. Mutta 150 000 mailin jälkeen autoon alkaa tulla vakavia ongelmia, joiden korjaaminen maksaa tuhansia dollareita.

Johtopäätös

Vaikka Ford Fiesta Ecoboostissa on useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää, se on silti mukava, tehokas ja luotettava auto. Se on myös mukava, tehokas, ketterä ja hienostunut. Kaiken kaikkiaan se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, sillä se on myös halvempi ylläpitää ja hauska ajaa.

Asianmukaisella hoidolla ja huollolla Ford Fiesta Ecoboost voi kestää yli 200 000 kilometriä. Lisäksi sen jälleenmyyntiarvo on erinomainen, mikä on tärkeää, jos aiot myydä auton tulevaisuudessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z