Ford Fiesta ST Luotettavuus

Ford on yksi maailman suurimmista automerkeistä, ja se on valmistanut massatuotantona edullisia autoja. Fiesta ST on Fiesta-viistoperän urheilumalli, ja se on 3-ovinen. Siinä on monia parannuksia moottoriin, sisätiloihin ja suorituskykyyn. Auto on poistunut Yhdysvaltain markkinoilta, joten sinun on katsottava ympärillesi käytettyjen autojen markkinoilla.

Yleiskatsaus

ST-mallissa on isompi ja tehokkaampi 1,5 litran EcoBoost-moottori, joka tuottaa maksimissaan 200 hv. Auto tarjoaa myös kolme eri ajotilaa: ”Normal”, ”Sports” ja ”Racing Track”. Fiesta ST on ollut suosittu, ja se voitti Top Gearin Vuoden auto -palkinnon vuonna 2018.

Luotettavuus

Luotettavuus on aina suuri huolenaihe ihmisille ennen auton ostamista. Luotettavuuden suhteen Ford ei ole ollut kaikkein paras, ja ne ovat osoittaneet monia ongelmia. Fiesta ST:n keskimääräinen luotettavuusarvosana on kuitenkin Carbuyerin mukaan 4 viidestä ja J.D Powerin mukaan 3 viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on myös tärkeä, ja Ford on pärjännyt tässä segmentissä melko hyvin. Fiesta ST:n turvallisuuspisteet ovat hyvät, 4 pistettä viidestä. Auto on suoriutunut törmäystesteissä erittäin hyvin, ja ST-mallissa on monia vakioturvallisuusominaisuuksia. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa turvatyynyt, kaistavahti, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ja kuolleen kulman valvonta.

Poistoaste

Ford-autojen poistoprosentti on aina ollut melko hyvä. Nämä autot kestävät yleensä pidempään. Vaikka Fiesta on poistunut Yhdysvalloista, sen poistoprosentti on alhaisempi, 46 % viiden vuoden kuluttua.

  BMW M3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat aina olleet huolenaihe ennen Ford-auton ostamista, mutta nämä autot eivät yleensä tarvitse huoltoa kovin usein. Fiesta ST:n huoltokustannukset ovat 552 dollaria, mikä sisältää kaikenlaiset ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset huollot.

FAQ

Onko Ford Fiesta ST etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Fiesta ST on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Fiesta ST:ssä on?

Ford Fiesta ST on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Fiesta ST:ssä on ja onko siinä turbo?

Ford Fiesta ST:n teho on 197 hevosvoimaa ja vääntömomentti 202 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Fiesta ST:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Fiesta ST hyvä auto?

Ford Fiesta ST on todellinen suorituskykyinen auto. Tämä auto on loistava valinta kuljettajille ja tarjoaa suuren arvon. Tämä malli on viiden tähden arvoinen. Tämä on markkinoiden tehokkain suorituskykyinen auto tällä hetkellä.

Kuinka kauan Fiesta ST:n moottorit kestävät?

Jos huolehdit Ford Fiestastasi säännöllisesti, se kestää todennäköisesti 150 000 kilometriä. Honda Jazz -autot voivat kestää jopa 150 000 mailia, jos niitä huolletaan hyvin.

  Ford Flexin luotettavuus

Miksi Fiesta ST on niin hyvä?

Ajodynamiikka on syy siihen, miksi niin monet Fiesta ST:n omistajat ostivat sen. Tässä autossa on kaikki, mitä tarvitset. Jousitus on täydellinen, paino on kohdallaan, jarrut toimivat hyvin ja aerodynamiikka on melko hyvä. Tätä autoa on ehdoton ilo ajaa.

Pitääkö Fiesta ST arvonsa?

Arvonalentuminen. Valitettavasti jäännösarvo on yksi osa-alue, jossa Fiesta ST ei loista. Asiantuntijoidemme mukaan se säilyttää noin 44 % arvostaan kolmen vuoden ja 36 000 kilometrin matkan aikana.

Onko Fiesta ST parempi kuin Focus ST?

Kaiken kaikkiaan Focus ST:ssä on enemmän sisätilaa kuin Fiesta ST:ssä, lähes kaksi kertaa enemmän — 24 kuutiometriä verrattuna FiST:n 10 kuutiometriin. Monet pidemmät kuljettajat suosivat FiST:tä, mahdollisesti paremman näkyvyyden vuoksi kuljettajan istuimelta. Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, että luvuilla ei aina ole väliä.

Onko Fiesta ST:ssä vakionopeudensäädin?

Kyllä! Vakionopeudensäädin on saatavana kaikkiin Fiesta ST -malleihin.
ST-2-malliin on joitakin lisävarusteita, mutta ST-3-mallissa on kaikki. Näitä ovat muun muassa satelliittinavigaattori, automaattiset valot ja pyyhkijät, kääntyvä taustapeili ja vakionopeudensäädin, ilmastointi, avaimeton sisään- ja uloskytkentä sekä ilmastointi.

Onko kaikissa Fiesta ST:ssä Recaroistuimet?

Kankaiset istuimet: Ford Fiesta ST:n vakiovarusteisiin kuuluvat RECARO-suorituskykyistuimet. Nämä istuimet erottuvat erinomaisesta mukavuudesta ja optimaalisesta sivuttaistuesta.

  GMC Envoy Luotettavuus

Onko Fiesta ST:ssä lämmitetyt istuimet?

Lämmitetyt istuimet ja ohjauspyörä ovat mukava lisä, ja niiden avulla voit pysyä lämpimänä kylminä aamuina. Siinä on myös audiosäätimet, joten voit säätää vakionopeudensäädintä ja hallita kosketusnäyttöä mistä tahansa.

Onko Fiesta ST:ssä turbo?

Turbomoottorit: Suorituskykyyn viritetyssä Ford Fiesta ST:ssä on turboahdettu 1,6-litrainen nelisylinterinen moottori. Se tuottaa 197 hevosvoimaa ja 220 kilon vääntöä. Se on saatavana vain 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Arvostelijat ovat yhtä mieltä siitä, että Fiesta ST on hauska ja nopea ajaa.

Mikä on nopein Fiesta ST?

Fiesta ST-3 Mk8 on nopein. Vaikka se on menettänyt yhden sylinterin, 1,5-litrainen kolmisylinterinen moottori tuottaa edelleen 197 hv ja 214 lbft vääntöä, ja sen nopeus 0-100 km/h on 6,5 sekuntia ja huippunopeus 144 km/h.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z