Ford Flexin luotettavuus

Ford on yksi maailman vanhimmista autonvalmistajista, ja se mullisti maailman massatuotetuilla edullisilla autoillaan. Flex on täysikokoinen katumaasturi, joka on enemmänkin vaunu, ja siihen mahtuu kerrallaan noin 7 matkustajaa. Flex on hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa auton, jossa on valtavasti tilaa sisällä.

Yleiskatsaus

Flexissä on 3,5 litran kaksoisturbomoottori, joka tuottaa 355 hv, ja siinä on 6-vaihteinen automaattivaihteisto. Sitä tarjottiin myös AWD-järjestelmällä, joka voi tarjota hyviä maastokokemuksia. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2019, mutta sitä voi edelleen löytää käytettyjen autojen markkinoilta, ja se on hyvä ostos.

Luotettavuus

Ford on ollut kuuluisa monista asioista, mutta luotettavuus ei kuulu niihin. Fordin autoissa on ollut kymmeniä ongelmia aiemmin, mutta jotkut autot ovat parempia kuin toiset. J.D Power on antanut Flexille hyvän luotettavuusarvosanan 4,0 pistettä 5,0:sta. RepairPal on antanut autolle 3,5 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Fordin autoilla on hyvä maine turvallisuus- ja törmäystesteissä. Flex suoriutui hyvin myös törmäystesteissä, ja IIHS antoi autolle törmäystesteissä hyvän yleisarvosanan. Myös NHTSA palkitsi auton 4 tähdellä 5:stä. Tämä tekee siitä paljon luotettavamman.

Poistoprosentti

Toinen luotettavuuteen liittyvä näkökohta on autojen arvon alenemisnopeus, ja onneksi Fordin autot pitävät yleensä arvonsa hyvin. Flexin valmistus on lopetettu, mutta sen arvonalennusaste on noin 50 % viiden vuoden kuluttua.

  Ford Expedition luotettavuus

Huolto ja korjaus

Maasturiautojen huolto ja korjaus ovat yleensä korkeammat kuin pienempien autojen. Flex on täysikokoinen katumaasturi, ja sen huoltokustannukset ovat keskimääräistä korkeammat, lähes 700 dollaria vuodessa. Tämän lisäksi auto ei myöskään tarvitse käydä usein huoltoasemilla.

FAQ

Onko Ford Flex etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Flex on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Flexissä on?

Ford Flex on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Flexissä on ja onko siinä turbo?

Ford Flexissä on 365 hevosvoimaa ja 350 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Ford Flexissä on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Flexissä on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Ford Flex kestää?

Ford Flex voi kestää jopa 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Pitkään käytössä olleiden Flex-ajoneuvojen omistajat kertovat tarinoita siitä, miten he pitävät ne lämpiminä talvitallissa. Ford Flex tarvitsee vain pieniä korjauksia saavuttaakseen 200 000 mailin rajan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z