Ford Focus Electric Luotettavuus

Sähköautot ovat autoteollisuuden tulevaisuus. Focus Electric on täyssähköauto, jonka korimuoto on 5-ovinen viistoperä. Autossa on monia ominaisuuksia, ja sen lakkauttamisen vuoksi auto on hyvä sähköinen vaihtoehto ostettavaksi. Ulkonäkö on myös hyvä pieneksi autoksi, ja toimintasäde on myös varsin riittävä kaupunkikäyttöön.

Yleiskatsaus

Auto sai monia palkintoja ominaisuuksiensa ansiosta. Focus Electricissä on 23 kWh:n litiumioniakku, joka antaa arviolta 122 km:n toimintasäteen. Tästä autosta on myös suurempi akkuversio, jossa on 33,5 kWh:n litiumioniakku.

Luotettavuus

Autojen luotettavuus on usein tärkeää, ja ihmiset haluavat ostaa auton, joka kestäisi monta vuotta ja maksaisi heille vähemmän rahaa. Fordin autot eivät ole markkinoiden luotettavimpia, koska niiden huoltotarve on suuri ja niissä on joitakin ongelmia. J.D. Powerin Focus Electric on saanut keskimääräistä huonommat pisteet, 2 tähteä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös yksi luotettavuuteen liittyvä tekijä, joka on erittäin tärkeä. Yleisesti ottaen turvallisuustoimenpiteet ovat Fordin autoissa melko hyvät. Vaikka IIHS ja NHTSA eivät olekaan testanneet sähkömallia törmäystesteissä, voimme olettaa, että turvallisuustoimenpiteet ovat hyvät, kun tarkastelemme Focuksen muiden mallien luokituksia.

Poistotaso

Ford-autoilla on toinenkin etu jälleenmyyntiosastolla. Nämä autot eivät heikkene nopeasti ja ovat edelleen hyvässä hinnassa. Myös Focus Electric pärjää hyvin, ja vuoden 2018 malli tekee noin 33 %:n arvonalennuksen, mikä on erittäin hyvä auto.

  Ford Transit Connectin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Sähköautoja pidetään usein hyvin vähän huoltoa vaativina, mutta myös ne tarvitsevat osiltaan huoltoa. Myös Focus electric tarvitsee huoltoa, mutta huoltokustannukset ovat paljon pienemmät kuin muissa Focus-malleissa. Lisäksi koska kyseessä on sähköauto, se tarvitsee vähemmän huoltokäyntejä, ja suurten korjausten mahdollisuus on pienempi.

FAQ

Onko Ford Focus Electric etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Focus Electric on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Focus Electricissä on?

Ford Focus Electric on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Focus Electricissä on ja onko siinä turbo?

Ford Focus Electricin teho on 143 hevosvoimaa ja vääntömomentti 184 lb-ft.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Focus Electricissä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Focus Electric olemassa?

Fordin toinen täyssähköinen tuotantoauto, Focus Electric, esiteltiin joulukuussa 2011 (Ford Ranger EV oli ensimmäinen). Focus Electricissä on sama kori eli liukukatto kuin kolmannen sukupolven Ford Focusissa.

Onko Ford Focus Electricin valmistus lopetettu?

Focus Electricin lopettaminen vuonna 2018 johtui huonosta myyntituloksesta. Sitä myytiin vajaat 2000 kappaletta vuodessa, mikä on paljon vähemmän kuin Leafia. Etupyöriä liikutti 123 hevosvoiman sähkömoottori, ja huippunopeus oli 135 km/h (84 MPH).

  Dodge Challenger SRT Hellcat Luotettavuus

Kuinka kauan Ford Focus Electricin akku kestää?

Ford Focuksen akun keskimääräinen käyttöikä on 3-5 vuotta. Tämä voi kuitenkin vaihdella suuresti säästä, akkutyypistä, ajotottumuksista ja akun koosta riippuen. Akkusi ei välttämättä ole täysin tyhjä, mutta se ei välttämättä tarkoita, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuleeko Fordista täyssähköinen?

Ford investoi useita miljardeja sähköautoihin Ford Motor Co. Ford Motor Co. historiansa suurin investointi, jolla rahoitetaan uusi kokoonpanotehdas, jossa valmistetaan täyssähköisiä F-sarjan kuorma-autoja, sekä kolme akkutehdasta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z