Ford Focus RS luotettavuus

Ford tunnetaan maailmalla edullisista ja perheautoista. Focus on viistoperä, ja se on neljännessä sukupolvessa. RS-malli ei kuitenkaan ole mukana 4. sukupolvessa. Focuksen 3. sukupolvessa oli RS-malli, jossa oli paljon suurempi moottori ja lisäominaisuuksia.

Yleiskatsaus

RS-malli tunnetaan laadukkaammista osista ja moottorista. Siinä on 2,3 litran 4-sylinterinen moottori, joka tuottaa 350 hevosvoimaa. Siinä on myös AWD-järjestelmä, joka maksimoi auton sulavuuden tiellä. Nämä ominaisuudet tekevät tästä yhden luokkansa parhaista.

Luotettavuus

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä asioista arvioitaessa auton luotettavuutta ja kestävyyttä. Fordit eivät ole olleet kaikkein luotettavimpia autoja, johtuen joistakin niissä havaituista ongelmista, mutta jotkut autot ovat loistavia omassa luokassaan. Focus RS on luotettava auto, jonka RepairPal arvioi arvosanalla 4,0/5,0.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tärkeä seikka auton luotettavuutta arvioitaessa. Ford on yleensä melko turvallinen merkki, ja se testaa jokaisen autonsa törmäystestein. Focus testattiin törmäystestissä, ja se sai täydet pisteet 5/5. RS-mallissa on jopa ylimääräisiä lisäturvaominaisuuksia, kuten 7 turvatyynyä, ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Jos on yksi asia, jossa Ford loistaa, on sen jälleenmyyntiarvo. Näillä autoilla on hyvä maine pitää hintansa. Jopa vuoden 2018 Focus RS:n arvo alenee alle 50 % 5 vuoden omistamisen jälkeen.

Huolto ja korjaus

Huolto ja kunnossapito ovat Ford-autoissa usein kalliita. Focus RS vaatisi noin 550 dollaria kaikkiin huoltoihinsa vuosittain. Tämä sisältää vain määräaikaiskäynnit, mutta jos autossa on jotenkin suuria ongelmia, se maksaisi enemmän. Osien laatu on kuitenkin hyvä, joten mahdollisuudet suurempiin korjauksiin ovat pienet.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Luotettavuus

FAQ

Onko Ford Focus RS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Focus RS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Focus RS:ssä on?

Ford Focus RS on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Focus RS:ssä on ja onko siinä turbo?

Ford Focus RS:ssä on 350 hevosvoimaa ja 350 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Focus RS:ssä on 19 X 8 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Focus RS hyvä päivittäinen kuljettaja?

Ford Focus RS on hieno auto, mutta karkea päivittäinen kuljettaja: Tämä arvostelu. Uusi Mk III Ford Focus RS on kovaääninen viistoperä, jossa on lukuisia kosmeettisia parannuksia ja Teksasin kokoinen takasiipi. Se kiinnittää ohikulkijoilta yllättävän vähän huomiota.

Miksi Focus RS epäonnistui?

Syystä on monia teorioita, mutta syynä voi olla väärin asennettu tiiviste. Monet Focus RS:n omistajat julkaisivat kuvia epäonnistuneista tiivisteistään. Rakenne näyttää olevan identtinen Mustangin 2.3L EcoBoostin tiivisteiden kanssa.

Onko Focus RS nopea?

Focus RS:n teho on 345 hv, vääntömomentti 347 lb ft ja maksiminopeus 165 km/h. Mittauksemme mukaan kiihtyvyys 0-100 km/h on 4,7 sekuntia.

  Ford Ranger Luotettavuus

Onko Focus RS parempi kuin St?

Huolimatta siitä, että niiden suunnittelufilosofiat ovat erilaiset, on luonnollista verrata Focus RS:ää ja ST:tä. ST tarjoaa enemmän tehoa ja jousitusta kuin perus-Focuksessa sekä kuusivaihteisen manuaalivaihteiston. RS tuo lisää tehoa, paremman jousituksen ja EcoBoost-moottorin AWD:llä.

Minkä vuoden Focus RS:n pään tiivisteongelmat?

Tämä takaisinkutsu koskee vuosien 2016 ja 2017 Focus RS -malleja, jotka on valmistettu 3. elokuuta 2015 ja 6. heinäkuuta 2017 välisenä aikana. Ford aikoo lähettää asianomaisten ajoneuvojen omistajille kirjeen tähän viikkoon mennessä.

Mitä autoja Focus RS voi voittaa?

9 Ford Focus RS:n kilpailijaa, jotka on otettava huomioon

  • Audi RS 3.
  • BMW M2 Competition Coupe.
  • Ford Mustang EcoBoost.
  • Honda Civic Type R.
  • Mercedes-Benz AMG CLA 45 Coupe.
  • Nissan 370Z.
  • Subaru BRZ / 2019 Toyota 86.

Onko Focus RS ralliauto?

Ford Focus RS WRC, Ford World Rally Teamille (Ford Europe ja M-Sport) suunniteltu auto on Ford Focus Climate 2 litran sarjavalmisteiseen viistoperään perustuva auto. Se on kehitetty kilpailemaan rallin MM-sarjassa. Auton FIA-määrittelyt ovat RS, joka tarkoittaa Rallye Sportia, ja WRC, joka edustaa World Rally Caria.

Onko Focus RS Turbo?

Focus RS:n voimanlähteenä on turboahdettu 2,3-litrainen nelisylinteri, jossa on 350 hevosvoimaa ja 350 lbft vääntöä. Se kulkee nopeasti millä tahansa pinnalla ja on luokkansa nopein auto. EcoBoost-nelosmoottorin voimakasta, mutta teolliselta kuulostavaa murinaa säestää napakka turboviive, jonka huomaa helposti.

  Ford Super Duty Luotettavuus

Mitä RS tarkoittaa Fordissa?

Siitä on myös hyötyä, jos yritykselläsi on vahva moottoriurheiluhistoria – Fordilla on. 15. Autossa on myös legendaarinen RS-merkki. Näitä ikonisia alkukirjaimia, jotka tarkoittavat Rally Sportia, käytettiin ensimmäisen kerran autoissa, joiden oli tarkoitus dominoida ralleja.

Kumpi on parempi Golf R vai Focus RS?

Vaikka Focus on hieman painavampi kuin Golf, se on myös hieman leveämpi, korkeampi ja pidempi kuin Golf. Focus on kuitenkin helpompi polkea ja intuitiivisempi. RS-imago saattaa joillekin riittää pitämään heidät poissa Focuksen kuljettajan paikalta, mutta Golf on silti loistava yleismalli ja uskomattoman miellyttävä ajaa.

Onko Ford Focus RS hyvä lumessa?

Ford Focus RS:ssä on nelivetojärjestelmä, joka on uskomattoman tehokas. Sen turboahdettu 2,3-litrainen nelisylinterinen moottori tuottaa 350 hevosvoimaa, mikä riittää lumen irrottamiseen. Tämä yhdistettynä matalaan etuvetoon saa aikaan lumenaurauksen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z