Ford Focus ST luotettavuus

Ford on yleensä kuuluisa edullisista massatuotetuista autoista kaikkialla maailmassa. Focus ST on Focuksen suorituskykyinen malli, joka on RS-mallia heikompi mutta perusmallia parempi. Auton teknisissä tiedoissa on monia etuja, ja sitä voi käyttää päivittäisenä kuljettajana.

Yleiskatsaus

ST-malli on lopetettu Yhdysvalloissa, mutta se on edelleen läsnä Euroopan ja Australian markkinoilla. Autossa on isompi ja nopeampi 2,0 litran turboahdettu moottori, joka on 242 hevosvoimaa, ja se pystyy kiihdyttämään niinkin nopeasti kuin 0-100 km/h vain 6,3 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta on erittäin tärkeää tietää auton luotettavuushistoria. Ford ei ole viime aikoina ollut luotettavin merkki, mutta se tekee hyviä autoja, joilla on monia etuja. RepairPal arvioi Focuksen luotettavuuden 4,0 pisteellä 5,0:sta, ja myös J.D Power palkitsi auton 4,0 tähdellä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on Fordin autojen etu, koska ne tarjoavat tarvittavat ominaisuudet edulliseen hintaan. Focus on kolaritestattu, ja se on saanut täydet pisteet NHTSA:n ja IIHS:n kolaritesteissä. Focus ST:ssä on vielä enemmän ominaisuuksia kuin tavallisessa Focuksessa. Siinä on mukautuva vakionopeudensäädin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, kaistanpitojärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Luotettavuutta arvioidaan myös arvonalentumisasteen perusteella, koska ihmiset eivät halua autoa, joka menettää paljon arvoa jonkin ajan kuluttua. Ford on yleensä erittäin hyvä jälleenmyyntiarvoltaan ja pitää hintansa. Focus ST:n arvo alenee noin 40 % 5 vuoden kuluttua.

  Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat ihmisille usein hyvin tärkeitä. Focus ST:n luotettavuusluokitus on hyvä, mikä tarkoittaa, että sillä on vähemmän mahdollisuuksia saada suurempia korjauksia. Määräaikaishuollon kustannukset ovat noin 550 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Ford Focus ST etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Focus ST on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Focus ST:ssä on?

Ford Focus ST on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Focus ST:ssä on ja onko siinä turbo?

Ford Focus ST:ssä on 252 hevosvoimaa ja 270 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Focus ST:ssä on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Focus ST:n moottori luotettava?

Tämä moottori on kehittynyt Focus RS -mallissa käytetystä yksiköstä. Myös monia muita yhteisiä komponentteja käytetään koko Focus-mallistossa, joten ST:n pitäisi olla varsin luotettava.

Kuinka kauan Ford Focus ST:n moottorit kestävät?

Asiakaskertomusten mukaan Ford Focus ST:n moottori kestää 200 000-250 000 kilometriä. Keskimääräinen Ford Focus ST -auto kestää 13-16 vuotta, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa.

Mikä moottori on Focus ST:ssä?

Täysin uusi Focus ST on saatavana kahdella moottorilla. Siinä on enemmän tehoa ja vääntöä kuin edellisessä Focus ST:ssä. Ford EcoBoost -moottorista saat 280 hevosvoimaa ja 420 Nm vääntöä, ja sen avulla nopeus 0-62 km/h saavutetaan vain kuudessa sekunnissa.

  Cadillac XLR Luotettavuus

Mikä on paras moottori ST:ssä?

1,5-litrainen EcoBoost-moottori on paras valinta, jos etsit ST-Line-mallia, mutta et halua maksaa sen kallista hintaa. Siinä on 179 hevosvoimaa, ja sen nopeus 0-100 km/h on vain 8,8 sekuntia. Saatavana on myös dieselmoottori, mutta me suosimme tehokkaampaa bensiinimoottoria.

Onko Ford Focus ST vai RS nopeampi?

Kuten arvata saattaa, Focus ST:ssä ja Focus RS:ssä on vahvemmat Fordin suorituskykyiset moottorit kuin muissa Focus-malleissa. Nopeampi niistä on RS. Sen huippunopeus on 165mph verrattuna 155mph. Nopeus 0-100 km/h nopeutuu 4,5 sekunnissa verrattuna ST:n 5,9 sekuntiin.

Mitä ST tarkoittaa Focusissa?

Se tarkoittaa Sport Technologies. SVT on erikoisajoneuvotiimi. Se on seuraaja svo:lle, joka oli special vehicle operations. Tanner foust on myös ST-R, joka tarkoittaa sport technologies race editionia. SVT Raptor on ainoa tuntemani SVT, joka on vielä tuotannossa.

Onko Ford Focus ST hyvä auto?

Siinä voi kuljettaa ihmisiä suhteellisen mukavasti, siinä on paljon säilytystilaa ja se on erittäin tehokas. Tässä kuussa sen käytännölliset ennakkoluulot alkavat kuitenkin ärsyttää. Focus ST on osoittautumassa erinomaiseksi autoksi, eikä siinä ole mitään ongelmaa.

Onko Ford Focus ST:ssä turbo?

Jokaisessa Focus ST:ssä on turboahdettu 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori (252 hevosvoimaa, 270 lbft vääntöä), kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja etuveto.

  Ford Taurus Luotettavuus

Onko Fiesta ST parempi kuin Focus ST?

Kaiken kaikkiaan Focus ST:ssä on enemmän sisätilaa kuin Fiesta ST:ssä, lähes kaksi kertaa enemmän — 24 kuutiometriä verrattuna FiST:n 10 kuutiometriin. Monet pidemmät kuljettajat pitävät FiST:tä parempana, mahdollisesti siksi, että kuljettajan istuimelta on parempi näkyvyys. Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, että luvuilla ei aina ole väliä.

Onko Focus ST EcoBoost?

Ford Focus ST:ssä on pienempi 2,0 litran EcoBoost-moottori, joka tuottaa 250 hevosvoimaa ja 270 lb-ft vääntöä. ST:n 2.0L EcoBoost -moottoria voi tehostaa monin tavoin, aivan kuten Mustangissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z