Ford Mustang Mach-E:n yleiset ongelmat

Ford Mustang Mach-E ongelmat

Ford Mustang Mach-E on Fordin ensimmäinen valtavirran sähköauto. Koska Ford on valtava autoteollisuusyritys, se investoi miljardeja tähän hankkeeseen, jonka tarkoituksena ei ollut ainoastaan tehdä Mach-E, vaan toimia perustana monille peräkkäisille Fordin sähkö- ja hybridiajoneuvoille, jotka tulevat lähitulevaisuudessa.

Luotettavuuden osalta upouuden projektin julkaiseminen on yleensä merkki tulevista ongelmista, ja rehellisesti sanottuna Mach-E:llä on omat ongelmansa. Toisaalta sähköajoneuvot ovat luonnostaan luotettavampia kuin polttomoottoriautot, mikä lieventää jonkin verran iskua. Joka tapauksessa Ford yrittää jatkuvasti tehdä Mach-E:stä yhä luotettavamman.

Yleisimmät Ford Mustang Mach-E:n ongelmat liittyvät akkuun. Erilaiset varusteisiin liittyvät ongelmat, latausjärjestelmään liittyvät ongelmat, auton mukana toimitettavan sovelluksen ongelmat ja erilaisiin turvallisuusohjelmistojärjestelmiin liittyvät ongelmat ovat myös yleisiä Mach-E:n kanssa. Myönnettäköön, että Ford yrittää ratkaista suuren osan näistä ohjelmisto-ongelmista parhaillaan, mutta se saattaa olla vaikeampaa kuin voisi kuvitella.

Joka tapauksessa Mach-E näyttää olevan kohtuullisen luotettava auto. Jotkin ongelmat voivat pilata kokonaiskokemuksen täysin ja saada sinut toivomaan, ettet olisi koskaan ostanut sitä, mutta sitä lukuun ottamatta Mach-E on hieno sähköauto, joka tulee vain paranemaan ajan myötä.

Ford Mach-E – Akkuongelmat

Akku on tunnetusti EV:n keskeinen osa, koska akku on kaiken energian lähde, jonka avulla voit sekä ajaa autoa että tehdä monia muita asioita, kuten kytkeä ilmastointilaitteen päälle. Jos akku kuitenkin lakkaa toimimasta (kuten Mach-E:ssä joskus käy), et jää kirjaimellisesti tyhjän päälle.

  Ford Transit Connectin luotettavuus

Monet Mach-E:n omistajat ovat valittaneet siitä, että auto menee uneen eikä halua enää herätä. Näin tapahtuu, vaikka auto olisi täyteen ladattu, ja Fordin mukaan tämä ongelma liittyy puhtaasti ohjelmistoon. He sanoivat myös, että tällaiset ongelmat voidaan ratkaista viemättä autoa jälleenmyyjälle, mutta tuomaristo ei ole vielä selvillä tästä asiasta.

Ford Mach-E – Varustekysymykset

Kun ajattelemme luksusta, emme yleensä ajattele Fordia. Ford on kuitenkin kulkenut pitkän matkan, ja se valmistaa nyt autoja, joissa on lähes kaikki, mitä luksusautoissa on. Näitä ovat muun muassa täyspitkät panoraamakattoluukut, lämmitettävät ja jäähdytettävät istuimet sekä koko joukko älykkäitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja mukavampaa.

Monissa tapauksissa omistajat ovat kuitenkin valittaneet, että kattoluukku on kirjaimellisesti räjähtänyt ilman näkyvää syytä, ja monet heistä ovat myös sanoneet, että myös ikkunat ovat alttiita halkeilemaan. Jotkut omistajat ovat myös raportoineet ongelmista takakontin luukun linjauksessa, mutta Fordilla ei ollut mitään sanottavaa tästä.

Ford Mustang Mach-E – Latausongelmat

Ford Mach-E on auto, joka tukee nykyajan viimeisimpiä latausnopeuksia, mikä tarkoittaa, että Mach-E on nykyisten markkinoiden edistyksellisimpien EV-autojen tasolla. Mach-E tykkää kuitenkin joskus avata latausportin ilman näkyvää syytä, ja Fordin latausverkko on melkoisen hylkäävä verrattuna sähköautojen isoihin poikiin.

  Ford Focus Ecoboost yleiset ongelmat

Jotkut omistajat valittivat myös siitä, että auto kieltäytyy lataamasta kylmällä säällä, kun taas toiset ovat raportoineet, että auto kieltäytyy lataamasta yleensä.

Ford Mustang Mach-E – sovellusongelmat

Ford Mach-E:n mukana tulee oma puhelinsovellus, jonka avulla auton eri toimintoja voi ohjata etänä. Näin voit käyttää puhelintasi avaimena tai voit aina tarkistaa auton varaustilan tai ohjata latausjaksoja. Puhelin/avain-ominaisuus ei toimi joillakin omistajilla, ja Fordin valovoimaisten mielestä ongelmaa ei voi korjata.

Vaikuttaa siltä, että Ford-jälleenmyyjät ovat pimennossa, kun on kyse siitä, mitä tehdä, kun vihaiset asiakkaat tulevat ja vaativat selitystä siihen, miksi jotkin ominaisuudet eivät toimi. Näin käy, kun merkki tekee täysin uuden mallin, koska täysin uuteen malliin liittyy yleensä täysin uusia ongelmia.

Ford Mustang Mach-E – Erilaisia turvallisuusohjelmisto-ongelmia

Ford Mustang Mach-E:ssä on koko joukko kehittyneitä kuljettajan apujärjestelmiä, kuten etutörmäyksen esto tai automaattinen jarrutus. Omistajat ovat raportoineet, että nämä järjestelmät ovat joko aivan liian tungettelevia tai eivät toimi lainkaan. Jäämme odottamaan ja katsomaan, miten Ford hoitaa tällaiset ongelmat, ennen kuin voimme sanoa, että Mach-E on kokonaisuudessaan luotettava auto.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E on todella mielenkiintoinen sähköauto, ja näyttää siltä, että monet ovat kiinnostuneita ostamaan sellaisen. Mach-E on tehty niille, jotka ovat tottuneet ajamaan Fordin malleilla ja niille, jotka nauttivat siitä, että Mach-E on jonkinlainen sähköinen SUV-versio ikonisesta Mustangista.

  BMW Z4 VS Ford Mustang - kumpi on parempi?

Mach-E on kaikkien alojen ammattilainen, mikä auttaa, kun autoa yritetään myydä. Se ei kuitenkaan loista missään erityisessä, mutta hintaa pidetään Mach-E:lle sopivana. Kaiken kaikkiaan, jos pidät auton ulkonäöstä ja tekniikasta, sinun kannattaa harkita sitä.

Miksi Ford teki sähköisen Mustangin?

Mustang Mach-E ei ole suora sähköversio Mustang Coupesta. Syy siihen, miksi Ford käytti Mustang-nimeä, on se, että Mach-E on otettava vakavasti. He tietävät, että Mustang-brändi on arvostettu ja yksi historian tunnistettavimmista automallien nimistä.

He ajattelivat, että jos he yhdistävät menneisyyden Fordin ja tulevaisuuden Fordin, he pystyvät rakentamaan uuden tuotemerkin perinnön nykyisen ikonisen Mustang-nimen varaan.

Paljonko Ford Mustang Mach-E maksaa?

Ford Mustang Mach-E:n hinnat alkavat noin 44 000 dollarista, mikä tekee siitä kalliimman kuin VW ID.4 ja Kia Nero EV, mutta ei kuitenkaan yhtä kalliin kuin Tesla Model Y.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z