Ford Ranger Luotettavuus

Ford on yksi parhaista kuorma-autojen ja maastureiden valmistajista. Fordin kuorma-autot ovat yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Ford lopettaa henkilöautojensa tuotannon. Ranger on keskikokoinen kuorma-auto, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Kuorma-auto on erittäin tehokas, ja se voi vetää jopa 7 500 kiloa.

Yleiskatsaus

Fordin kuorma-autot ovat laadultaan vertaansa vailla, ja Ranger on yksi niistä. Tätä kuorma-autoa on saatavana kolmessa eri varustetasossa. XL-perusmallissa on 2,3 litran moottori, ja siinä on 10-vaihteinen automaattivaihteisto. Jokaiseen malliin on saatavana myös 4×4-vaihtoehto.

Luotettavuus

Ford ei ehkä ole maailman luotettavin autonvalmistaja, mutta sen kuorma-autot ovat yksi luotettavimmista ja kestävimmistä. Nämä kuorma-autot kestävät koko eliniän, ja sama pätee myös Rangeriin. J.D Powerin luotettavuusarvio on 85 pistettä 100:sta ja RepairPalin 4 pistettä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuus on usein melko hyvä kuorma-autoissa, ja Fordin kuorma-autoissa se on erittäin hyvä. Ranger sai NHTSA:n törmäystesteissä 4 tähteä viidestä ja IIHS:n neljässä törmäystestissä hyvän arvosanan. Lisäksi kuorma-autossa on monia turvavarusteita, kuten hätäjarrutusjärjestelmä, törmäysvaroitus ja monia muita saatavilla olevia turvavarusteita.

Poistot

Poistoprosentti on yleensä parempi Ford-autoissa. Se on vielä parempi Ford-kuorma-autoissa, koska niiden kysyntä Yhdysvalloissa on loputonta. Rangerin poistuma on noin 22 % 2 vuoden kuluttua ja 39 % 5 vuoden kuluttua kuorma-auton omistamisesta.

Huolto ja korjaus

Isommat kuorma-autot ja katumaasturit maksavat huollossaan paljon enemmän kuin muut sedanit, koska kuorma-autot ovat raskaassa käytössä. Rangerin kaikki huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 615 dollaria vuodessa. Tämä ei ole luokassaan paljon.

  Chevrolet Aveo Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford Rangerissa on?

Ford Ranger on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Rangerissa on ja onko siinä turbo?

Ford Rangerissa on 270 hevosvoimaa ja 310 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Rangerissa on 17 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Ford Ranger on luotettavin?

Rangerissa on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, jossa on ylikierroksilla varustettu vaihteisto, ja valinnainen viisivaihteinen automaattivaihteisto. Vuoden 2010 Ford Rangeria pidetään turvallisimpana ja luotettavimpana kuorma-autona.

Onko Ford Rangereissa ongelmia?

Vaihteisto-ongelmat. Ford Rangerin vaihteistosta on tehty useita valituksia. Sitä kuvataan usein karkealla vaihtamisella, vaihteiden katoamisella ja overdrive-valon syttymisellä ja sammumisella arvaamattomalla tavalla.

Kuinka kauan Ford Ranger kestää?

Ford Rangerit ovat tukevia kuorma-autoja, jotka voivat kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos niitä huolletaan asianmukaisesti. Vaihteisto- ja hammasketjuongelmat olivat yleisiä aikaisemmissa malleissa.

Mikä Ford Rangereissa menee vikaan?

Vuoden 2020 Ford Rangerin raportoitiin olevan jäykkä, kun taas vuoden 2019 Ford Ranger kärsi epätavallisesta tärinästä alhaisilla nopeuksilla, jarruongelmista, moottorin ja ajoneuvon nopeudensäätöongelmista sekä huoltojarruvioista.

Mitkä ovat Ford Rangerin huonoimmat vuodet?

Vuodet 1999 ja 2001 ovat kaksi Ford Rangerin huonointa vuotta. Ajoneuvo on hyvin arvostettu ja herättänyt huomiota monesta syystä. Nämä ajoneuvot ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä, ja ne ovat edelleen Ford-asiakkaiden suosikkeja.

  Ford Focus RS luotettavuus

Kumpi on parempi kuorma-auto Ford Ranger vai Toyota Tacoma?

Tuomio. Ford Ranger on keskikokoinen kuorma-auto, joka vetoaa ostajiin numeroidensa perusteella, joita ovat kiihtyvyys, kapasiteetti ja hinta. Me pidämme enemmän Toyota Tacomasta. Taco on kalliimpi ja siinä on paremmat varusteet, mutta se on silti ominaisuuksiltaan verrattavissa Rangeriin.

Kumpi on parempi Ford Ranger vai Chevy Colorado?

Chevrolet Colorado ja Ford ovat melko tasavertaisia siinä mielessä, että molemmilla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Ranger on monipuolisempi, tilavampi ja siinä on enemmän veto- ja rahtikapasiteettia kuin Coloradossa.

Onko vuoden 2022 Ford Rangerissa mukautuva vakionopeudensäädin?

Teknologiapaketti oli saatavilla vain vuoden 2019 XLT-varusteluun. Se ei sisältänyt mukautuvaa vakionopeudensäädintä tai navigointia. Tämä paketti sisältää etuvakauden tunnistimen vuodelle 2020 ja eteenpäin.

Onko vuoden 2021 Ford Rangerissa painonappikäynnistys?

Ei, vuoden 2021 Ford Rangerissa käytetään edelleen avaimetonta käynnistystä.

Saako Ford Rangerin käytettynä?

Kyllä, käytettyjä Ford Rangereita on tarjolla runsaasti. Löydät niitä jälleenmyyjiltä eri puolilta maata. Ne

Onko Ford Rangerissa kaista-avustin?

Kaistavahti: Kaistavahti. Jokainen Ford Ranger voi nyt tarkkailla tiemerkintöjä havaitakseen, jos siirryt tahattomasti pois kaistaltasi. Ohjauspyörä värisee varoittaakseen sinua, jos teet niin.

Onko Ford Rangerissa kuolleen kulman valvonta?

Sokean kulman valvontatekniikka on anturi, joka paikantaa muut ajoneuvot Ford Rangerin sivulle tai taakse. Anturi ilmoittaa kuljettajalle, jos se havaitsee toisen ajoneuvon, ja lähettää hänelle valoja, ääniä, tärinää tai käynnistää autonomisen törmäyksenestotoimenpiteen.

Onko siinä Apple CarPlay?

Infotainment: Ford Ranger tukee Apple CarPlayta, jonka avulla voit käyttää iPhone-sovelluksia, kuten Spotify, Google Maps ja iTunes, kosketusnäytön kautta. Sirin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää navigointia äänikomennoilla.

  Ford Fiesta ST Luotettavuus

Mitä eroa on Ford Ranger XL:n ja XLT:n välillä?

XL-mallissa on perus, mustavinyylilattiat ja XLT-mallissa on täysin matotetut lattiat. Näissä kahdessa varustetyypissä on samat istuimet. Istuimia voi säätää käsin neljään suuntaan ja niissä on kangasverhoilu. XLT-mallissa on enemmän säilytystilaa, sillä siinä on käännettävä penkki sekä säilytystilaa takaistuinten alla.

Onko Ford Rangersissa lämmitettävät istuimet?

Lämmitetyt etuistuimet ovat vakiovaruste kaikissa malleissa, myös XLT-mallissa. Ranger Lariat vie päivittäisen ajamisen seuraavalle tasolle. Lariat on merkittävä varustelu, jossa on päivitettyjä mukavuusominaisuuksia, kuten lämmitetyt istuimet ja ympäristön valaistus, joka rentouttaa.

Onko Ford Rangereissa nahkaistuimet?

LARIAT SuperCrew -malleissa on lämmitettävät nahkaistuimet edessä ja takana.

Ovatko Ford Rangersit mukavia?

Rangerin moottorin turboahdin mahdollistaa nopean kiihtyvyyden ja korkean polttoainetalouden. Se antaa sille myös vaikuttavia veto- ja hinausominaisuuksia. Se on hyvin käsiteltävissä ja tarjoaa mukavan ajomukavuuden. Rangerin tilava SuperCrew-kokoonpano tekee siitä loistavan valinnan perheille.

Onko kaikissa Ford Rangereissa Android Auto?

Jos hankit uuden mallin, saat Android Auton. Vanhempi Ranger-malli ei tue Android Autoa. Android Auto on yhteensopiva vain vuoden 2017 tai uudempien Ford Ranger -mallien kanssa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z