Ford Transit Connectin luotettavuus

Ford on ollut yksi Yhdysvaltojen suurimmista autonvalmistajista, ja se on tunnettu edullisista autoista. Transit Connect on matkustajavaunu, johon mahtuu 7 henkilöä. Ford on yleensä kuuluisa pickup-kuorma-autoistaan, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kaupallisiin että kotikäyttöön.

Yleiskatsaus

Pakettiauto sopii erinomaisesti kaupalliseen käyttöön suuritehoisten moottoreidensa ansiosta. Cargo van -mallissa on 3,5 litran V6-moottori, ja muissa malleissa on vielä suuremmat ja tehokkaammat moottorit. Pakettiautoa on saatavana kolmella kattokorkeudella, kolmella korityypillä ja kahdella moottorityypillä.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri tekijä, ja auton luotettavuuden ja kestävyyden tunteminen on erittäin tärkeää. Ford ei ole luotettavin merkki, mutta sen sateenvarjon alla on hienoja autoja. Fordin luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, ja se on sijalla 21 32 automerkin joukossa. Mitä tulee Transit Connect -pakettiautoon, se on luotettavuudeltaan keskitasoa, ja RepairPal arvioi sen luotettavuudeksi 3,0 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on hyvin keskeinen tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Ford on ollut todella hyvä turvallisuuden kannalta, ja sen autot testataan säännöllisesti törmäystesteissä. NHSTA on antanut Transit Connectille kokonaisturvallisuusluokituksen 4/5. Lisäksi siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten sivuturvatyynyt, hätäjarrut, kaarreohjaus jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste on erittäin tärkeä, koska ihmiset eivät halua ostaa autoa, jota ei myydä hyvään hintaan. Fordin autot pitävät yleensä hyvin arvonsa. Transit menettää noin 55 prosenttia arvosta 5 vuoden kuluttua, mikä ei ole pakettiautoissa pahinta.

  Ford Super Duty Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat olleet Ford-autoissa suuremmat kuin muissa. Fordin autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 775 dollaria. Transit, joka on täysikokoinen pakettiauto, maksaa keskimäärin 926 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja pienistä korjauksista.

FAQ

Onko Ford Transit Connect etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Transit Connect on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Transit Connectissa on?

Ford Transit Connect on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Special Purpose Vehicle 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Transit Connectissa on ja onko siinä turbo?

Ford Transit Connectin teho on 162 hevosvoimaa ja vääntömomentti 144 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Transit Connectin tavaratila?

85,6 kuutiometriä ( 2,424 m3 ).

Kuinka suuri maavara Ford Transit Connectissa on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Transit Connectissa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etupyörät ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Ford Transit Connect hyvä ajoneuvo?

Vaikka vuoden 2022 Ford Transit Connectin monipuolisuus ja ohjattavuus tekevät siitä erinomaisen kaupunkipakettiauton, sen hienostelematon luonne sekä vaatimattomat moottorit jättävät paljon toivomisen varaa. Näitä puutteita ei pitäisi olla liian vaikea niellä ammattilaisille, jotka hyötyvät siitä eniten.

  Ford Edge Luotettavuus

Mitä ongelmia Ford Transit Connectissa on?

Yleiset Ford Transit Connect -ongelmat

  • Vaihteiston vikaantuminen.
  • Moottorin vikaantuminen.
  • Löysä ovensalpa.
  • Viallinen ilmastointiyksikkö.”

Mitä eroa on Ford Transitilla ja Ford Transit Connectilla?

Transitiin mahtuu viidestä viiteentoista matkustajaa, ja sen tavaratila on 246,7-487,2 kuutiometriä. -jalkaista enimmäislastitilaa. Vuoden 2020 Transit Connectiin mahtuu viisi, kuusi tai seitsemän matkustajaa, ja sen tavaratila on 104,8-122,4 kuutiometriä -ft.

Kuinka monta kilometriä Transit Connect kestää?

Motor and Wheels arvioi, että Ford Transit -pakettiautolla voi ajaa noin 150 000 kilometriä. Jos pidät hyvää huolta tavarankuljetusautostasi, voit ajaa jopa 300 000 kilometriä. Pakettiauton omistajat kertovat, että heidän pakettiautonsa kestävät 10-15 vuotta, ennen kuin he joutuvat tekemään suurempia korjauksia tai vaihtamaan mitään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z