Genesis G70 Luotettavuus

Genesis on kuuluisa autonvalmistaja, joka on tunnettu lähinnä turvallisuusominaisuuksistaan. G70 on 4-ovinen sedan, joka on premium-luokan ja ylellinen kaikilla osa-alueilla. Jo pelkästään tämän auton ulkonäkö on äärimmäisen ylellinen ja kaunis.

Yleiskatsaus

G70 on luksusauto, jossa on tehokas 2,0 litran turboahdettu 4-sylinterinen moottori, joka on 252 hevosvoimainen. Autossa on 8-vaihteinen vaihteistojärjestelmä ja monia muita turvallisuusominaisuuksia, joista Genesis on tunnettu. Auto on myös luotettava kuten muutkin Genesis-autot.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä tekijä ennen auton ostopäätöstä. Genesis on korealainen autonvalmistaja, joka on melko luotettava merkki, ja sen luotettavuusluokitus on 3,5 viidestä. Yhtiö on myös yksi luotettavimmista, sillä sen ongelmien määrä on alhaisin 100 autoa kohden. Myös G70 on luotettava, kuten muutkin Genesis-autot, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 84 pistettä.

Turvallisuus

Turvallisuus on olennainen tekijä, joka määrittää auton luotettavuuden, ja Genesis on paras autoyhtiö turvallisuusominaisuuksien osalta. IIHS on testannut G70:n törmäystesteissä, ja se on saanut täydet pisteet sekä Top Safety Pick+ -palkinnon. Lisäksi autossa on vakiovarusteena muun muassa kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa määrittämään auton luotettavuuden. Genesis on kunnollinen automerkki poistoasteen suhteen, ja se säilyttää keskimäärin noin 60 % alkuperäisestä arvostaan. G70:n poistoaste on kuitenkin lähes 47 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat yleensä kalliita luksusautoissa, koska niiden osat ja palvelut ovat kalliita ja tekniikka monimutkaista. Genesiksen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 550 dollaria, mikä ei ole luksusautoista suurin. G70:n kaikki huollot ja korjaukset maksavat kuitenkin enintään 400 dollaria vuodessa.

  BMW M8 Gran Coupe Luotettavuus

FAQ

Onko Genesis G70 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Genesis G70 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Genesis G70:ssä on?

Genesis G70 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Genesis G70:ssä on ja onko siinä turbo?

Genesis G70:ssä on 365 hevosvoimaa ja 376 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Genesis G70:n tavaratila on?

10,5 kuutiometriä ( 0,297 m3 ).

Kuinka suuri maavara Genesis G70:ssä on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Genesis G70:ssä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Genesis G70 kestää?

Hyundai Genesiksen pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä, kun sitä huolletaan ja huoltaa säännöllisesti. Numero yksi syy siihen, että ajoneuvot kuolevat, on juuri se, että niiden korjaaminen tulee liian kalliiksi auton arvoon nähden.

Onko Genesis G70 Hyundai?

Genesis G70 on korealaisen luksusautovalmistaja Genesiksen valmistama kompakti neliovinen sedan. G70 esiteltiin 15. syyskuuta 2017 Soulin olympiapuistossa järjestetyssä tilaisuudessa.
Hyundain Genesis-brändi, joka irrotettiin emomerkistään kuusi vuotta sitten, osoittautui uudeksi aluksi luksusautojen ostajille, jotka etsivät eurooppalaisen tason laatua korealaista tasoa edullisemmin.

  Cadillac CTS Luotettavuus

Onko G70 hyvä auto?

Genesis G70 on ylellinen pikkuauto, joka tarjoaa suurta luksusta. G70:ssä on runsaasti kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, ja sen käsiteltävyys vetää vertoja urheilusedanille. Valittavana on myös tehokas V6-moottori ja ylellinen matkustamo.

Onko G70 nopea?

G70:n V6-moottori luovuttaa tehon nopeasti ja puhtaasti. Kun se pyörii kohti punarajaa, sen iloinen ääni muuttuu jännittävämmäksi, kun painat kaasua. G70 3.3T AWD elvytetty saavuttaa nopeuden 100 km/h 4,9 sekunnissa, ja neljännesmailin ajaminen kestää 13,4 sekuntia 106,6 mailin matkalla.

Taittuvatko G70:n istuimet alas?

G70:ssä on 10,5 kuutiometriä tavaratilaa. Tämä on pienin ylellinen pikkuauto. Suurten tavaroiden kuljettamisen helpottamiseksi takaistuimet voi taittaa alas. Vakiovarusteisiin kuuluu takaluukku, jonka voi avata yhdellä kädellä.

Onko G70 urheiluauto?

Vaikka G70 on suunniteltu urheilulliseksi koneeksi, se voi tarjota myös ylellistä mukavuutta, ainakin etuistuimilla. Kuljettajan istuin on G70:n paras.

Onko Genesis G70 luksusauto?

Vuoden 2020 Genesis G70 on premium-pikkuauto, joka tarjoaa ylellisyyttä ja tyylikkyyttä muita luksusmalleja edullisemmalla hinnalla. Loistava luksussedan.

Onko Genesis Hyundai ylellinen?

Genesis, Hyundain uusi luksusmerkki, lanseerattiin vuonna 2015 yläluokkaisena spin-offina. Sen tavoitteena on kilpailla BMW:n, Lexuksen ja Mercedes-Benzin kaltaisten autojen kanssa.

Mikä auto on verrattavissa Genesis G70:een?

BMW 3-sarja, Mercedes-Benz C-luokka ja Mercedes-Benz C-luokka ovat olleet vakio, ja ne ovat edelleen standardi, johon muut ottavat mittaa. Molemmissa on samanlaiset voimansiirtojärjestelmät kuin G70:ssä, mutta ne tuottavat erilaisia tuloksia. BMW on suorituskykyisempi, kun taas Benz on hieman sirompi.

  Chevrolet Aveo Luotettavuus

Onko G70 keskikokoinen auto?

G70 sedan on keskikokoinen sedan, jossa on perinteinen takavetoalusta ja voimansiirto. Se korostaa urheilullisuutta, eleganssia ja suorituskykyistä ylellisyyttä.

Onko Genesis G70:ssä nahkaistuimet?

Genesis G70:een on saatavana viisi istuinta. Voit valita aidon nahkaverhoilun, Nappanahkaverhoilun, tikattua Nappanahkaa, lämmitettävät etuistuimet, lämmitettävät takaistuimet, lämmitettävät takatuolit ja lämmitettävät ohjauspyörät. Saatavilla on myös sähköisesti kallistettavat ja kääntyvät ohjauspyörät sekä mokkanahkainen kattoverhoilu.

Onko Hyundailla luksusmerkki?

Genesis perustettiin vuonna 2015 Hyundain luksusbrändiksi kilpailemaan Lexuksen, BMW:n ja Mercedeksen kaltaisten premium-merkkien kanssa. Se liittyy muiden suurten autoteollisuusyritysten joukkoon, jotka ovat kaksinkertaistaneet sähköautoinvestoinnit.

Onko G70 pienempi kuin G80?

Genesis G70 on pieni luksusauto, kun taas Genesis G80:tä voidaan pitää keskikokoisena. Genesis G80 on ulkomitoiltaan ja sisätiloiltaan suurempi kuin G70.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z