Genesis G90 Luotettavuus

Genesis on kuuluisa autonvalmistaja, joka on tunnettu lähinnä turvallisuusominaisuuksistaan. G90 on täysikokoinen 4-ovinen sedan, ja se on ylellinen ja premium-luokan auto. Auto on upea katsella, ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

G90 on luksusauto, jossa on tehokas 3,3 litran turboahdettu V6-moottori, joka on 365 hevosvoiman moottori. Autosta on myös 5,0 L isompi moottorimalli. Autossa on 8-vaihteinen vaihteistojärjestelmä ja monia muita turvallisuusominaisuuksia, joista Genesis on tunnettu.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä tekijä ennen auton ostopäätöstä. Genesis on korealainen autonvalmistaja, joka on melko luotettava merkki, ja sen luotettavuusluokitus on 3,5 viidestä. Yhtiö on myös yksi luotettavimmista, sillä sen ongelmien määrä on alhaisin 100 autoa kohden. Myös G90 on luotettava kuten muutkin Genesis-autot, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 91. Se on myös luotettava.

Turvallisuus

Turvallisuus on olennainen tekijä, joka määrittää auton luotettavuuden, ja Genesis on paras autoyhtiö turvallisuusominaisuuksien osalta. IIHS on testannut G90:n törmäystesteissä, ja se on saanut täydet pisteet sekä Top Safety Pick+ -palkinnon. Lisäksi autossa on vakiovarusteena muun muassa kaistalla pysymisen avustin, törmäysvaroitin, hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa määrittämään auton luotettavuuden. Genesis on kunnollinen automerkki poistoasteen suhteen, ja se säilyttää keskimäärin noin 60 % alkuperäisestä arvostaan. G90:n poistoaste on kuitenkin lähes 47 % viiden vuoden kuluttua.

  Ford Edge Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat yleensä kalliita luksusautoissa, koska niiden osat ja palvelut ovat kalliita ja tekniikka monimutkaista. Genesiksen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 550 dollaria, mikä ei ole luksusautoista suurin. G90:n kaikki huollot ja korjaukset maksavat kuitenkin enintään 1700 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Genesis G90 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Genesis G90 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Genesis G90:ssä on?

Genesis G90 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Genesis G90:ssä on ja onko siinä turbo?

Genesis G90:ssä on 420 hevosvoimaa ja 383 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Genesis G90:n tavaratila on?

15,7 kuutiometriä ( 0,445 m3 ).

Kuinka suuri maavara Genesis G90:ssä on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Genesis G90:ssä on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Genesis G90 kestää?

Säännöllisen huollon ja kunnossapidon pitäisi varmistaa, että Hyundai Genesis kestää yli 200 000 kilometriä. Ajoneuvot, joiden korjaaminen tai huoltaminen on liian kallista, voivat muuttua nopeasti epätaloudellisiksi.

Onko vuoden 2020 Genesis G90 hyvä auto?

Vuoden 2020 Genesis G90 on hyvä käytetty auto. Genesis G90 on hyvä käytetty luksussedan. Genesis tarjoaa rauhallisen ajon, jota odotat luksusautolta. Sekä sen vakiovarusteinen V6-moottori että saatavilla oleva V8-moottori tarjoavat runsaasti tehoa.

  Genesis G70 Luotettavuus

Mikä on G90-auto?

G90-luksussedan on suuri ja tilava, ja siinä on monia samoja ominaisuuksia kuin sen tunnetuimmissa saksalaisissa malleissa. Se on kuitenkin huomattavasti edullisempi. Saat G90:n lähes täysin varusteltuna muutamilla lisävarusteilla, jos valitset huippumallin.

Kuinka nopea Genesis G90 on?

Hyundailta peräisin oleva 3,3-litrainen V6-kaksoisturbomoottori, jonka teho on 365 hv, vääntömomentti 376 lbft ja maksiminopeus 60 km/h, kiidättää G90:n 5,3 sekunnissa nopeuteen 0-100 km/h. Se on myös LS 500:n veroinen ja ajaa neljännesmailin 13,9 sekunnissa nopeudella 99,9 mph.

Onko G90 Bentley?

Ei, G90 ei ole Bentley. Bentley on brittiläinen luksusautojen valmistaja. Genesis G90 on Hyundain valmistama luksussedan.

Onko Genesis G90:ssä hierontaistuimet?

Vuoden 2021 Genesis G90 ei tarjoa hierontaistuimia. Siinä on sekä Apple CarPlay -integraatio että Android Auto -integraatio.

Mikä on Hyundain huippumalli?

Kallein: Hyundain uusin lippulaivamaasturi on kolmirivinen Palisade-maasturi. Tämä johtuu siitä, että Genesis on laajentanut ja rakentanut todellisia korealaisia luksusautoja. Se maksaa lähes 50 000 dollaria jokaisella rastitetulla lisävarusteella. Kalifornian asukkaat voivat käyttää yli 60 000 dollaria vetyllä toimivaan Nexo-katumaasturiin.

Onko Genesis luksusmerkki?

Genesis on ylellisyysmerkki, jonka Hyundai on luonut yläluokkaisena spin-offinaan. Se on rohkea yritys haastaa BMW Lexuksen, Mercedes-Benzin ja Lexuksen kaltaiset autot. Vaikka G80- ja G90-sedanit ovat liian pieniä, jotta niitä voisi pitää huipulla, ne tarjoavat hyvää arvoa saksalaisiin luksussedaneihin verrattuna.

  Buick Verano Luotettavuus

Käyttääkö Genesis aitoa nahkaa?

Kaikissa Genesis G90 -malleissa on Nappa-nahkaverhoilu, lämmitettävät taka- ja etuistuimet, sähkösäätöiset istuimet, joissa on muistiasetukset (22-suuntainen kuljettaja), sekä lämmitettävä ja sähkösäätöinen ohjauspylväs. 5.0 Ultimate -versio lisää ilmastoidut takaistuimet ja sähkösäätöiset muistikytkettävät takaistuimet.
Nappanahka, huippulaadukas nahka, on ainutlaatuisen parkitusprosessin läpikäynyt, pehmeämpi ja joustavampi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z