Genesis GV80 Luotettavuus

Genesis on Hyundain ylellisyysmerkki, joka on erikoistunut valmistamaan yhtä maailman turvallisimmista autoista, jopa Volvoa paremmin. GV80 on Genesiksen kaikkien aikojen ensimmäinen maasturi, ja se on keskikokoinen katumaasturi. Se on suurempi kuin muut Genesis-autot ja siinä on erittäin hienoja ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Auton sisätilat ovat yksi ylellisimmistä ja korkealaatuisimmista. Autossa on kaksi voimanlähdettä, mukaan lukien 2,5 litran ja 3,5 litran bensiinimoottorit. 3,5 L:n voimansiirtojärjestelmän varustetasoissa on myös vaihtoehto AWD-järjestelmälle, joka vielä lisää auton sulavuutta.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä tekijä ennen auton ostopäätöstä. Genesis on korealainen autonvalmistaja, joka on melko luotettava merkki, ja sen luotettavuusluokitus on 3,5 viidestä. Yhtiö on myös yksi luotettavimmista, sillä sen ongelmien määrä on alhaisin 100 autoa kohden. Lisäksi GV80 on myös melko luotettava auto, jonka luotettavuusluokitus on 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on olennainen tekijä, joka määrittää auton luotettavuuden, ja Genesis on paras autoyhtiö turvallisuusominaisuuksien osalta. IIHS on testannut GV80:n törmäystesteissä, ja se on antanut autolle kaikilla osa-alueilla arvosanan Hyvä. Siinä on myös monia vakiona olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten jalankulkijan tunnistus, törmäysvaroitus, kuolleen kulman valvonta jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa määrittämään auton luotettavuuden. Genesis on kunnollinen automerkki poistoasteen suhteen, ja se säilyttää keskimäärin noin 60 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. GV80:n arvo alenee noin 47 prosenttia 5 vuoden kuluttua.

  BMW M5:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat yleensä kalliita luksusautoissa, koska niiden osat ja palvelut ovat kalliita ja tekniikka monimutkaista. Genesiksen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 550 dollaria, mikä ei ole luksusautoista suurin. GV80 ei myöskään maksaisi enempää kuin Genesiksen keskimääräiset huoltokustannukset.

FAQ

Onko Genesis GV80 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Genesis GV80 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Genesis GV80:ssä on?

Genesis GV80 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Genesis GV80:ssä on ja onko siinä turbo?

Genesis GV80:ssä on 300 hevosvoimaa ja 311 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka tilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Genesis GV80:ssä on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Genesis GV80:ssä on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Genesiksessä moottoriongelmia?

Hyundai Genesis 3.8 MPI- ja GDI-moottoreiden yleisimpiä ongelmia ovat: Hiilen kertyminen. Öljyvuodot. Voimansiirto.

Myyvätkö Genesis-autot hyvin?

Genesis onnistui myymään yli 21 000 autoa vuonna 2019, mikä on yhtiön ennätys. Uudella luksusmerkillä menee toistaiseksi hyvin. He ilmoittivat tuovansa markkinoille urheilullisen coupén sekä kaksi crossoveria vuonna 2022, mikä lisää Genesis-mallien määrää kuudella.

  Chevrolet Blazer Luotettavuus

Tuleeko vuonna 2022 GV80?

Kyllä, vuonna 2022 tulee olemaan Genesis GV80. Yhdysvaltain 2022 Genesis GV80:n 2.5T RWD -perusmallin vuoden 2022 MSRP alkaa 49 700 dollarista. Hinnoittelu alkaa 60 000 dollarista. Hinnat alkavat 60 100 dollarista 4-sylinteriselle huippumallille ja 65 500 dollarista 75 200 dollarilla varustetulle tehokkaimmalle V6-moottoriselle GV80:lle.

Mikä Genesis-autossa on vikana?

NHTSA ilmoitti maanantaina, että Hyundai on kutsunut takaisin joitakin Genesis-sedaneja vuonna 2021 lukkiutumattoman jarrujärjestelmän oikosulun vuoksi. Tämä voi aiheuttaa moottoritilan tulipalon. Tämä uusin takaisinkutsu on viimeisin Hyundain ja sen sisaryhtiö Kian moottoripalojen takaisinkutsujen sarjassa.

Onko GV80:ssä 3 riviä?

Hyundai 2021 GV80 -katumaasturi on Hyundain ensimmäinen luksusmerkki. Suurin osa istuimista on viidelle hengelle, mutta yhdessä varusteluosassa on mahdollisuus lisätä kolmas rivi. Tämä nostaa matkustajamäärän seitsemään. GV80 on ulkoisesti erottuva ja sisältä tilava. Vakioverhoilu on tekonahkaa. Ylemmät verhoilut on valmistettu Nappa-nahasta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z