GMC Acadia Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Acadia on täysikokoinen crossover-maasturi, johon mahtuu 7-8 henkilöä. Kolmannen rivin voi taittaa kokoon, mikä antaa lisätilaa matkatavaroille.

Yleiskatsaus

Acadia on vankka ajoneuvo, joka on jopa loistava myös suorituskyvyltään. Se on saatavana kahdella voimansiirrolla: 2,0 litran moottorilla ja 3,6 litran moottorilla, ja molemmissa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto. 3,6 L-mallissa on myös AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta sijoittuen 22:nneksi 32:sta automerkistä, mikä ei ole kaikkein paras. Acadia on kuitenkin melko luotettava katumaasturi, jonka luotettavuusluokitus on 76 sadasta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti kolaritestejä. NHTSA on testannut Acadian törmäystesteissä, ja se on saanut täydellisen arvosanan 5,0 5,0:sta. Siinä on monia vakiona olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattinen jarrujärjestelmä, kaistavahtijärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:n jäännösarvo on kohtuullinen jopa 5 vuoden kuluttua. Sen poistuma on keskimäärin noin 50 % 5 vuoden kuluttua. Myös Acadian poistoaste on kohtuullinen, 53 % 5 vuoden jälkeen.

  Dodge Challengerin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Acadian huoltokustannukset ovat lähes 734 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

FAQ

Onko GMC Acadia etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

GMC Acadia on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta GMC Acadiassa on?

GMC Acadia on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Acadiassa on ja onko siinä turbo?

GMC Acadian teho on 228 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Acadiassa on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko GMC Acadiassa paljon ongelmia?

Kriitikot ja arvostelijat ovat arvostelleet nopeasti vuoden 2020 MY Acadiaa ja huomauttaneet sen monista puutteista. Suurin osa ongelmista on vähäisiä verrattuna ensimmäisiin Acadiaan.

Mitä ongelmia GMC Acadiassa on?

Acadia oli muutaman vuoden ajan vapaa suurista ongelmista. Acadian mallivuosia 2017 ja 2018 vaivasi muutama tuttu ja uusi ongelma. Yleisin ongelma oli viallinen vetoakseli.

Mikä on GMC Acadian keskimääräinen käyttöikä?

GMC Acadia on tukeva katumaasturi, joka voi kestää noin 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan oikein ja käytetään vastuullisesti. Acadia kestää 13,5 vuotta, kun otetaan huomioon 15 000 kilometriä vuodessa.

  GMC Canyon luotettavuus

Kumpi on parempi Ford Explorer vai GMC Acadia?

Sekä GMC Acadia että Ford Explorer ovat tyylikkäitä katumaastureita, jotka tarjoavat runsaasti tilaa, turvallisuutta, tekniikkaa ja mukavuutta koko perheelle. Vuoden 2019 Explorer on kuitenkin tehokkaampi kuin vuoden 2019 Acadia. Explorer saa myös paremman polttoainemääräarvion, 21 mpg kaupungissa ja 26 mpg maantiellä.

Onko Toyota Highlander parempi kuin GMC Acadia?

GMC Acadian vääntömomentti on suurempi kuin Toyota Highlanderin, ja sen ansiosta se pystyy siirtämään moottorinsa tehon paremmin pyörille. Jos kuljetettavana on paljon matkustajia, GMC Acadia ei ole yhtä mukava kuin Toyota Highlander.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z