GMC Envoy Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Envoy on keskikokoinen katumaasturi, ja se on erinomainen auto ihmisten ja matkatavaroiden kuljettamiseen. Auton valmistus kuitenkin lopetettiin vuonna 2009.

Yleiskatsaus

Envoy on hieno katumaasturi, jossa on mukavat sisätilat ja vankka kori. Autossa on kaksi voimansiirtovaihtoehtoa, joko 4,3 tai 5,3 litran moottorit, jotka ovat erittäin tehokkaita. Autossa on myös 4×4-ominaisuudet, mikä mahdollistaa sen maastokelpoisuuden.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se on sijalla 22 32:sta automerkistä, mikä ei ole paras mahdollinen. Envoy on kuitenkin erittäin luotettava auto, jonka J.D Power on arvioinut 5:ksi 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti törmäystestejä. IIHS on testannut Envoyn törmäystesteissä, ja se on saanut IIHS:ltä yleisarvosanan Acceptable. Autossa on turvavarusteita, kuten turvatyynyt, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, lasten turvalukot jne.

Poistotaso

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:n jäännösarvo on kohtuullinen jopa 5 vuoden kuluttua. Se menettää keskimäärin noin 50 % arvoaan 5 vuoden kuluttua. Envoy on vanha ajoneuvo, joten se on menettänyt suurimman osan arvostaan.

  Ferrari F8 Tributo / Spider Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Envoyn huoltokustannukset ovat RepairPalin mukaan lähes 500 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Envoyssa on?

GMC Envoy on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: neliveto.

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Envoyssä on ja onko siinä turbo?

GMC Envoyn teho on 300 hevosvoimaa ja vääntömomentti 321 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 5.3L/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Envoyssa on 18 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko GMC Envoyssa 3. rivi?

GMC loi Envoy XL:n ottamalla Envoy-katumaasturin vakiovarustuksen ja venyttämällä sitä 16 tuumaa lisää. Tämä pidennetty versio tarjoaa myös kolmannen rivin istumapaikat.

Millainen vaihteisto GMC Envoyssa on?

Kaikissa malleissa on 4-vaihteinen automaattivaihteisto. Envoyissa on joko takaveto tai Autotrac-neliveto, joka sisältää kaksivaihteisen siirtokotelon.

Millainen moottori GMC Envoyssa on?

Envoyn vakiomoottori on Vortec 4.2L 24-venttiilinen kaksoispäänokkainen rivikuusisylinterinen moottori. Se tuottaa 285 hevosvoimaa (213 kW)* ja 374 Nm* vääntöä, ja se tarjoaa monien V8-moottoreiden lihaksikkaan mutta pehmeän suorituskyvyn ja kuusisylinterisen moottorin polttoainetaloudellisuuden ja taloudellisuuden.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z