GMC Sierra 1500 Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Sierra on kevyt lava-auto, ja siitä on isompi versio HD Sierra, joka on erikoistunut maastoajoon ja vetämiseen. Kuorma-autolla on erittäin hyvät ominaisuudet hinauksessa ja maastossa.

Yleiskatsaus

Sierra on iso kuorma-auto, joka soveltuu erinomaisesti jopa korkeisiin maastoihin ja karuille poluille. Sitä on saatavana kolmella voimansiirrolla: 5,3 L, 6,2 L V8-moottori ja 3,0 L Duramax-turbomoottori. Siinä on vakiona 10-vaihteinen vaihteistojärjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se on sijalla 22 32:sta automerkistä, mikä ei ole paras mahdollinen. J.D Powerin keskimääräinen luotettavuusluokitus Sierralle on kuitenkin 84 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hyvä asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti kolaritestejä. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Sierran törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta hyvät arvosanat. Sierrassa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustin, kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:llä on kunnollinen jäännösarvo jopa 5 vuoden kuluttua. Se menettää keskimäärin noin 50 % arvoaan 5 vuoden kuluttua. Myös Sierran poistoaste on kohtuullinen, 40 % 5 vuoden jälkeen.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Sierran huoltokustannukset ovat RepairPalin mukaan lähes 727 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

  GMC Acadia Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Sierra 1500:ssa on?

GMC Sierra 1500 on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Sierra 1500:ssa on ja onko siinä turbo?

GMC Sierra 1500:ssa on 310 hevosvoimaa ja 348 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.7L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Sierra 1500:ssa on 20 x 9,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 9,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä GMC Sierra 1500 kestää?

GMC Sierra voi hyvällä huollolla kestää 150 000 mailia. Jotkut mallit saavuttavat jopa 200 000 mailia. Tutkimusten mukaan vain 1,7 % GMC Sierroista ylittää 200 000 mailin rajan. Nämä ajoneuvot eivät vaadi monimutkaisia huoltotoimenpiteitä.

Mikä on GMC Sierran luotettavin vuosimalli?

GMC Sierran vuosimallien 2012 ja 2020 mallit ovat sen parhaita vuosimalleja. Vuoden 2012 mallilla on vankka historia luotettavuudesta ja suorituskyvystä, ja vuoden 2020 malli tarjoaa paljon samaa lupausta. Vaikka vuoden 2012 tekniikka ei ollut yhtä kehittynyttä, se oli tuolloin varsin yleistä.

Onko GMC Sierra hyvä kuorma-auto?

GMC Sierra on loistava täysikokoinen pickup-auto. GMC Sierra on tehokas lava-auto, jonka vetokyky on yli 12 000 kiloa. Se tarjoaa myös tasaisen ajettavuuden. Se näyttää sisältä hyvältä, siinä on runsaasti tilaa matkustajille ja siinä on intuitiivisia teknisiä ominaisuuksia.

  Ford Fiesta Luotettavuus

Mitkä ovat huonoja vuosia GMC Sierralle?

2014 ja 2015 ovat huonoimmat mallivuodet (ainakin viimeisen kymmenen vuoden aikana) CarComplaints sai 326 raporttia omistajilta ja 214 raporttia heiltä näiden kahden vuoden välillä. Tämä on satoja enemmän kuin mikään muu mallivuosi aina vuoteen 1991 asti.

Kumpi on parempi Chevy vai GMC?

GMC ja Chevrolet ovat molemmat General Motors -yhtiöitä. Mikä tekee niistä erilaisia? GMC tarjoaa enemmän premium-ominaisuuksia kuin Chevy-kuorma-autot, mutta GMC-kuorma-autojen muotoilu on erottuvampaa ja tyylikkäämpää. GMC-kuorma-autojen etuosat ovat myös terävämpiä, mikä korostaa merkin korkeampaa laatua.

Mitä ongelmia GMC Sierra 1500:ssa on?

  • Huonolaatuiset ajovalot.
  • Hauraat sisäpuoliset ovenkahvat.
  • Kojelaudan halkeilu.
  • Outoja ääniä ylemmästä väliohjausakselista.
  • Viallinen tilan oven toimilaite.
  • Viallinen polttoainepumppu.

Onko GMC Sierrassa Android Auto?

Vastaus on helppo: kyllä, GMC Sierra on Android Auto -yhteensopiva. Voit myös tarkastella sääolosuhteita ja tapaamisia Sierran infotainment-näytöltä.

Onko GMC-kuorma-autoissa super Cruise?

Super Cruise on saatavilla uusissa 2022 GMC Sierra 1500 Denali -malleissa+ sekä HUMMER Electric Pickup- ja SUV-malleissa+. Kyseessä on ensimmäinen yhteensopivien teiden handsfree-ajonautintotekniikka.

Mikä on GM Super Cruise?

General Motors lanseeraa uudet Super Cruise -ominaisuudet kuudessa vuoden 2022 mallivuoden ajoneuvossa vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana. Super Cruise, ensimmäinen alan yksinoikeudella tarjottava handsfree-ajonavustinteknologia, antaa kuljettajille mahdollisuuden ajaa handsfree-ajoa yli 200 000 mailia yhteensopivilla teillä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

  GMC Savana Luotettavuus

Mitä moottoreita GMC Sierra 1500:een on saatavana?

Moottorivaihtoehtoja:

  • 4.3L V6-moottori, jossa on 285 hevosvoimaa ja 305 lb-Ft vääntöä.
  • 2.7L-turbomoottori, jossa on 310 hevosvoimaa ja 348 Lb-Ft vääntöä.
  • 5.3L Ecotec®3 V8-moottori, jossa on 355 hevosvoimaa ja 383 lb-Ft vääntöä.
  • Duramax® 3.0L Turbo-Dieselmoottori, jossa on 277 hevosvoimaa ja 460 lb-Ft vääntöä.

Mikä on paras moottori GMC Sierrassa?

WardsAuto äänesti Duramax Turbo-Diesel I-6 -moottorin puolesta huolellisen testauksen ja tarkastelun jälkeen. Tuomarit, jotka testasivat moottoria 2020 Sierra 1500 Crew Cab -autossa, totesivat, että Duramax Turbo-Diesel 3.0L Duramax Turbo-Diesel oli paras sen hiljaisen, tasaisen ja herkän ajokokemuksen vuoksi.

Onko GMC Sierra V6 vai V8?

Vuoden 2021 GMC Sierraan on saatavana monia moottoreita. Voit valita V6:n, turbonelosen, turbodieselin ja kahden V8-moottorin välillä.

Onko GMC 5.3 hyvä moottori?

Chevy 5.3 -moottori on luotettava ja voi tarjota paljon tehoa. Ei ole yleistä, että pienikokoinen bensiinimoottori voi tuottaa tällaista tehoa ja vääntöä. Tämän moottorin suurin ongelma on AFM-järjestelmä.

Onko GMC Sierrassa lämmitettävät istuimet?

Vuoden 2022 katumaasturimallistossa ei ole lämmitettyjä tai tuuletettuja istuimia. Silveradossa, Traverse High Countryssä, GMC Sierrassa ja Acadia Denalissa on edelleen lämmitettävät istuimet. Tämä siirto voi olla kiistanalainen joidenkin kuluttajien keskuudessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z