GMC Sierra HD Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Sierra HD on raskas lava-auto, ja sillä on myös pieni malli nimeltä 1500 Sierra. Tämä kuorma-auto on maastokelpoinen ja hinattava.

Yleiskatsaus

HD Sierra on iso kuorma-auto, joka on yksi koko parhaimmiston parhaimmistosta. Kuorma-autossa on 6,6 litran Duramax-diesel vakiona kaikissa malleissa. Tämä tehokas moottori tuottaa 445 hevosvoimaa. Kuorma-autossa on kaikki ominaisuudet, joita raskaassa kuorma-autossa tulee olla, mukaan lukien äärimmäiset hinausominaisuudet, neliveto jne.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se on sijalla 22 32:sta automerkistä, mikä ei ole kaikkein paras. J.D Powerin keskimääräinen luotettavuusluokitus HD Sierralle on 4 tähteä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti kolaritestejä. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Sierran törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta hyvät arvosanat. Sierrassa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustin, kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:llä on kunnollinen jäännösarvo jopa 5 vuoden kuluttua. Se menettää keskimäärin noin 50 % arvoaan 5 vuoden kuluttua. Myös Sierran poistoaste on kohtuullinen, 40 % 5 vuoden jälkeen.

  GMC Sierra 1500 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. RepairPalin mukaan Sierran keskimääräiset huoltokustannukset ovat lähes 727 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Sierra HD:ssä on?

GMC Sierra HD on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Sierra HD:ssa on ja onko siinä turbo?

GMC Sierra HD:n teho on 401 hevosvoimaa ja vääntömomentti 464 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 6.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Sierra HD:ssä on 17 x -TBD- tuuman teräksiset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman teräksiset takavanteet.

Mikä on GMC Sierran keskimääräinen käyttöikä?

GMC Sierra voi hyvällä huollolla ajaa 150 000 kilometriä. Jotkut mallit saavuttavat jopa 200 000 mailia. Tutkimusten mukaan vain 1,7 % GMC Sierra -malleista ylittää 200 000 mailin rajan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z