GMC Terrain Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Terrain on keskikokoinen crossover-maasturi, johon mahtuu 5 henkilöä. Maasturi soveltuu erinomaisesti sekä matkustajien että matkatavaroiden kuljettamiseen.

Yleiskatsaus

Terrain on vankka ajoneuvo, joka on jopa loistava myös suorituskyvyltään. Se on saatavana kahdella voimansiirrolla: 1,5-turbomoottorilla ja 1,6-turbodieselmoottorilla. Siinä on 9-vaihteinen vaihteistojärjestelmä ja monia muita hyviä turvallisuus- ja sisätilojen ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se on sijalla 22 32:sta automerkistä, mikä ei ole paras mahdollinen. Terrain on kuitenkin melko luotettava katumaasturi, jonka luotettavuusluokitus on 83 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti kolaritestejä. Terrain on testattu molemmissa, ja se on saanut täydet pisteet molemmilta näiltä organisaatioilta. Maasturissa on myös loistavia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustinjärjestelmä, törmäysvaroitus, hätäjärjestelmä jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:llä on kunnollinen jäännösarvo jopa 5 vuoden kuluttua. Sen arvon alenema on keskimäärin noin 50 % 5 vuoden kuluttua. Myös Terrainin poistoprosentti on kohtuullinen, 49 % 5 vuoden jälkeen.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Terrainin huoltokustannukset ovat lähes 558 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

FAQ

Onko GMC Terrain etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

GMC Terrain on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta GMC Terrainissa on?

GMC Terrain on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Terrainissa on ja onko siinä turbo?

GMC Terrainissa on 170 hevosvoimaa ja 203 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasumoottori, jonka iskutilavuus on 1,5 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

  GMC Savana Luotettavuus

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Terrainissa on 17 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia GMC Terrainilla on?

  • Toimimattomat turvatyynyt.
  • Ongelmallinen elektroninen ajonvakautusjärjestelmä.
  • Viallinen lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi (HVAC).
  • Moottoriongelmat.
  • Epänormaali vesipumpun ääni.
  • Vikaantunut vaihteisto.

Kestääkö GMC Terrains pitkään?

GMC Terrains on suunniteltu kestämään 300 000. Ilman suurempia ongelmia. GMC Terrain voi kestää noin 20 vuotta, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa. Tällainen pitkäikäisyys voidaan saavuttaa vain säännöllisellä huollolla ja oikeudenmukaisella käytöllä.

Mikä vuosi on luotettavin GMC Terrain?

GMC Terrainin parhaat vuosimallivuodet ovat 2020 ja 2021. Toistaiseksi näistä ei ole tullut lainkaan valituksia. Itse asiassa vuodesta 2016 ja sitä vanhemmista malleista on tehty kumulatiivisesti vain 20 valitusta, mikä osoittaa, että GMC on todella nostanut tasoaan viime vuosina.

Kumpi on parempi Equinox vai Terrain?

Sekä vuoden 2020 Chevy Equinoxissa että vuoden 2020 GMC Terrainissa on tehokkaat moottorit, jotka kestävät missä tahansa maastossa. Vuoden 2020 GMC Terrain ylpeilee 26 MPG:llä kaupungissa ja 30 MPG:llä maantiellä. Equinoxilla on 22 MPG kaupungissa ja 31 MPG maantiellä, jos se on asianmukaisesti varustettu.

Miksi GMC Terrain on niin äänekäs?

Väärä anturi tai vikaantunut anturi voi lähettää väärää tietoa moottorille, mikä johtaa siihen, että polttoainetta käytetään liikaa tai liian vähän. Tämä voi johtaa kovempaan moottoriin. Huonot tai likaiset sytytystulpat: Ajoneuvo, jota ei ole huollettu kunnolla, voi syttyä väärin, jolloin se käy äänekkäämmin.

Onko vuoden 2020 GMC Terrainissa ongelmia?

NHTSA sai ajoneuvon omistajilta eniten valituksia ajoneuvon nopeudensäätöön, voimansiirtoon ja sähköjärjestelmään liittyvistä ongelmista. Terrainissa näyttää olevan voimansiirron ja ajoneuvon nopeudensäätimen toimintahäiriöitä.

Onko GMC Terrain hyvä lumessa?

Kyllä, GMC Terrain on erittäin hyvä lumessa. Se kulkee hyvin jäällä ja lumessa. On tärkeää, että ajoneuvo pystyy käsittelemään lunta, kun sää on kylmä ja tuulinen. Vuoden 2020 GMC Terrain sekä vuoden 2020 Chevrolet Equinox tarjoavat vankkoja vaihtoehtoja. Nämä ovat vain muutamia niistä talviajo-ominaisuuksista, joita voit odottaa näiltä ajoneuvoilta.

  Buick Envision luotettavuus

Kumpi on parempi GMC Terrain vai Acadia?

GMC Acadia on parempi valinta, jos sinulla on kasvava perhe ja tarvitset enemmän tavaratilaa. Terrain on parempi vaihtoehto, jos et tarvitse liikaa kuormatilaa ja haluat pienemmän katumaasturin, joka pystyy liikkumaan ahtaammilla kaduilla ja parkkipaikoilla.

Mikä oli GMC Terrainin huonoin vuosi?

Car Complaintsin mukaan GMC Terrain 2011 -mallivuosi on huonoin valitusten ja vikojen osalta. Useimpia ensimmäisen sukupolven mallivuosia pidetään kuitenkin vähemmän luotettavina kuin toista sukupolvea.

Mihin GMC Terrain on verrattavissa?

GMC Terrain, Chevrolet Equinoxin veli, tarjoaa hyvät matkustajatilat, mutta pienen tavaratilan. GMC Terrain jakaa Chevyn 1,5-litraisen nelisylinterisen turbomoottorin. Sitä voi käyttää joko FWD- tai AWD-järjestelmällä. Hienostunut 9-vaihteinen automaattivaihteisto on myös vakiona.

Onko GMC Terrain sama kuin Chevy Equinox?

Equinox ja Terrain jakavat saman alustan, joten ne tarjoavat samanlaisen suorituskyvyn. Equinoxissa ja Terrainissa on molemmissa 1,5 litran nelisylinterinen turboahdettu moottori, joka tuottaa 170 hv. Voit valita etu- tai nelivedon.

Onko GMC Terrain sama kuin Chevy Traverse?

Ei, ne eivät ole samanlaisia, mutta samankaltaisia. Vuoden 2021 Chevy Terrain ja vuoden 2021 GMC Terrain, molemmat keskikokoisia katumaastureita, ovat tyylikkäitä ja tilavia. Molempien katumaasturimallien vetokyky on samanlainen, mutta Traversessa on enemmän tehoa ja vääntöä suuremman V6-moottorin ansiosta.

Ovatko Terravenit hyviä ajoneuvoja?

Kyllä, Terrain-kompakti katumaasturi on erittäin hyvä. Tilava sisätila on täynnä teknisiä ominaisuuksia, ja kuljettaja rakastaa sen tasaista käsittelyä ja pehmeää kyytiä. Moottorista saa paljon tehoa, mutta saadaksesi sitä, sinun on päivitettävä GMC Terrain Denali -malliin.

Voiko Terrainilla ajaa maastossa?

Kyllä, vuoden 2020 GMC Terrain voi mennä maastoon. Voit käyttää tätä maasturia missä tahansa maastossa. Tämä tekee siitä loistavan retkeilyyn, metsästykseen, kalastukseen jne. Terrain-mallistoon kuuluu nyt maastokäyttöön keskittyvä AT4-merkintä, joka on nähtävissä myös muissa GMC-malleissa. Kyseessä on periaatteessa ulkonäköpaketti, joka sisältää etuliukuesteen sekä Goodyear Sport Terrain -renkaat. Yleisimpiin varusteluihin voi ostaa lisävarusteena nelivedon, mutta se on vakiona AT4-mallissa.

  GMC Sierra HD Luotettavuus

Kumpi maasturi on parempi GMC vai Chevy?

GMC-kuorma-autot ovat laadukkaampia kuin tavalliset Chevyt, koska GMC on keskittynyt hyötyajoneuvoihin, kuten pickupeihin ja maastureihin. GMC on paras valinta, jos etsit kuorma-autoa, joka pystyy vetämään ja vetämään enemmän ja jossa on tukiominaisuuksia, jotka auttavat sinua työpäivän aikana.

Mitä eroa on Terrain SLE:n ja SLT:n välillä?

SLE:n ja SLT:n istuimissa on ensiluokkaista kangasta, kun taas SLE:n istuimissa on rei’itettyä nahkaa. SLT:ssä on vakiona kahdeksansuuntainen sähkötoiminen kuljettajan etuistuin. Paranna viihde- ja liitettävyysominaisuuksia SLT:n 8-tuumaisella GMC Infotainment -näytöllä, kun taas GMC SLE:ssä on 7-tuumainen järjestelmä.

Kumpi on suurempi traverse vai terrain?

Sekä Chevrolet Traverse- että GMC Terrain -mallien kohdemaksut ovat samankaltaiset. Chevrolet Traverse -mallille voi olla vaikeampi löytää parkkipaikkaa, koska se on suurempi kuin GMC Terrain.

Kumpi on parempi GMC Terrain vai Jeep Cherokee?

Sekä GMC Terrain että Jeep Cherokee ovat erinomaisia valintoja, kun kyseessä on keskikokoinen katumaasturi. Molemmissa on tehokkaat moottorit, paljon turvavarusteita ja mukavat istuimet. GMC Terrainilla on kuitenkin muutama etu Jeep Cherokeen verrattuna. Vaikka niiden vetokapasiteetit eroavat toisistaan, molemmilla ajoneuvoilla on hämmästyttävät maastokyvyt. Cherokee soveltuu paremmin ajamiseen arvaamattomassa maastossa ja karummissa olosuhteissa, kun taas Terrain pystyy selviytymään laajemmasta valikoimasta seikkailuajoa.

Onko Terrainissa Android Auto?

Kyllä, GMC Terrain tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia ja Wazea, ajoneuvon infotainment-näytön kautta. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z