Halvin tapa vaihtaa Mercedes-avain

Mercedes on yksi markkinoiden ylellisimmistä automerkeistä. Kuten odotettua, Mercedeksen osan korjaaminen tai vaihtaminen ei ole halpaa. Jos kuitenkin haluat säästää rahaa vaihtaessasi Mercedes-Benz-avaimen, on olemassa useita vaihtoehtoja.

Halvin tapa vaihtaa Mercedes-avain on Amazonin ”Garage” -palvelun kautta. Tätä seuraa tiiviisti lukkosepän palkkaaminen avaimen vaihtoon ja sitten oman avaimen koodaaminen. Kallein tapa vaihtaa Mercedes-Benz-avain on Mercedes-jälleenmyyjän kautta.

Ennen kuin päätät korvata Mercedes-avaimesi jollakin edellä mainituista menetelmistä, on tärkeää tuntea niiden hyvät ja huonot puolet. Mercedes valmistaa erittäin arvostettuja autoja, joissa on kehittynyttä tekniikkaa, joten sinun on oltava varovainen, ettet mokaa ja joudu maksamaan vielä enemmän säästön nimissä.

Tässä ovat edullisimmat tavat vaihtaa Mercedes-Benz-avaimesi:

Amazonin ”My Garage”

Amazon on maailman suurin sähköisen kaupankäynnin yritys. Sen lisäksi, että yritys on suuri, sen tuotevalikoima sisältää lähes kaikenlaisia tuotteita. Heillä on jopa osio, jossa myydään erityisesti autotarvikkeita ja autoon liittyviä asioita, joita kutsutaan nimellä ”My Garage”.

Amazonin ”My Garage” -osio tarjoaa erilaisia auton osia ja tarvikkeita, kuten autonavaimia. Jos sinulla ei ole rahaa maksaa korvaavasta avaimesta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä, tämä on paras paikka ostaa korvaava avain.

Saadaksesi haluamasi Mercedes-avaimen, etsi yksinkertaisesti ”My Garage” -sivuston kautta löytyäksesi tyhjä avain, joka sopii juuri sinun Mercedes-malliisi. Huomaa, että tyhjät avaimet ovat yleensä leikkaamattomia ja ohjelmoimattomia avaimia.

  Mikä on paras 90-luvun Mercedes Benz?

Seuraa näitä ohjeita löytääksesi oikean avaimen autoosi:
o Aloita luomalla Amazon-tili, jos sinulla ei ole sellaista.
o Kirjaudu tilille ja etsi Amazon Garage -ohjelman pääsivu.
o Etsi pudotusvalikko.
o Määritä Mercedes-mallisi, -merkkisi ja -vuosi.
o Hakukentässä näet erilaisia ajoneuvollesi suunniteltuja tuotteita.
o Näet kaikki luetellut tuotteet tai voit käyttää ”Tarkenna”-toimintoa näyttääksesi tietyt avaimiin liittyvät tulokset.
o Valitse Mercedes-malliisi sopiva avain.
o Avaimen lisäksi saatat joutua ostamaan myös lukituksen/lukituksen avaamisen kaukosäätimen.
Mercedes käyttää avaimissaan kehittynyttä tekniikkaa turvallisuussyistä. Kaikissa uudemmissa Mercedes-Benz-autoissa on älyavaimet, jotka ovat avain ja kaukosäädin yhdessä. Useimmissa tapauksissa näissä avaimissa on metallinen vara-avain, joka on piilotettu älyavaimen sisään. Varmista siis, että Amazon-avaimessa on kaikki nämä ominaisuudet.
Vaikka ”My Garage” -menetelmä on halvin tapa vaihtaa Mercedes-avain, sillä on myös joitakin haittoja. Avaimen lähettäminen kestää todennäköisesti useita päiviä, joten tämä ei toimi, jos haluat avaimen heti.
Avaimen leikkaaminen ja koodaaminen voi myös olla haastavaa. Kun olet saanut avaimen, sinun on käytävä lukkosepän tai Mercedes-Benz-jälleenmyyjän luona leikkauttamassa ja koodaamassa avain.

Paikallinen lukkoseppä

Jos sinulla on kiire, mutta haluat silti edullisen menetelmän auton avaimen vaihtamiseen, paikallisen lukkosepän luona käynti tai soittaminen on luultavasti paras vaihtoehto, varsinkin jos löydät paikallisen lukkosepän, joka on erikoistunut Mercedes-Benz-ajoneuvoihin.
Paikallinen lukkoseppä ei ole ainoastaan halvempi kuin autoliikkeeseen meneminen, vaan hän on myös erittäin tehokas ja nopea. Voit siis olla taas liikenteessä jo muutaman minuutin kuluttua. Liikkuvilla lukkosepillä on avaimet käsillä, ja he voivat leikata ja koodata avaimen missä tahansa paikassa.

  Kumpi on parempi - AMG vai M Power?

Oman avaimen koodaaminen

Toinen tapa, jolla voit korvata kadonneen Mercedes-avaimesi, on koodata se itse. Oman avaimen koodaaminen ei kuitenkaan ole helppoa, sillä sinun on tiedettävä, miten tekninen ohjelma toimii.
Ennen kuin ryhdyt tähän menetelmään, sinun on ymmärrettävä, että Mercedes-Benz-avaimet ovat melko haastavia koodata verrattuna muihin autonavaimiin.
Pidä seuraavat asiat mielessä:
o Alkuperäisten avainten korvaamiseen käytettävät avaimet ovat ”vara-avaimia”. Tämä tarkoittaa, että Mercedes-auto mahdollistaa vain vara-avaimen luomisen ja ohjelmoinnin.
o Voit koodata itse vain vanhemmat ”Flip” Mercedes-autoavaimet, mutta et uusimpia Mercedes-”Smart Keys” -avaimia. Jos autossasi on älyavain, sinun on käytävä Mercedes-jälleenmyyjän tai lukkosepän luona.
o Pääavainta ei voi ohjelmoida. Jos kadotat yleisavaimen, sinun on käytävä jälleenmyyjän luona.
Jos edellä mainituilla menetelmillä ei saada luotua vara-avainta Mercedesiin, sinun on pakko käydä Mercedes-jälleenmyyjällä. Mercedes-jälleenmyyjät ovat kalliita, mutta ne ovat luotettavimpia.

FAQ

Kuinka paljon Mercedes-varaavain maksaa?

Mercedes-avaimen vaihtokustannukset vaihtelevat sen mukaan, missä vaihdat avaimen. Amazon ”Garage” on halvin menetelmä, sillä maksat alle 200 dollaria avaimen vaihtamisesta. Lukkoseppä veloittaa jostain 200 ja 300 dollarin väliltä, kun taas Mercedes-jälleenmyyjä veloittaa vähintään 400 dollaria.

Miksi Mercedes-jälleenmyyjä on niin kallis auton avainten vaihtamisessa?

Mercedes-jälleenmyyjät ovat kalliita käyttämänsä tekniikan ja kulujen vuoksi, joita heidän on käytettävä uutta avainta ohjelmoidessaan. Heidän on generoitava uusi Mercedes-avainkoodisi Saksasta VIN-numerosi avulla. Tämä aiheuttaa jälleenmyyjälle kustannuksia.

  Mikä Mercedes-maasturi on 7-paikkainen?

Voinko jäljittää kadonneen Mercedes-avaimeni?

Ei, et voi. Mercedes-jälleenmyyjä voi kuitenkin jäljittää sen. Heidän on vain poistettava avain käytöstä ja tilattava uusi elektroninen kaukosäädin, joka pyyhkii vanhan avaimen lopullisesti pois. Oman turvallisuutesi vuoksi on tärkeää vaihtaa sekä mekaaniset lukot että elektroninen avain.

Muutamia vaihtoehtoja

Kaiken kaikkiaan halvin tapa vaihtaa Mercedes-Benz-avain on ostaa avain Amazonin ”Autokorjaamosta”. Jos olet epävarma tästä menetelmästä, voit myös vaihtaa Benz-avaimen paikallisella lukkosepällä tai jopa koodata avaimen itse.
Muista, että Mercedeksen avaimet eroavat tavallisista autonavaimista, sillä niissä on parannettu turvajärjestelmä autosi turvallisuuden takaamiseksi. Avaimen koodaaminen voi siis olla melko haastavaa. Jos halvemmat vaihtovaihtoehdot eivät toimi, sinun on lopulta mentävä jälleenmyyjälle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z