Honda Accord Luotettavuus

Honda on maailmankuulu merkki autojensa luotettavuudesta ja edullisuudesta. Accord on 4-ovinen edustusauto, joka on upea katsella ja erittäin miellyttävä ajaa. Auton hinta on myös houkutteleva Hondan tarjoamiin ominaisuuksiin nähden. Accordista on saatavana myös hybridimalli, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa puoleen.

Yleiskatsaus

Hondan sisätiloissa on aina mukava istua. Uusin 2022-malli on Accordin kymmenes sukupolvi. Sitä on saatavana eri moottorityypeillä 1,5 litran turbomoottorista 2,0 litran turbomoottoriin. Autossa on joko 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Accord on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2021 mallin luotettavuuspisteet ovat J.D Powerin mukaan 82 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Accordin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen poistoaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Accordista poistuu noin 28 % 3 vuoden jälkeen ja 42 % 5 vuoden jälkeen.

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja autojen helppo korjattavuus. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi Accordin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 400 dollaria, mikä on vielä alhaisempi kuin Hondan keskimääräiset huoltokustannukset.

FAQ

Onko Honda Accord etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Accord on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Accordissa on?

Honda Accord on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Accordissa on ja onko siinä turbo?

Honda Accordissa on 192 hevosvoimaa ja 192 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Honda Accordin tavaratila?

16,7 kuutiometriä ( 0,473 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Accordissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Honda Accord luotettavin auto?

Honda Accord on jatkuvasti arvioitu luotettavimmaksi tai ainakin yhdeksi luotettavimmista käytetyistä autoista. Honda Accord on perhekäyttöön tarkoitettu auto, joka on ollut 15 vuoden ajan Amerikan myydyin auto. Sen moottori on luotettava ja varmatoiminen.

Kuinka kauan Honda Accord kestää?

Oikein huollettuna Honda Accord voi kestää jopa 200 000 kilometriä. Consumer Reports väittää, että Accord on yksi todennäköisimmistä ajoneuvoista, joka kestää näin pitkään.

  Honda CR-V Luotettavuus

Minkä vuoden Honda Accord on paras?

Tämän sukupolven Honda Accord on paras. Vuosi 2007 on Honda Accordin paras vuosi. Muita hyviä vuosia ovat 2006 ja 2005.

Miksi Hondan luotettavuus laskee?

Consumer Reportsin mukaan Hondan luotettavuus on laskenut uusien ja paranneltujen mallien vuoksi. CR sanoo: ”Odyssey-minivanin luotettavuus oli paljon keskimääräistä huonompi, ja ongelmia oli muun muassa infotainment-järjestelmässä sekä ovien lukituksen ja lukituksen avaamisessa.

Kannattaako ostaa käytetty Honda Accord?

Honda Accord on hyvä valinta käytetyksi autoksi. Honda Accord on suosittu ajoneuvo ja hyvä valinta käytetyksi autoksi. Joinakin vuosina omistajilla on ollut valituksia. Sinun ei tarvitse ostaa Honda Accord -mallistoa tai -vuosia, jotka ovat olleet hankalia, kun voit valita laajasta autovalikoimasta.

Minkä vuoden Honda Accordissa on vaihteisto-ongelmia?

Vaihteistovika oli merkittävä ongelma useissa Honda-malleissa 2000-luvun mallivuoden aikana. Valmistaja pidensi vaihteistojen takuuta 93 kuukauteen ja 109 000 kilometriin mallivuosien 2000-2001 osalta osana ryhmäkanteen ratkaisua.

Ovatko Honda Accordit hyviä lumessa?

Jos Honda Accord Sport on varustettu talvirenkailla, sillä voi ajaa lumessa. Talvirenkaita voidaan käyttää pitkittyneissä talviolosuhteissa, kuten lumella, jäällä ja sohjossa. Accord Sport on suorituskykyinen auto, joten se pärjää kevyissä lumiolosuhteissa.

Onko Accord parempi kuin Civic?

Honda Accordissa on enemmän tehoa kuin Civicissä. Siinä on myös enemmän istumapaikkoja. Honda Accordissa on pidempi akseliväli kuin Civicissä. Honda Accord voittaa tämän vertailun Civiciin nähden, koska siinä on hybridivoimansiirto, tilavat sisätilat, tehokkaat moottorit ja suurempi tavaratila. Vaikka se ei ole yhtä moderni kuin Civic tai yhtä huipputekninen kuin Civic, useimmat kuluttajat pitävät enemmän tilaa ja parempaa suorituskykyä koskevasta kompromissista.

Mikä vuosi on huonoin?

Markkinoilla on monia erinomaisia Honda Accordeja, mutta on kolme tärkeää vuotta, joita kannattaa välttää: 1998-2005 (tai 2008-2010), 2013-2014 (tai 2013-2014).

Mitkä autot ovat vertailukelpoisia Honda Accordiin?

 • 2018 Toyota Camry.
 • 2018 Nissan Altima.
 • 2018 Kia Optima.
 • 2018 Ford Fusion.
 • 2018 Hyundai Sonata.
 • 2018 Subaru Legacy.
 • 2018 Chevrolet Malibu.
 • 2018 Volkswagen Passat.

Mikä on luotettavin Hondan moottori?

Wardin 10 parasta moottoria vuosille 2019 ja 2020 myönnettiin Honda Accord Hybridin LFA1-moottorille. Vaikka Honda on aina välttänyt turboahtimia moottoreissaan, L15-moottorin uusimmassa versiossa on sellainen tehon lisäämiseksi ja tilavuuden pienentämiseksi.

Onko se keskikokoinen sedan?

Loistava auto keskikokoisten sedanien segmenttiin. Vuoden 2022 Honda Accord on huippuluokiteltu keskikokoinen auto poikkeuksellisen ajodynamiikkansa, polttoainetaloutensa, tilavien sisätilojen ja tavaratilan sekä intuitiivisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Onko Honda Accord luksusauto?

Vuoden 2022 Honda Accordissa on kaikki oikeat ainekset ollakseen luksusauto. Se tarjoaa mukavan ja hiljaisen ajon, tilavat sisätilat ja kaikki muut mukavuudet, joita luksusautolta voi odottaa.

Mikä on luotettavin keskikokoinen sedan?

 • Honda Accordin luotettavuuspisteet ovat parhaat.
 • Luotettavaa autoa tarvitseville luksusvaihtoehto on Audi A6.
 • Subaru Legacy on hyvä tarjous, koska se tarjoaa AWD-ajon ja poikkeuksellisen luotettavuuden edulliseen hintaan.
  Honda Fit Luotettavuus

Onko hybridi-Accord sen arvoinen?

Honda Accord Hybrid on loistava auto. Honda Accord Hybrid -vaihtoehdossa on monia vahvuuksia. Se on reipas käsiteltävyydeltään, tasainen ajo, mukavat istuimet, tilavat sisätilat, intuitiiviset hallintalaitteet ja tilavat istuimet. Sen polttoainetaloudellisuus on huonompi kuin muiden hybridi- ja sähköautojen.

Mitä eroa on Honda Accordilla ja hybridillä?

Mitä eroa on Accord Hybridillä ja Accord Sedanilla? Polttoainetaloudellisuus on tärkein ero uuden Accord Sedanin ja Accord Hybridin välillä. Accord Hybridin bensankulutus on parempi kuin edeltäjänsä Accord Sedanin. Accord Sedanin lähtöhinta on alhaisempi kuin Accord Hybridin.

Mitä hybridi tarkoittaa Hondassa?

Voit käyttää joko 120 V:n kotitalouspistorasiaa tai 240 V:n latausasemaa. Plug-in-hybridillä pystyy ajamaan pelkällä sähköllä ilman polttoaineen tarvetta. Ajoneuvo siirtyy käyttämään sähkövirtaa, kun akku ei enää toimi.

Mikä on hybridiauton haittapuoli?

Hybridiauto voi olla kallis. Hybridiautot voivat olla kalliimpia kuin tavalliset bensiiniautot, ja ne voivat olla 5000-10000 dollaria kalliimpia kuin tavallinen malli. Lisäkustannukset voidaan kuitenkin korvata alhaisemmilla käyttökustannuksilla ja verovapautuksilla.

Onko Honda Accord hybrid hiljainen?

Accord-hybridi on CR:n mukaan hiljaisin. Hiljaisempi moottori on plussaa, mutta tie- ja tuulimelu on vähentynyt huomattavasti, mikä antaa kuljettajalle ja matkustajille miellyttävämmän ajomukavuuden.

Pitäisikö minun hankkia Honda Insight vai Accord?

Honda Accord Hybridissä on 2,0 litran moottori, kun taas Insightissa on 1,5 litran moottori. Voit suosia jompaakumpaa näistä hybridimalleista prioriteettiesi mukaan. Insight on paras valinta, jos etsit maksimaalista toimintasädettä. Accord Hybrid antaa sinulle vielä enemmän kiihtyvyyttä.

Kumpi on parempi Toyota Camry Hybrid vai Honda Accord Hybrid?

Toyota Camry Hybrid vuodelta 2021 on paras valinta, jos etsit tehokasta ja taloudellista perhesedania. Se on taloudellisempi, erityisesti maantiellä. Kumpikaan auto ei kuitenkaan ole yhtä erikoinen kuin toinen. Siinä on muutamia turvallisuusominaisuuksia.

Onko Honda Accord hybridissä turbo?

Kyllä, Honda Accord Hybridissä on turboahdettu moottori. Tämä auttaa lisäämään moottorin tehokkuutta. Hondan perhesedan, Accord, on viisipaikkainen keskikokoinen perhesedan. Accord on nyt kymmenennessä sukupolvessa. Siinä on vakiona 1,5-litrainen nelisylinterinen turbomoottori, jossa on 192 hevosvoimaa, ja lisävarusteena 252-hevosvoimainen 2,0-litrainen nelisylinterinen turboahdettu moottori.

Kuinka nopea Honda Accord Hybrid on?

MotorTrend väittää, että Honda Accord Hybridin nopeus 0-100 km/h on 6,7 sekuntia. Tämä nopeus riittää paikallisilla teillä ja kauempaakin.

Onko hybrideillä enemmän ongelmia?

Hybridiautossa on todennäköisemmin huolto-ongelmia kuin kaasumoottoriautossa. Hybridiauton akut voivat pettää odotettua nopeammin, eivätkä ne ole aina luotettavia. Hybridiakkujen vaihto on kallista, ja niitä voidaan korjata mutta ei korvata.

Kuinka kauan Accord-hybridit kestävät?

Hondan hybridiakun käyttöikä on 6-10 vuotta tai jopa 100 000 kilometriä. Hondan hybridiakkuvaihtoehto kestää Woodinvillen teillä myös noin 10 vuotta eli lähemmäs 150 000 mailia.

  Onko Tesla parempi kuin Honda?

Mikä Honda-hybridi on paras?

Vuoden 2020 Honda Accord Hybrid on parhaaksi arvioimamme sedan jopa 48 mpg:llä. Se on myös edullisempi kuin Toyota Camry Hybrid.

Onko Honda Accordissa automaattinen hätäjarrutus?

Honda Accord -autot on varustettu Honda Sensing -teknologialla, joka sisältää kuljettajan apujärjestelmiä, jotka lisäävät turvallisuutta maanteillä. Näihin järjestelmiin kuuluvat mukautuva vakionopeudensäädin, kaistanpito ja automaattinen jarrutus.

Mikä on Hondan automaattinen hätäjarrutus?

Hondan Collision Mitigation Brake System on tutkaan perustuva, autonominen hätäjarrutusjärjestelmä. Liikkuvat ja paikallaan olevat ajoneuvot voidaan havaita yli 15 km/h nopeudella noin 100 metrin päässä edessä kulkevalla tiellä. Kuljettaja voi lisätä tätä jarrutusta, kunnes ajoneuvo kykenee siihen.

Voiko Honda Accord ajaa itse?

Hondan autot eivät ole vielä itseohjautuvia, mutta niissä on joukko huipputeknisiä ominaisuuksia, jotka auttavat kuljettajaa. Honda Sensing on avustava ominaisuus, joka voi tehdä kuljettajasta ja matkustajista turvallisempia.

Onko Honda Accordissa kangasistuimet?

Kyllä, vuoden 2020 Honda Accordissa on kangasistuimet. Kangasistuimet ovat mukavat ja kestävät. Ne on helppo puhdistaa ja huoltaa. Honda Accordiin on saatavana viisi istuinta. Takaistuimet tarjoavat enemmän tilaa ja mahdollistavat ylimääräisen jalkatilan. Vakiona on kangasverhoilu. Voit valita nahkaverhoilun, lämmitettävät ja tuuletettavat etuistuimet sähkösäädöllä tai lämmitettävät takaistuimet.

Ovatko kangas- vai nahkaistuimet parempi vaihtoehto?

Kangasistuimet voivat olla hyvä valinta, jos autosi kustannukset ovat alhaiset etkä halua vaivaa verhoilun huoltamisesta. Jotkut saattavat vaatia nahkaa paremmaksi, kun taas toiset saattavat suosia kangasta.

Voiko auton kangasistuimia lämmittää?

Kangas- tai nahkaistuimeen voidaan lisätä lämmitettävä istuin. Ajattelemme lämmitettyjä nahkaistuimia tai tuuletettua istuinta lämmityksellä. Voit kuitenkin asentaa lämmitetyt istuimet kankaisiin.

Onko Honda Accord mukava ajettava?

Hyvä päivittäisiin työmatkoihin. Honda Accord 2022 on loistava auto ja loistava valinta, jos etsit perhekäyttöön tarkoitettua sedania. Accord tarjoaa ensiluokkaiset sisätilat, mukavat istuimet ja käyttäjäystävällisen infotainment-järjestelmän. Siinä on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuus- ja teknisiä ominaisuuksia.

Onko Honda Accordilla hauska ajaa?

Vuoden 2021 Accord on niin hyvin käsiteltävä, että unohdat ajavasi perhesedanilla etkä luksusurheiluautolla. Auton ohjausvaste on erinomainen, jarrut ovat vakaat ja auto on täydellisen tasapainoinen. Tämä tekee ajamisesta nautinnollista sekä epätasaisilla että mutkaisilla teillä.

Onko Honda Accord sähköinen?

Honda Clarity, joka on Accordin kokoinen auto, on ainoa saatavilla oleva sähköistetty Honda. Suurin osa näistä plug-in-hybrideistä on sähköisiä, ja niissä on 17 kWh:n litiumioniakut ja sähkömoottori. Niissä on myös 1,5-litrainen I-4-bensakäyttöinen I-4. Toinen vaihtoehto on Clarity-polttokenno.

Mikä on kahden moottorin hybridijärjestelmä?

Kaksimoottorinen hybridivoimansiirto: Hybridijärjestelmä käyttää bensiinimoottoria kolmen eri käyttötarkoituksen voimanlähteenä. Virtaamaan auton etupyörille auton käyttämiseksi. Akkupaketin lataamiseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z