Honda CR-V Luotettavuus

Honda on maailmankuulu merkki autojensa luotettavuudesta ja edullisuudesta. CR-V on keskikokoinen katumaasturi, joka on pienempi kuin Honda Pilot mutta suurempi kuin Honda HR-V. Se on myös upea katsella ja hauska ajaa. Auton hinta on myös houkutteleva Hondan tarjoamiin ominaisuuksiin nähden.

Yleiskatsaus

Hondan sisätiloissa on aina mukava istua. CR-V:ssä on myös AWD-järjestelmä, mikä lisää entisestään tasaista ajokokemusta. Perusmallissa on 1,5 litran nelisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 190 hevosvoimaa, ja se on saatavana myös hybridi- ja PHEV-malleina.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. CR-V on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2022 mallin luotettavuus on J.D Powerin mukaan 84 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. NHTSA on testannut CR-V:n törmäystesteissä, ja se on saanut täydet 5 tähteä viidestä. Autossa on myös monia vakioturvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistoprosentti

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen arvon alenemisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. CR-V:n poisto on noin 39 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hieno lukema.

  Mikä on luotettavin nelivetoauto?

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helposti korjattavat autot. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi CR-V:n keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 407 dollaria, mikä on vielä alhaisempi kuin Hondan keskimääräiset huoltokustannukset.

FAQ

Onko Honda CR-V etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda CR-V on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda CR-V:ssä on?

Honda CR-V on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Honda CR-V:ssä on ja onko siinä turbo?

Honda CR-V:ssä on 190 hevosvoimaa ja 179 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka tilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda CR-V:ssä on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Honda CR-V:ssä paljon ongelmia?

Honda CRV:n luotettavuusongelmat. CR-V:n omistajat tekivät 24 mallivuoden aikana 3 047 valitusta. Sijoitimme CR-V:n 21. sijalle 24 Honda-mallin joukossa käyttäen PainRank(tm)-luokitustamme, joka sisältää todelliset moottori- ja sisätilojen ongelmat.

Minkä vuoden CRV on luotettavin?

Parhaat vuodet Honda CRV -malleille ovat 2007, 2010 ja 2020. Näiden vuosien CRV-malleissa on parhaat säilytys- ja bensamäärät. Ne ovat turvallisia ja luotettavia, ja vaikka ne ovat pieniä, ne tarjoavat monia samoja etuja kuin maasturi.

  Cadillac ELR Luotettavuus

Mitä ongelmia Honda CR-V:ssä on?

Honda CR-V 2011 -mallissa on myös ongelmia kytkimen, viallisen kompressorin ja renkaiden ennenaikaisen kulumisen kanssa. Tämä malli tunnetaan myös ohjaustehostinnesteen vuotamisesta. Turvatyynyt ovat merkittävä ongelma.

Minkä vuosimallin Honda CR-V:tä kannattaa välttää?

Honda CR-V:tä kannattaa välttää, jos se on valmistettu vuosina 2011, 2012 tai 2014. Se voi olla valmistettu myös vuonna 2015 tai 2015. Se on turvallista jättää huomiotta, jos se on valmistettu vuonna 2017, 2016 tai 2013.

Onko Honda CR-V hyvä lumessa?

Kyllä, se on hyvä auto lumessa. Talviajossa tärkeintä on auton voimansiirto. Korkean suorituskyvyn omaavan, kaikkiin tieolosuhteisiin reagoivan Real-Time AWD -ajovoimansiirtojärjestelmän ansiosta Honda CR-V -mallisi pystyy navigoimaan turvallisesti lumen läpi.

Minkä vuosimallin Honda CR-V:ssä on vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto on ongelma myös Honda CR-V:n mallivuosien 2007-2010 omistajille. Vaihteisto on viallinen ja aiheuttaa ajoneuvon tärinää alhaisilla vaihteilla. Se lakkaa myös vaihtamasta pysäköinnistä.

Onko CR-V:ssä ruosteongelmia?

Honda CR-V:n korroosiosta ja ruosteesta on vuosien varrella tehty monia valituksia. Tämä johtuu siitä, että tietyt osat voivat ruostua aikaisin. Takarunko on kaikkein alttein ruostumiselle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z