Honda Fit EV:n luotettavuus

Honda tunnetaan kaikkialla maailmassa luotettavista ja edullisista autoista, joissa on erittäin hyvät ominaisuudet. Fit EV on täyssähköinen pienikokoinen auto, joka sopii erinomaisesti perhekäyttöön. Auto julkistettiin vain muutamassa Yhdysvaltain osavaltiossa.

Yleiskatsaus

Fit EV julkistettiin vuonna 2010, ja sen tuotanto alkoi vuonna 2013. Se oli toisen sukupolven Honda Fit -malli, ja sen arvioitu toimintasäde on 89 mailia. Auto lanseerattiin vain yhdessä varustetasossa ja yhdessä värissä.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Fitin luotettavuusarvosana on poikkeuksellisen hyvä, 86, kun 57 on keskimääräinen luotettavuusarvosana.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Fitin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen poistoaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Fit on hieno auto, mutta se ei ole poistonopeudeltaan paras mahdollinen, ja sen poistuma on noin 54 % 5 vuoden kuluttua.

  Honda Odyssey Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helppo korjattavuus. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla.
Fitin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 390 dollaria vuodessa, ja Fit EV:n huoltokustannukset olisivat vielä tätä pienemmät.

FAQ

Onko Honda Fit EV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Fit EV on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Fit EV:ssä on?

Honda Fit EV on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Fit EV:ssä on ja onko siinä turbo?

Honda Fit EV:ssä on 123 hevosvoimaa ja 189 lb-ft vääntöä.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Fit EV:ssä on 15 X 5,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 5,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z