Honda Fit Luotettavuus

Honda tunnetaan kaikkialla maailmassa luotettavista ja edullisista autoista, joissa on erittäin hyvät ominaisuudet. Fit on hybridi-pienikokoinen auto, joka sopii erinomaisesti perhekäyttöön. Sen polttoainekeskiarvo on erittäin alhainen, mikä tekee siitä erittäin polttoainetehokkaan kaupunkikäyttöön.

Yleiskatsaus

Neljännen sukupolven Honda Fit esiteltiin vuonna 2020, mutta sitä ei esitelty Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain malli lopetettiin, mutta se on silti erinomainen auto ostettavaksi, kun tarkastellaan sen ominaisuuksia ja kestävyyttä. Siinä on 1,5 litran moottori, joka tarjoaa erittäin hyvän polttoainekeskiarvon.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Fitin luotettavuusarvosana on poikkeuksellisen hyvä, 86, kun 57 on keskimääräinen luotettavuusarvosana.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Fitin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen poistoaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Fit on hieno auto, mutta se ei ole poistonopeudeltaan paras mahdollinen, ja sen poistuma on noin 54 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helppo korjattavuus. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi Fitin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 390 dollaria vuodessa.

  Honda Civic Si Luotettavuus

FAQ

Onko Honda Fit etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Fit on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Fitissä on?

Honda Fit on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Fitissä on ja onko siinä turbo?

Honda Fitissä on 128 hevosvoimaa ja 113 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Honda Fitissä on?

4,4 tuumaa ( 11,18 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Fitissä on 15 X 5,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 15 X 5,5 tuuman teräksiset takapyörät.

Kuinka kauan Honda Fitin pitäisi kestää?

Honda Fit voi kestää 200-300 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Keskimääräinen Honda Fit -mallin elinajanodote on 13-20 vuotta. Honda Fitin huoltaminen estää pieniä ongelmia muodostumasta merkittävämmiksi ongelmiksi.

Mitä ongelmia Honda Fiteissä on?

  • Sytytyskelan vikaantuminen.
  • Epämukavat istuimet.
  • Käynnistimen vikaantuminen.
  • Haljennut etuoven käsinoja.
  • Clear Coat Wearing Off.
  • Moottorin vikaantuminen.
  • Ohjaustehostimen vika.

Onko Honda Fitissä vaihteisto-ongelmia?

Fitin suorituskykyyn voi vaikuttaa pieni vaihteisto-ongelma. Tämä johtuu siitä, että vaihteisto muuntaa voiman nopeudeksi. Tämä on yleinen ongelma autoissa.

Onko Honda Fit hyvä lumessa?

Lumi ja talvi ovat hienoja olosuhteita Honda Fitille, varsinkin kun se on varustettu talvirenkailla. Fitin kyky liikkua talviolosuhteissa on kuitenkin rajallinen sen pienen koon ja moottorin vähäisen hevosvoiman vuoksi.

Ovatko Honda Fitin istuimet mukavat?

Istuimet ovat niin mukavat, että tuntuu kuin olisit kehdattu. Olin myös hämmästynyt siitä, miten hyvältä ne tuntuivat.

  Honda CR-V Luotettavuus

Onko Honda Fit hyvä auto?

Kyllä! Se on yksi suosikkiautoistani. Rakastan sen ajamista. Consumer Reports antoi 2019 Honda Fitille luotettavuusarvosanaksi 5/5, mikä on varsin vaikuttava pienikokoiselle autolle. Siinä on tilavat sisätilat, joissa on erinomaiset tilat, hyvä polttoainetaloudellisuus, hyvä käsiteltävyys ja erinomaiset turvallisuuspisteet.

Onko Honda Fit viistoperä?

Honda Fit on etuvetoinen viistoperä, johon mahtuu viisi henkilöä. 1,5-litrainen nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 130 hevosvoimaa, on yhdistetty joko kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai portaattomaan automaattivaihteistoon. Kia Soul ja Toyota Yaris ovat sen kilpailijoita.

Millainen ajoneuvo on Honda Fit?

Vuoden 2020 Honda Fit on kompakti viistoperä, jota on saatavana neljässä eri varustetyypissä: LX, Sport ja EX. Siihen on myös valinnainen EX-L-versio. LX- ja Sport-malleissa on vakiona kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, ja valinnaisena voi valita portaattoman automaattivaihteiston.

Onko Honda Fitissä nahkaistuimet?

Viisipaikkaisessa Honda Fitissä on vakiona kangasverhoilu. Voit valita nahkaverhoilun, lämmitettävät etuistuimet tai nahkaverhoillun ohjauspylvään.

Ovatko nahkaistuimet hyvä idea?

Jos olet valmis vastaamaan ylimääräisistä kustannuksista ja huolehtimaan auton nahkaistuimista, ne ovat hyvä valinta. Jos haluat ylellisemmän ulkonäön, ne ovat loistava valinta.

Kuinka paljon tilaa Honda Fitin takaosassa on?

Fitissä on 16,6 kuutiota säilytystilaa, enemmän kuin useimmissa pienikokoisissa autoissa. Suurin tavaratila on 52,7 kuutiometriä, kun toinen rivi on taitettu alas. Voit taittaa takaistuimen kokoon tai asettaa sen taaksepäin Fitissä vakiona olevan Magic Seat -istuimen avulla.

Mitä öljyä Honda Fit ottaa?

Mobil1 – High Mileage 5W-20 Täyssynteettinen moottoriöljy, 5 quart (tuotenro 120768) Tuotteen ominaisuudet: Mobil 1 Highmileage täyssynteettinen moottoriöljy 5W-20 on suunniteltu moottoreille, joilla on ajettu yli 75 000 mailia. Sitä voidaan käyttää jopa 10 000 mailia öljynvaihdon välillä.

  Honda Element luotettavuus

Saako Honda Fitillä hyvät bensamäärät?

Erinomainen polttoainetaloudellisuus: EPA-arvion mukaan Honda Fit on polttoainetehokkaimmillaan 33 mpg kaupungissa ja 40 mpg maantiellä*, kun se on varustettu LX-varustetasolla ja CVT-vaihteistolla.

Onko Honda Fitissä autonominen hätäjarrutus?

Aktiiviset turvallisuusominaisuudet: EX-malleissa ja sitä suuremmissa malleissa on vakiona kehittyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen kaistanhallinta ja automaattinen hätäjarrutus. Nämä ominaisuudet ovat saatavilla 1 000:lla LX- ja Sport-malleihin.

Voinko asentaa autooni isommat pyörät?

On turvallista asentaa rengas, joka on enintään 20 millimetriä suurempi kuin vakiovanne. Vanteen leveys vaikuttaa renkaan todelliseen leveyteen. Jokaista vanteen leveyteen lisättyä tuumaa (12,5 millimetriä) kohden rengas laajenee 5 millimetriä.

Onko Honda Fitissä Android Auto?

Honda Fit tukee Android Auto -järjestelmää, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia, Wazea ja Spotifyta, ajoneuvon infotainment-näytöltä. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin.

Onko Honda Fitissä Apple CarPlay?

Honda Fit on yksi monista Honda-ajoneuvoista, joissa on Apple CarPlay. Myös yhteensopivat kolmannen osapuolen sovellukset ovat tuettuja. Apple CarPlay, yhteensopiva iOS 7.1:n ja iPhone 5:n tai aikaisemman iPhonen kanssa. Tarvitsetko lisätietoja?

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z