Honda HR-V Luotettavuus

Honda on maailmankuulu merkki autojensa luotettavuudesta ja edullisuudesta. HR-V on pienikokoinen crossover-maasturi, joka on pienempi kuin Honda Pilot ja Honda CR-V. Se on myös upea katsella ja hauska ajaa. Tästä autosta on myös hybridimalli.

Yleiskatsaus

Hondat ovat aina mukava ja luotettava vaihtoehto. HR-V on hauska ajettava maavaransa ja monien muiden ominaisuuksiensa ansiosta. Autoon on saatavana erilaisia moottoreita 1,5 litran moottorista suurimpaan 1,8 litran moottoriin, joka tuottaa 141 hevosvoimaa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. HR-V on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2022 mallin luotettavuuspisteet ovat J.D Powerin mukaan 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet HR-V:n törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten tieltäpoistonesto, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin, törmäysvaroitus jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen arvonalentumisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. HR-V:n poisto on noin 43 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hieno lukema.

  Honda Fit Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helpot korjausautot. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi HR-V:n keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 301 dollaria, mikä on vielä alhaisempi kuin Hondan keskimääräiset huoltokustannukset.

FAQ

Onko se etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda HR-V on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda HR-V:ssä on?

Se on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda HR-V:ssä on ja onko siinä turbo?

Honda HR-V:ssä on 141 hevosvoimaa ja 127 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Honda HR-V:ssä on?

5,4 tuumaa ( 13,72 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda HR-V:ssä on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Honda HR-V:ssä vaihteisto-ongelmia?

HR-V esiteltiin vuonna 2016. Tämä tarkoittaa, että suurin osa liikenteessä olevista ajoneuvoista ei ole ajanut yli 100 000 kilometriä. Vaihteisto-ongelmat voivat kehittyä tässä vaiheessa. HR-V:n CVT-vaihteiston kanssa on ollut vaihteisto-ongelmia.

Kuinka monta kilometriä Honda HR-V kestää?

Uusi Honda HR-V kestää yleensä 150 000 – 200 000 mailia.

  Buick Lucerne Luotettavuus

Mihin HR-V on verrattavissa?

Honda HRV:tä verrataan Toyota CX-30 , Mazda CX-30 ja Hyundai Kona. Honda HR-V:ssä on teknologiaa, kuten Apple CarPlay/Android Auto ja Honda Sensing -aktiiviset turvallisuusominaisuudet.

Onko Honda HR-V katumaasturi?

Honda HR-V SUV on erinomainen pienikokoinen katumaasturi. Honda HR-V on hauska ajaa ja sen polttoainetaloudellisuus on erinomainen. Sisällä on runsaasti säilytystilaa, ja Hondan takaosan Magic Seat -istuin voidaan taittaa useaan kertaan, mikä helpottaa isompien tavaroiden säilyttämistä.

Kumpi on isompi Honda CRV vai HRV?

CRV: CRV on keskikokoinen crossover, kun taas HRV on pienempi ajoneuvo. Siksi CRV tarjoaa enemmän tilaa rahdille ja matkustajille. HRV: HR-V:ssä on 24,3 cuft tavaratilaa, kun takaistuin on ylhäällä, ja 58,8 cuft, kun se on taitettu alas.

Onko HR-V:ssä lämmitettävät istuimet?

Kyllä, Honda HR-V:ssä on lämmitettävät etuistuimet. Lämmitettävät etuistuimet ovat saatavilla HR-V EX- ja sitä korkeampiin malleihin. Mukavinta istuma-asentoa varten HR-V Touring -mallistossa on kuljettajan tuoli, jossa on 8-suuntainen sähkösäätö.

Onko Honda HR-V hyvä auto?

Honda HR-V -katumaasturi on erinomainen pienikokoinen auto. Honda HR-V on hauska ajaa ja sen polttoainetaloudellisuus on erinomainen. Sisällä on runsaasti säilytystilaa, ja Hondan takimmainen Magic Seat -istuin voidaan taittaa useaan kertaan, mikä helpottaa isompien tavaroiden säilyttämistä.

  Honda Element luotettavuus

Tekeekö Honda vuoden 2021 HRV:n?

Vuoden 2021 HRV on saatavana neljänä varustetasona. Neliveto on mahdollinen, mutta etuveto on vakiovaruste.

Onko 2022 Honda HR-V:ssä Apple CarPlay?

Display Audio Apple CarPlay -integraatiolla ja Android Auto -integraatiolla helpottaa suosikkimedioiden nauttimista. Älykkäät ominaisuudet, kuten monikulmainen peruutuskamera, Honda LaneWatch tai satelliittilinkkinen navigointijärjestelmä, tekevät ajamisesta turvallisempaa.

Mitä HR-V tarkoittaa Hondalla?

Hi-rider Revolutionary Vehicle

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z