Honda Insight Luotettavuus

Honda on maailmankuulu merkki autojensa luotettavuudesta ja edullisuudesta. Insight on 4-ovinen henkilöauto, joka on Hondan hybridisähköauto. Auto on myös upea katsella ja erittäin miellyttävä ajaa. Auton hinta on myös houkutteleva Hondan tarjoamiin ominaisuuksiin nähden.

Yleiskatsaus

Hondan sisätiloissa on aina mukava istua. Uusin 2022-malli on Insightin kolmas sukupolvi. Autossa on 1,5 litran Atkinson-syklin moottori, joka on yhdistelmä sähkö- ja hybridiautoja 96 kW:n sähkömoottorin ja 1,2 kWh:n litiumioniakun ansiosta.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Myös Insight on luotettava, ja vuoden 2022 mallilla on J.D Powerin keskimääräistä parempi luotettavuuspistemäärä 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeässä asemassa, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Insightin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrutusjärjestelmä, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa, koska ne ovat erittäin kestäviä laatuosia ja niiden rakentamisen laatu on erittäin hyvä. Hondan keskimääräinen arvonalentumisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Insightin arvo on noin 29 % 3 vuoden jälkeen ja 40 % 5 vuoden jälkeen.

  Honda Civic Si Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helposti korjattavat autot. Hondan autot maksavat keskimäärin noin 428 dollaria, mikä on vähemmän kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi Accordin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 392 dollaria, mikä on vielä alhaisempi kuin Hondan keskimääräiset huoltokustannukset.

FAQ

Onko Honda Insight etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Insight on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Insightissa on?

Honda Insight on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Insightissa on ja onko siinä turbo?

Honda Insightissa on 151 hevosvoimaa ja 99 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/sähkökäyttöinen I-4, jonka tilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Honda Insightin tavaratila?

15,1 kuutiometriä ( 0,428 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Insightissa on 16 X 7 tuuman alumiiniset etupyörät ja 16 X 7 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko Honda Insight hybrid luotettava?

Vuoden 2022 Honda Insightin odotettu luotettavuuspistemäärä (78) 100:sta. Powerin ennustettua luotettavuuspistemäärää 91-100 ja 81-90 pidetään parhaana, kun taas 70-80 ja 70-80 pidetään keskinkertaisena ja tyydyttävänä.

Mikä Honda Insightissa on vikana?

Denso-merkkisten polttoainepumppujen siipipyörät ovat saattaneet altistua liialliselle kuivausaineiden vaikutukselle tuotannon aikana. Ne voivat halkeilla, imeä polttoainetta ja lakata lähettämästä polttoainetta moottoriin.

  Ford Mustang Shelby GT350 Luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Honda Insight kestää?

Sanoisimme kuitenkin, että Honda Insightin pitäisi Motors and Wheelsin mukaan kestää vähintään 150 000-200 000 kilometriä.

Kumpi on parempi Prius vai Insight?

Vaikka niillä on samankaltaiset MPG-arvot, Insight on tehokkaampi, kun on kyse kaupunkiajosta. Insightin 55 MPG:n polttoainetaloudellisuusluokitus** kaupungissa on jopa vaikuttavampi kuin Priuksen, jolla on 30 hevosvoiman etu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z