Honda Odyssey Luotettavuus

Honda on maailmankuulu merkki autojensa luotettavuudesta ja edullisuudesta. Odyssey on tila-auto, joka tunnetaan edullisesta hinnastaan ja erittäin laadukkaasta perheautosta. Sitä pidetään yhtenä maailman parhaista tila-autoista.

Yleiskatsaus

Hondojen sisätiloissa on aina mukava istua. Odyssey on ollut Yhdysvalloissa vuodesta 1994 lähtien. Auto ei myöskään ole alitehoinen, ja siinä on tehokas 3,5 litran V6-moottori 10-vaihteisella automaattivaihteistolla.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Odyssey on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2022 mallin luotettavuusarvosana on J.D Powerin mukaan 77 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. NHTSA on testannut CR-V:n törmäystesteissä, ja se on saanut täydet 5 tähteä viidestä. Autossa on myös monia vakioturvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, turvatyynyt, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

Poistoprosentti

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen arvon alenemisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Odysseyn poistuma on noin 50 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hieno lukema.

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset ylläpitokustannukset. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi Odysseyn huolto- ja korjauskustannukset ovat hieman korkeammat, 547 dollaria, mikä on hieman enemmän Hondan standardeihin nähden, mutta silti alhaisemmat kuin kilpailijoillaan.

  Honda CR-V Luotettavuus

FAQ

Onko Honda Odyssey etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Odyssey on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Odysseyssä on?

Honda Odyssey on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Minivans 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Odysseyssä on ja onko siinä turbo?

Honda Odysseyssä on 280 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Honda Odysseyssä on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Odysseyssä on 18 X 7 tuuman alumiiniset etupyörät ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takapyörät.

Minkä vuoden Honda Odyssey on luotettavin?

Vuoden 2016 malli on hyvä valinta, jos haluat säästää ympäristöä. Consumer Reportsin mukaan tämä on Honda Odysseyn paras vuosimalli. Vuoden 2016 Odyssey CR on luotettavin, sillä sen luotettavuusluokitus on 4/5 ja vankka tyytyväisyysluokitus 3/5.

Mitä ongelmia Honda Odysseyssa on?

Joitakin Odysseyn yleisiä ongelmia:

 • Denso Polttoainepumpun vika.
 • Honda Sensing -ongelmat.
 • Ohjaustehostimen vinkuminen.
 • Honda-ajoneuvot, joissa on takaisinkutsuttuja Takata-turvatyynyjä.
 • TPMS-varoitusvalo.
 • Hondan erittäin epämukavat istuimet.
 • Jyrsijät pureskelevat soijajohtoja.
 • Kuoriutuva maali ja kirkaslakka.

Kuinka kauan Honda Odysseyn moottorit kestävät?

Uusi Honda Odyssey kestää 250 000-300 000. Tämä on noin 16-20 vuotta.

Missä tila-autossa on vähemmän ongelmia?

 • Chrysler Pacifica.
 • Honda Odyssey.
 • Toyota Sienna.
 • Dodge Grand Caravan.
 • Kia Sedona.
 • Chrysler Town and Country.
 • Nissan Quest.
  Honda Accord Luotettavuus

Mikä on Honda Odysseyn korkea ajokilometrimäärä?

Uusi Honda Odyssey kestää 250 000-300 000. Jos sitä huolletaan oikein eikä se vaurioidu, se voi kestää jopa 300 000. Honda Odysseyn pitäisi kestää vielä 16-20 vuotta. Se on yksi suosituimmista tila-autoista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z