Honda Passportin luotettavuus

Honda on tunnettu merkki luotettavuudestaan ja edullisuudestaan. Passport on keskikokoinen crossover-maasturi, joka on pienempi kuin CR-V ja Pilot, mutta suurempi kuin HR-V ja muut pienikokoiset maasturit. Viimeisimmän sukupolven Passport on suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa.

Yleiskatsaus

Hondojen sisätiloissa on aina mukava istua. Passportissa on myös AWD-järjestelmä, mikä lisää entisestään tasaista ajokokemusta. Passportissa on 3,5 L V6-moottori, joka on suorituskyvyltään loistava.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Passport on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2021 mallin luotettavuuspisteet ovat J.D Powerin mukaan 80 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet CR-V:n törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus, törmäysvaroitus jne.

Poistot

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen arvon alenemisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Passportin arvonalennus on noin 41 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hienoa.

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helposti korjattavat autot. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi CR-V:n keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 371 dollaria, mikä on vielä alhaisempi kuin Hondan keskimääräiset huoltokustannukset.

  Chevrolet Sonic Luotettavuus

FAQ

Onko Honda Passport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Passport on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Passportissa on?

Honda Passport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Passportissa on ja onko siinä turbo?

Honda Passportissa on 280 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Passportissa on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Honda Passportissa on?

  • Vikaantuneet O-renkaat voivat aiheuttaa akkukannen vuotoa automaattivaihteistoissa.
  • Tarkista moottorin merkkivalo ja polttoainemittarin virheellinen toiminta.
  • Rikkinäinen luukun painike aiheuttaa sen, että takaluukku ei aukea.
  • Moottoriin kertyvä lakka voi aiheuttaa tikittävää ääntä.
  • Tärinä moottoritienopeudella eri syistä johtuen.

Kuinka kauan Honda Passportit kestävät?

Passportilla voi ajaa helposti yli 200 000 kilometriä, aivan kuten tallikavereillaan ja edeltäjilläänkin.

Onko Honda Passport ostamisen arvoinen?

Suurten sisätilojensa, vakiovarusteena olevien turvavarusteidensa ja tehokkaan vakiovaihtoehtonsa ansiosta vuoden 2020 Honda Passport on ihanteellinen katumaasturi monille kuluttajille. Sport-versio ei ole hintansa väärti, mutta kolme muuta vaihtoehtoa ovat ehdottomasti tarkemman tarkastelun arvoisia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z