Honda Pilotin luotettavuus

Honda on tunnettu merkki luotettavuudestaan ja edullisuudestaan. Pilot on keskikokoinen crossover-maasturi, ja se on Hondan suurin maasturi. Siinä on jopa 3. istuinrivi, ja se on myös tilava sisältä. Auton kyyti on myös loistava ja mukava.

Yleiskatsaus

Hondat ovat tunnettuja siitä, että niissä on mukava istua jokaiselle matkustajalle. Pilot on Hondan suurin katumaasturi, ja siinä on 3,5 litran V6-moottori, ja vuodesta 2021 alkaen se on saatavana vain 9-vaihteisella automaattivaihteistolla. Saatavilla on myös AWD-järjestelmä jäisiä teitä ja pieniä maastokokemuksia varten.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tärkeä tekijä ennen auton ostamista. Hondan ostaminen on aina turvallinen ja testattu vaihtoehto, koska sen luotettavuushistoria on erittäin hyvä. Hondaa pidetään maailman luotettavimpana automerkkinä. Pilot on jälleen yksi Hondan luotettava tulokas, ja vuoden 2021 mallin luotettavuuspisteet ovat J.D Powerin mukaan 79 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään erittäin tärkeysjärjestyksessä, ja Hondat ovat melko turvallisia perheiden matkustamiseen. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet Pilotin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta täydet pisteet. Autossa on myös monia vakioturvallisuusominaisuuksia, kuten kaistaturvatyynyt, automaattiset hätäjarrut, törmäysvaroitus jne.

Poistoprosentti

Ihmiset välittävät myös autojensa arvonalennuksesta. Hondat säilyttävät yleensä arvonsa erittäin kestävien laatuosiensa ja rakentamisensa laadun ansiosta. Hondan keskimääräinen arvon alenemisaste on 40 % 5 vuoden kuluttua. Passportin arvonalennus on noin 42 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hienoa.

  Dodge Nitro Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on sen alhaiset huoltokustannukset ja helppo korjattavuus. Keskimäärin Hondan autot maksavat noin 428 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla muilla kilpailijoilla. Lisäksi CR-V:n keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 542 dollaria, mikä on hieman korkeampi kuin Hondan keskiarvo, mutta silti alhaisempi kuin monien muiden isompien maastoautojen.

FAQ

Onko Honda Pilot etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Pilot on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Pilotissa on?

Honda Pilot on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Pilotissa on ja onko siinä turbo?

Honda Pilotissa on 280 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Pilotissa on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Honda Pilotissa ongelmia?

Vaikka Honda Pilot ei ole ongelmaton, se on ollut johdonmukainen ja luotettava kaikissa julkaisuissaan. Nämä vaihtoehdot ovat luotettavia ja kestäviä, ja niissä on vähän vikoja, jotka olivat ongelma vanhemmissa Pilot-malleissa.

Mikä vuosi on Honda Pilotin luotettavin?

Yleensä kannattaa valita malli joko ensimmäisen sukupolven lopusta tai toisen sukupolven alusta. Erityisen kyvykkäitä ja luotettavia ovat vuosimallit 2008 ja 2015.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z