Honda Ridgeline Luotettavuus

Historiallisesti Honda Motor Company on tunnettu parhaiten autonvalmistajana. Vuosien varrella Honda on osoittautunut luotettavaksi ja luotettavalta merkiltä. Honda Ridgeline erottuu kompaktin pickupin joukosta. Verrattaessa vertaisiinsa matkustamon materiaalit ovat parempia, ajomukavuus on parempi ja takaistuimet ovat tilavammat.

Yleiskatsaus

Ridgeline on tällä hetkellä Hondan ainoa pickup-auto. Se on yhtiön vastine Acty-miniautolle. Honda Ridgelinen uusimmassa sukupolvessa on tehokas ja suorituskykyinen 3,5 litran V6-moottori. Ei ole epäilystäkään siitä, että Honda tekee kestäviä autoja ja moottoreita. Tämän vuoksi 3,5L V6 on myös erittäin luotettava. Ridgelinen vuoden 2017 malli on heidän tehokkaan pickupinsa toinen ja uusin sukupolvi.

Luotettavuus

Ridgelinen esittelystä on kulunut lähes 15 vuotta. Luotettavuusluokituksellaan 4/5 Honda Ridgeline on kiistatta yksi luotettavimmista nykyisin saatavilla olevista kuorma-autoista. Ridgeline sijoittuu ensimmäiselle sijalle pienten pickup-kuorma-autojen luokassa. Se sai J.D. Powerilta keskimääräisen luotettavuuspistemäärän 78 pistettä 100:sta.

Jälleenmyyntiarvo

Honda Ridgeline menettää viiden vuoden jälkeen 54 % arvoaan, jolloin sen jälleenmyyntiarvo viiden vuoden kuluttua on 19 479 dollaria. Jos olet kuitenkin kiinnostunut Honda Ridgelinen ominaisuuksista, käytetyn kuorma-auton ostaminen voi olla myös luotettava ja varteenotettava vaihtoehto.

Turvallisuus

Chevrolet on varsin tunnettu luotettavuudestaan ja turvallisuusominaisuuksistaan. Ridgelinen kohdalla se ei ole poikkeus. Kuorma-autoa pidetään turvallisuuden kannalta hienoimpana vaihtoehtona. National Highway Traffic Safety Administrationin virkamiehet antoivat Ridgelinelle viiden tähden turvallisuusluokituksen, ja Insurance Institute for Highway Safety nimesi ajoneuvon Top Safety Pick -luokitukseksi. Kuorma-autossa on myös kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten Vehicle Stability Assist, kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, sivuturvatyynyt, lukkiutumaton jarrujärjestelmä ja elektroninen jarrujen jako.

  Hyundai Elantra Sport Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Honda Ridgeline on kustannustehokas verrattuna muiden ajoneuvojen vuotuisiin huolto- ja korjauskustannuksiin. Keskimääräinen Ridgeline maksaa vain noin 502 dollaria vuodessa huollosta, mikä on verrattain vähän verrattuna keskimääräisen ajoneuvon kustannuksiin, jotka ovat 650 dollaria. Tämä tekee sen ylläpidosta omistajille edullista.

FAQ

Kuinka monta istuinta Honda Ridgelinessä on?

Honda Ridgeline on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Ridgelinessä on ja onko siinä turbo?

Honda Ridgelinen teho on 280 hevosvoimaa ja vääntömomentti 262 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Ridgelinessä on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Honda Ridgelineissä ongelmia?

Ridgeline on luotettava kuorma-auto. Vaihteisto-ongelmat, polttoainejärjestelmään liittyvät ongelmat sekä jarruihin tai voimanlähteisiin liittyvät ongelmat ovat yleisimpiä ongelmia käytetyissä 2018 Honda Ridgeline -kuorma-autoissa. Vuosien 2017 ja 2018 Honda Ridgeline -malleja kannattaa välttää.

Ovatko Honda Ridgeline -kuorma-autot hyviä?

Honda Ridgeline on loistava kompakti kuorma-auto. Ridgeline on rakennettu unibody-alustalle, ja se kulkee ja kulkee enemmän kuin maasturi kuin raskas, runkorakenteinen pickup. Sen sisätiloissa on runsaasti tilaa takaistuimilla, erinomainen rakennuslaatu ja vankka valikoima infotainment- ja kuljettajan apuominaisuuksia.

  Honda Civic Type R Luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Honda Ridgeline kestää?

Honda Ridgeline sijoittuu ensimmäiselle sijalle niiden kuorma-autojen luokassa, jotka todennäköisimmin kestävät vähintään 200 000 kilometriä. Vain 3 % yli 200 000 mailia vanhoista Honda Ridgeline -malleista on vaihdettu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z