Hyundai Accent Luotettavuus

Hyundai tunnetaan parhaiten siitä, että se valmistaa luotettavia autoja, joissa on samat ominaisuudet kuin kalliimmissa ajoneuvoissa, mutta edullisempaan hintaan. Hyundai Accent on klassinen pienikokoinen auto, jonka polttoainetaloudellisuus on uskomaton. Edullisessakin hintaluokassa Accentin ulko- ja sisätilat antavat ensiluokkaisen vaikutelman.

Yleiskatsaus

Hyundai accent on täydellinen paketti ainutlaatuista mukavuutta, tyyliä ja kehittynyttä teknologiaa erinomaisilla turvallisuusominaisuuksilla. Hyundai accent on sedan, jota on jatkettu kansainvälisesti vuodesta 1994 lähtien. Joissakin osissa maailmaa se on kuitenkin lopetettu markkinoiden supistumisen vuoksi. Hyundai Accentissa on 1,6-litrainen 4-sylinterinen D-CVVT-moottori. Moottori pystyy tuottamaan 120 hevosvoimaa, jolla pääsee 7,5 sekunnissa nopeudesta 0-100.

Luotettavuus

Tärkeimpien ominaisuuksien ohella myös luotettavuus on tärkeä tekijä, jotta ihmiset voivat olla varmoja autonsa suorituskyvystä. Hyundai Accent menestyy hyvin luotettavuuspisteissä, ja J.D. Powerin ennuste on 90 pistettä. Se tunnetaan myös luokkansa luotettavimpana ajoneuvona. Asianmukaisella huollolla Hyundai Accent voi kestää jopa 200 000 mailia noin 15 vuoden ajan hyvää ajoa, mikä kuulostaa riittävältä hankinnan kannalta.

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvoltaan Hyundai-autot ovat hieman keskivertoa; eivät huonoimpia, mutta eivät myöskään mitään noin. Arvion mukaan Hyundai Accent menettää noin 55 % alkuperäisestä arvostaan viiden vuoden kuluttua. Tämä ei ole kovinkaan suuri, mutta se voi silti olla normaalia sen hintalappuun ja suorituskykyyn nähden.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuuksilla ja -luokituksilla on myös tärkeä rooli auton luotettavuuden kannalta. Vuoden 2011 Hyundai Accent -malli suoriutui hyvin ANCAP-turvallisuusluokituksessa, sillä sen kokonaispistemäärä oli 35,6 pistettä 37:stä ja se sai viiden tähden arvosanan. Auto on hyvin rakennettu, ja siinä on tärkeitä turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, jarruavustin ja EBD.

  Hyundai Equus Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Hyundai Accent on tehokas ja edullinen sedan, jonka keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 444 dollaria vuodessa. Kustannukset ovat varsin hyväksyttävät, koska kyseessä on taloudellinen ajoneuvo. Myös korjaaminen on edullista, mutta asianmukaisella huollolla korjaustarvetta on vähemmän.

FAQ

Onko Hyundai Accent etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Accent on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Accentissa on?

Hyundai Accent on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Accentissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Accentin teho on 120 hevosvoimaa ja vääntömomentti 113 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Hyundai Accentin tavaratila?

13,7 kuutiometriä ( 0,388 m3 ).

Kuinka suuri maavara Hyundai Accentissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Accentissa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestääkö Hyundai Accent kauan?

Säännöllinen huolto varmistaa, että Hyundai Accent kestää vähintään 200 000 kilometriä. Hyundai Accent kestää noin 15 vuotta, jos ajat keskimäärin 13 500 kilometriä vuodessa. Jatka lukemista nähdäksesi, miten Hyundai Accent vertautuu vastaaviin pienikokoisiin autoihin.

Kumpi on parempi Hyundai Accent vai Elantra?

Elantrassa on 147 hevosvoimalla enemmän hevosvoimia kuin Accentissa. Accent on hyvä auto polttoainetaloudeltaan, sillä sen kulutus maantiellä on 41 MPG ja kaupungissa 33 MPG. Accent maksaa noin 5 000 dollaria vähemmän ja voit säästää aikaa, kun et käy yhtä usein huoltoasemalla.

  BMW 6-sarjan Gran Turismo Luotettavuus

Kumpi on parempi Hyundai Accent vai Toyota Vios?

Accent on parempi malli, sillä se on hieman pidempi kuin Vios ja sillä on leveämpi akseliväli. Accent on 15 mm pidempi kuin Vios ja sen akseliväli on 50 mm pidempi. Toyota Vios on 1 mm leveämpi kuin toinen, vaikka se on samankorkuinen.

Onko olemassa vuoden 2022 Hyundai Accent?

Kyllä, Accentin seuraava sukupolvi julkaistaan. Pienikokoinen sedan, jolla voi elää isosti.

Onko Hyundai yhtä luotettava kuin Toyota?

Alemmalla 5 vuoden/60 000 mailin rajoitetulla voimansiirtotakuullaan Toyota jää selvästi Hyundain taakse. Hyundai on merkki, joka kannattaa valita, jos haluat luotettavan ja pitkäikäisen auton.

Mikä on verrattavissa Hyundai Accentiin?

Se kilpailee Nissan Versaa, Chevrolet Sonic Sedania ja Toyota Yaris Sedania vastaan.

Omistaa Hyundai Kian?

Vaikka Kia Motor Group ja Hyundai Motor Group ovat itsenäisiä yrityksiä, Hyundai Motor Group on Kia Motorsin emoyhtiö. Sekä Hyundailla että Kialla on omat tuotemerkkinsä, joilla ne valmistavat ajoneuvojaan.

Onko Hyundai Accentissa lämmitettävät istuimet?

Accentissa on viisi istumapaikkaa. Vakiovarusteisiin kuuluu kangasverhoilu. Voit saada myös lämmitettävät etuistuimet.

Onko Hyundai Accent hyvä auto?

Hyundai Accent on hyvä pienikokoinen auto. Accentilla on keskimääräistä parempi polttoainetaloudellisuus, mukavat takaistuimet aikuisille ja yksi segmenttinsä parhaista ennustetuista luotettavuuspisteistä.

  Hyundai Azera Luotettavuus

Tukeeko Hyundai Accent Android Auto -järjestelmää?

Hyundai Accent tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia, Wazea ja Spotifyta, auton infotainment-näytöltä. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin.

Onko Hyundai Accent luksusauto?

Emme kutsuisi sitä luksusautoksi. Hyundai on autonvalmistaja, joka on hyvä saamaan uutta teknologiaa kuin luksusmerkit, vaikka hinta on alhaisempi.

Onko Hyundaissa automaattivaihteisto?

Hyundai Motor on luonut 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston (7DCT), jota käytetään useissa sen uusimmissa malleissa, kuten uuden sukupolven i30:ssä. 7-vaihteinen DCT mahdollistaa urheilullisen ajosuorituksen ja vaihteiden vaihdot sekunnin murto-osassa.

Onko Hyundai Accentissa vakionopeudensäädin?

Hyundai Accentissa on vakionopeudensäädin sekä SE- että GS-malleissa, joissa on automaattivaihteistoversio. Tämä ominaisuus on saatavana lisävarusteena Accent GLS:ään ostamalla premium-paketti. Se ei kuitenkaan ole vakiona. Paikanna vakionopeudensäädin ohjauspyörän oikeanpuoleisilla painikkeilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z