Hyundai Azera Luotettavuus

Hyundai tunnetaan laajalti myydyimpänä kohtuuhintaisena automerkkinä, ja se valmistaa markkinoiden luotettavimpia autoja. Hyundai Azera on etuvetoinen sedan. Hyundai on valmistanut tätä mallia vuodesta 1986, ja se on nyt kuudennessa sukupolvessa. Ajoneuvo tarjoaa rennon ajo-ominaisuuden, mukavan käsiteltävyyden ja huikeat sisätilat.

Yleiskatsaus

Valmistuksen aloittamisesta lähtien ajoneuvo sai nimekseen Hyundai Grandeur. Kyseessä on 4-ovinen sedan, joka on ollut Hyundain lippulaivamalli useiden vuosien ajan, ja sitä markkinoidaan eri nimillä maailmanlaajuisesti, näkyvästi Hyundai Azerana. Se on Hyundain ensimmäinen lähes luksusluokan auto, jossa on tilava takapenkki. Nykyisessä sukupolvessa on 3,3-litrainen V6-moottori, joka tuottaa 293 hevosvoimaa. Mallivuodesta 2017 alkaen Azeraa ei enää markkinoida Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mutta sitä on edelleen saatavilla Lähi-idässä ja Kiinassa.

Luotettavuus

Hyundai Azeran luotettavuusluokitus on 4 viidestä. he pitivät Azeraa myös luotettavimpana vaihtoehtona; sijalla 1 12:sta täysikokoisen sedan-auton joukosta. J.D Powerin mukaan Azeran luotettavuuspisteet ovat 86 pistettä 100:sta. Sisältä ja ulkoa se on kiistatta parhaimman näköinen auto sedan-luokassa. Sen lisäksi Azera on myös polttoainetehokkaimpien autojen joukossa.

Turvallisuus

Nykypäivän onnettomuusmäärissä turvatoimenpiteet ja -ominaisuudet ovat pakollisia. Azera on varustettu uusimmalla ja tehokkaimmalla tekniikalla, kun kyse on turvallisuusvarusteista, kuten kuolleen kulman valvonta, takana tapahtuvan risteävän liikenteen varoitus, etutörmäysvaroitus, pysäköintianturit, turvatyynyt, jarrutehostin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ja monet muut. Nämä kaikki ominaisuudet tekevät ajamisesta tehokkaasti turvallista.

  Hyundai Equus Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Koska Hyundai Azera on edullinen sedan, se ei petä myöskään huoltokustannusten osalta. Hyundai Azeran keskimääräiset vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset ovat 458 dollaria, mikä on vähemmän kuin täysikokoisten autojen keskimääräiset 590 dollaria.

FAQ

Onko Hyundai Azera etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Azera on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Azerassa on?

Hyundai Azera on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Azerassa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Azerassa on 293 hevosvoimaa ja 255 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Hyundai Azeran tavaratila?

16,3 Cubic Feet ( 0,462 m3 )

Kuinka suuri maavara Hyundai Azerassa on?

5,4 tuumaa ( 13,72 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Azerassa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Vieläkö Hyundai Azeraa valmistetaan?

Grandeur/Azera otettiin uudelleen käyttöön yhtiön lippulaivana Genesiksen lanseerauksen jälkeen. Azera on lakkautettu Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa mallivuodesta 2017 alkaen.

Onko Hyundai Azera hyvä auto?

Hyundai Azera, Hyundain ensimmäinen luksusauto, on suuri sedan, jossa on tilava takapenkki. Se on mukava ja hienostunut, ja se tarjoaa pehmeän ajon, hiljaisen ajettavuuden ja hiljaisen sisätilan.

  Hyundai Genesis Luotettavuus

Onko Hyundai Azera sähköauto?

Vuoden 2021 Hyundai Azerassa on neljä voimansiirtovaihtoehtoa. Muita vaihtoehtoja ovat 2,4-litrainen bensiini/sähköhybridivoimansiirto tai 3,0-litrainen bensiini/LPG-moottori.

Onko Hyundai Azera isompi kuin Sonata?

Kuten kahdelta keskikokoiselta sedanilta voi odottaa, Hyundai Sonatan ja Hyundai Azeran mittasuhteet ovat hyvin samankaltaiset lastitilan ja matkustajatilan osalta. Vaikka Azera on hieman pidempi kuin Sonata, niiden leveys ja korkeus ovat lähes identtiset.

Mikä oli Hyundai Azeran paras vuosi?

Täysin uusi Hyundai Azera, joka esiteltiin viime vuonna, on epäilemättä markkinoiden kaunein suuri sedan. Se on myös yksi luokkansa tehokkaimmista ja tehokkaimmista autoista. Siinä on monia toivotuimpia ominaisuuksia, ja se on edelleen erittäin arvokas.

Onko Hyundai Azera täysikokoinen auto?

Vuoden 2016 Hyundai Azera on saatavana Limited- ja perusversioina. Siihen mahtuu viisi henkilöä. Vuoden 2016 Hyundai Azeran etuistuimet ovat säädettävät ja niissä on lämmitys/jäähdytys.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z