Hyundai Elantra GT Luotettavuus

Elantra-sarja on kuuluisa tilavista malleistaan. Elantra GT on Elantran urheilullinen hatchback-versio. Elantraan verrattuna Elantra GT tarjoaa enemmän sisätilaa matkustamossa ja tavaratilassa. Sen lisäksi, että tyylikäs Elantra GT tarjoaa enemmän tilaa, se tarjoaa myös paremman suorituskyvyn. Sisaruksensa Elantran tavoin tämä auto on mukava, luotettava ja edullinen.

Yleiskatsaus

Hyundai Elantra GT:n uusin malli on suorituskyvyltään varsin hyvä. Se sisältää hyvän 2,0-litraisen nelisylinterisen moottorin, joka tuottaa noin 161 hevosvoimaa, mikä on enemmän kuin Elantran 147 hevosvoimaa. Elantra GT tarjoaa myös enemmän tavaratilaa kuin edellinen malli.

Luotettavuus

Hyundain hyvin rakennettu viistoperä, Elantra GT tarjoaa suuren luotettavuuden ja tiepalvelun. Ajoneuvo tarjoaa hauskan ja mukavan ajomatkan. Elantra GT on Elantran suorituskykyisempi malli, mutta molemmilla on sama keskimääräinen luotettavuuspistemäärä 4,5/5,0 RepairPalin mukaan. Elantra GT on kuitenkin sijalla 7. 36:sta kompaktista autosta, mikä on yhden pykälän korkeampi kuin Elantra.

Turvallisuus

Hyundain lähes kaikki mallit ovat turvallisuussyistä sopivia. Heidän autonsa ovat hyvin rakennettuja ja varustettu tekniikalla ja ominaisuuksilla. Turvallisuuden osalta viimeisimmän sukupolven 2020-mallilla on NHTSA:n antama hyvä turvallisuuspistemäärä 4 tähteä. Elantra-sarja on yleisesti tunnettu turvallisuusominaisuuksistaan.

Jälleenmyyntiarvo

Hyundai Elantra GT:n arvon alenemisaste on noin 54 % 5 vuoden kuluttua. Näin ollen Elantran jälleenmyyntiarvo 5 vuoden aikana on 10 434 dollaria. Normaaliin hintalappuun verrattuna jälleenmyyntiarvo on siis edelleen hyvä ja voi olla vielä parempi, jos pidät hyvää huolta Elantra GT:n huollosta ja kunnosta.

  Cadillac CT4-V Blackwing Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Elantra GT:n keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat jopa alle 400 dollaria, mikä osoittaa, että Elantra GT on erinomainen ja luotettava vaihtoehto ostaa. Keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset Elantra GT:n kymmenen ensimmäisen vuoden aikana ovat noin 5 575 dollaria, mikä on vähemmän kuin muiden markkinoilla olevien viistoperämallien keskimääräiset kustannukset. Myös mahdollisuudet siihen, että Elantra GT vaatii suuren korjauksen ensimmäisen vuosikymmenen käytön aikana, ovat melko pienet. Tämä tekee siitä yhden luotettavimmista autoista.

FAQ

Onko Hyundai Elantra GT etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Elantra GT on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Elantra GT:ssä on?

Hyundai Elantra GT on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Elantra GT:ssä on ja onko siinä turbo?

Hyundai Elantra GT:ssä on 161 hevosvoimaa ja 150 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Elantra GT:ssä on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Elantra GT:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hyundai Elantra GT kestää?

Asianmukaisesti huollettuna ja vastuullisesti ajettuna Hyundai Elantra kestää 200 000-250 000 kilometriä. Se kestää 13-17 vuotta, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa. Sen jälkeen se tarvitsee kalliita korjauksia. Elantra voi ajaa jopa 300 000.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z