Hyundai Elantra Luotettavuus

Hyundai on ollut viime vuosikymmeninä parhaiden edullisten autojen valmistaja. Hyundai Elantra on jälleen yksi esimerkki sen luotettavasta ja kestävästä automallistosta. Ajoneuvo on kompakti auto, jossa on tilava muotoilu; se tarjoaa enemmän tilaa.

Yleiskatsaus

Edullisella hintalapulla, tehokkaalla moottorilla ja hienoimmalla ulkonäöllä varustettu Hyundai Elantra on 4-ovinen sedan, jossa on etuveto. Elantra on tällä hetkellä seitsemännessä mallisukupolvessa. Uusin malli on myös hybridisedan, jonka 1,6-litrainen turboahdettu 4-sylinterinen moottori tuottaa 147 hevosvoimaa ja tarjoaa polttoainetehokkaimman suorituskyvyn.

Luotettavuus

Hyundain katsotaan olevan yksi luotettavimmista automerkeistä, koska sen automallit ovat edullisia. Elantra on sijoittunut luotettavuudeltaan kymmenen parhaan pikkuauton joukkoon. Se on kahdeksannella sijalla 36 pikkuauton joukossa, ja RepairPalin luotettavuusluokitus on 4,5/5.

Turvallisuus

Hyundai tarjoaa kuluttajilleen monia plussapisteitä, asianmukaiset turvatoimenpiteet ja -ominaisuudet ovat yksi näistä pisteistä. Ne tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet 4-ovisessa sedanissaan, Elantrassa. Hyundai Elantran mallit vuosilta 2017-2020 saivat NHTSA Crash Test Ratingin kokonaisturvallisuusluokituksen 4/5, mikä julistaa sen yhdeksi turvallisimmista kyydeistä.

Jälleenmyyntiarvo

Mikä tahansa ajoneuvo, josta pidetään kunnolla huolta, säilyttää hyvän jälleenmyyntiarvon, sama pätee myös Hyundai Elantraan. Hyundai-ajoneuvon arvon alenemisaste ei useinkaan ole kovin korkea. Hyundai Elantran ostaminen on siis fiksu valinta, sillä siinä on kaikki, mitä useimmat kuljettajat tarvitsevat päivittäisessä ajossaan.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat myös tärkeä parametri, joka on otettava huomioon arvioitaessa auton luotettavuutta, sillä kun olet ostanut edullisen auton, et varmasti halua kuluttaa ylimääräistä omaisuutta muutaman kuukauden välein. Hyundai Elantran vuotuiset huoltokustannukset ovat 452 dollaria, mikä on myös kohtuuhintaista näin hyvällä ajokilometrimäärällä.

  Chrysler Town & Country luotettavuus

FAQ

Onko Hyundai Elantra etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Elantra on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Elantrassa on?

Hyundai Elantra on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Elantrassa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Elantran teho on 147 hevosvoimaa ja vääntömomentti 132 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Hyundai Elantran tavaratila?

14,2 kuutiometriä ( 0,402 m3 ).

Kuinka suuri maavara Hyundai Elantrassa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Elantrassa on 15 X 6 tuuman alumiiniset etupyörät ja 15 X 6 tuuman alumiiniset takapyörät.

Kestääkö Hyundai Elantra pitkään?

Kyllä, Hyundai Elantra kestää keskimääräistä kauemmin. Sen arvioitu käyttöikä on 12 vuotta, 9 kuukautta. Se on tavallista ajaa 100 000-150 000 mailia. Tämä edellyttää normaalia ajotapaa ja säännöllistä huoltoa. Se saattaa laskea 50 000:een, jos sitä käytetään paljon.

Kuinka luotettavia käytetyt Hyundai Elantrat ovat?

Hyundai Elantran RepairPal-luotettavuusluokitus on 4,5 viidestä, mikä on varsin vaikuttava. Se on sijalla 8 36 pienen auton joukossa. Tämä tarkoittaa, että korjauksia tehdään harvemmin ja vakavammin kuin muissa saman luokan autoissa.

Minkä vuoden Hyundai Elantra on luotettavin?

2014 ja 2015

Mitä ongelmia Hyundai Elantrassa on?

Näiden autojen moottorit ovat vuosimallia 2019-2021, ja niissä saattaa olla männän öljyrenkaat, joita ei ole lämpökäsitelty. Tämä voi aiheuttaa lisääntynyttä öljynkulutusta ja lopulta koputusäänen ja moottorin takertumisen tai sammumisen.

  Hyundai Elantra GT Luotettavuus

Kumpi on parempi Civic vai Elantra?

Civicin moottori on pienempi, mutta se on tehokkaampi. Elantran moottori on tehokkaampi ja tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Sen iskutilavuus on 2,0 litraa, ja se välittää CVT-vaihteiston kautta 147 hevosvoimaa ja 137 hevosvoimaa etupyörille. Polttoainetaloudellisuus kaupungissa on 31 mpg, kun taas maantiellä suorituskyky on vaikuttava 41 mpg.

Minkä vuoden Hyundai Elantraa minun pitäisi välttää?

Vältä Hyundai Elantra GT -mallivuosia 2013 ja 2016. Vuosien 2013 ja 2016 Hyundai Elantra GT -malleilla on alhaisin luotettavuus. Vuosien 2013 ja 2016 Hyundai Elantra GT -malleilla on huono maine ohjausongelmien suhteen. Tämä malli vaatii enemmän huoltoa kuin muut mallit.

Kumpi on parempi Corolla vai Elantra?

Hyundai Elantra on edullisin, mutta se sijoittuu huonoimmin turvallisuudessa. Toyota Corolla on turvallisin ja suorituskyvyltään nopein. Tämä on loistava auto, joka saa erinomaiset bensamäärät.

Onko Hyundai Elantrassa vaihteisto-ongelmia?

2021 Hyundai Elantran vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihtamisen viivästymistä, narskuttelua, hyppimistä tai kiihtyvyyttä, tärinää maantiellä, polttavaa hajua tai viheltäviä ääniä konepellin alta.

Onko Hyundai yhtä hyvä kuin Honda?

Tutkimuksemme osoittaa, että Honda on parempi kuin Hyundai. Hondalla on enemmän toivottavia ominaisuuksia, kuten turvallisuus, sisustus, suorituskyky ja autovaihtoehdot. Hondan ajoneuvot ovat myös erittäin haluttuja. Hyundai-ajoneuvot tarjoavat parhaat tarjoukset edullisuuden, takuun, hybridisuunnittelun ja laadun suhteen.

Onko Kia parempi kuin Hyundai?

Molemmat merkit tarjoavat kohtuuhintaisia malleja eri hintaluokissa, mutta ne ovat suunnitelleet mallistonsa eri kuljettajille sopiviksi. Hyundai on keskittynyt tarjoamaan parasta vastinetta kuljettajille, jotka etsivät pehmeää ajoa ja konservatiivista muotoilua.

  Hyundai Elantra Sport Luotettavuus

Kumpi on parempi Hyundai Sonata vai Elantra?

On kaksi pääasiallista eroa: hinta ja koko. Sonata on hyvä valinta, jos sinulla on varaa tilavaan sedaniin. Hyundai Elantra voittaa tämän vertailun, koska se tarjoaa samanlaisia ominaisuuksia, on edullisempi ja siinä on tehokkaammat moottorit.

Pidetäänkö Hyundai Elantraa pikkuautona?

Kompaktit sedanit: Hyundai Elantra hatchback ja sedan ovat suosituimpia malleja. Vaikka Elantra on hinnoiteltu ja listattu pikkuautoksi, se tarjoaa sisätilat, jotka ovat verrattavissa keskikokoiseen sedaniin.

Onko Hyundai Elantra sedan hyvä auto?

Vuoden 2022 Hyundai Elantra -kompaktiauto on loistava. Elantra on mukava ja hauska ajaa. Siinä on myös erilaisia moottoreita, jotka voivat vaihdella suuritehoisista erittäin tehokkaisiin. Etuistuimet ovat mukavat ja infotainment on helppokäyttöinen.

Ovatko Hyundai Elantra hybridit luotettavia?

Vuoden 2022 Hyundai Elantra hybridin ennustettu luotettavuuspistemäärä on 80 pistettä sadasta. JD Power ennustaa, että vuoden 2022 Hyundai Elantra Hybridin luotettavuuspisteet ovat 80 pistettä 100:sta. 91-100 pidetään parhaana, 81-90 loistavana, 70-80 keskinkertaisena ja 0-69 tyydyttävänä ja keskimääräistä huonompana.

Minkälainen vaihteisto on vuoden 2021 Elantra Hybridissä?

Kaksoiskytkin-automaattivaihteisto.

Mikä on vuoden 2022 Elantran voimansiirto?

Hybridivoimansiirto: Vakiona oleva ei-hybridivoimansiirto oli perintöä edellisestä sukupolvesta. Näissä Elantroissa on 147-hevosvoimainen nelisylinterinen moottori. Vaihtoehtona on myös portaaton automaattivaihteisto (CVT). Etuveto ei ole vaihtoehto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z