Hyundai Elantra Sport Luotettavuus

Hyundai on aina vaikuttanut ajoneuvomarkkinoilla hienosti. Elantra Sport on jälleen yksi esimerkki sen muuttuneesta luotettavuudesta ja kestävyydestä. Elantra Sport on mukava läpimurto Elantra-sarjasta, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita keskikokoiselta sedanilta voi odottaa. Minulle tuttu Hyundai valmistaa kohtuuhintaisia autoja ja Elantra Sport on myös luokassaan selvästi edullisempi vaihtoehto.

Yleiskatsaus

Elantra Sport tarjoaa urheilullista muotoilua ja suorituskykyä. Suorituskyvyltään Elantra Sport on suorituskykyinen etuvetoinen Elantra-malli. Turboahdettu 1,6 litran rivinelosmoottori tuottaa noin 201 hevosvoimaa, minkä ansiosta se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,8 sekunnissa.

Luotettavuus

Elantrassa on monia helppokäyttöisiä ja pakollisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden hyvistä luotettavista ja edullisista ajoneuvoista. Elantra Sport tarjoaa monia urheiluauton ominaisuuksia, joista yksi on sen ennustettu luotettavuuspistemäärä, joka on 80 pistettä 100:sta, mitä pidetään hyvänä.

Turvallisuus

Hyundai on turvallinen tuotemerkki, sillä se sisällyttää jatkuvasti tarpeellisia ominaisuuksia kaikkiin ajoneuvoihinsa. Turvallisuusominaisuuksien ja -luokitusten osalta Elantra Sports sai 4 tähden yleisarvosanan. Runko on vankka ja riittävän luotettava kestämään minkä tahansa kolarin. Siinä on myös aktiivisia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitukset, automaattinen energiajarrutus ja kuljettajan apujärjestelmä.

Poistotaso

Hyundai Elantran poistoasteeksi ennustettiin, ettei se ole kovin paljon suurempi. Elantra sportin poistoprosentti on alhainen myös jatkuvasti nousevien hintojen vuoksi, sillä se menettää vain 47 % alkuperäisestä arvostaan viidessä vuodessa.

  Hyundai Azera Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannusten arvot ovat myös varsin tärkeitä autojen luotettavuuden arvioinnissa. Huoltokustannukset vaihtelevat auton kunnon mukaan. Upouuden Elantra Sportin huolto- ja korjauskustannukset ovat ensimmäisenä vuonna vain 394 dollaria.

FAQ

Onko Hyundai Elantra Sport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Elantra Sport on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Elantra Sportissa on?

Hyundai Elantra Sport on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Elantra Sportissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Elantra Sportin teho on 201 hevosvoimaa ja vääntömomentti 195 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Hyundai Elantra Sportin tavaratila?

14,4 kuutiometriä ( 0,408 m3 ).

Kuinka suuri maavara Hyundai Elantra Sportissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Elantra Sportissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z