Hyundai Elantra Touring Luotettavuus

Hyundain filosofia tuottaa käytännöllisiä, kohtuuhintaisia ja luotettavia autoja näkyy Elantra Touringissa. Elantra Touring on hintaluokkansa ja ominaisuuksiensa puolesta hyvä ja luotettava auto. Pienikokoinen wagon-tyyppinen viistoperä on ollut ihmisten suosikki jo pitkään.

Yleiskatsaus

Elantra Touring on neliovinen vaunu, johon mahtuu viisi matkustajaa ja jonka tavaratilassa on runsaasti tilaa. Etuvetoisessa Touringissa on 2,0 litran rivimoottori 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla, joka riittää 138 hevosvoiman tehoon. Elantra Touring on saatavana kahdessa varustetasossa GLS ja SE. SE-varustetaso sisältää kaikki GLS:n ominaisuudet ja lisää joitakin lisäominaisuuksia, kuten kattoluukun, lämmitettävät etuistuimet ja urheiluvaihteiston vaihdemutterin.

Luotettavuus

Hyundain luotettavuutta pidetään hyvänä, koska sen huoltokustannukset ovat alhaiset ja turvallisuusominaisuudet erinomaiset. Elantra Touring on tilavampi kuin kaikki muut pienet hatchbackit. Sen luotettavuusarvosana on hyvä, 4,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Hyundai-autoja pidetään yleensä turvallisimpina autoina. Elantra Touring ei petä myöskään turvallisuusluokituksessa. Touring sai täydet viisi tähteä etutörmäyssuojauksesta valtion törmäystesteissä. Vaikka Elantra Touring on vaunutyyppinen viistoperä, siinä on kaikki olennaiset turvallisuusvarusteet, kuten turvatyynyt, luistonesto ja kuljettajan apujärjestelmät.

Jälleenmyyntiarvo

Lähes kaikki Elantra-sarjan ajoneuvot säilyttävät usein hyvän jälleenmyyntiarvon. Sama pätee myös Elantra Touringiin, sen valmistus on nyt lopetettu. Jos siis omistat sellaisen, pidä siitä kunnolla huolta, sillä se voi antaa sinulle tulevaisuudessa hyvää onnea takaisin, sillä markkinoilla on edelleen kysyntää Elantra Touringille.

  Buick Regal Sportback Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Tunnemme Hyundain luotettavuudesta, sillä useimmat sen mallit vaativat vähän huoltoa. Elantra Touring on toinen esimerkki Hyundain luotettavasta autosta, sillä se maksaa vuodessa keskimäärin 476 dollaria huolto- ja korjauskustannuksia. Huoltokustannukset voivat kuitenkin vaihdella ajoneuvon sijainnin ja kunnon mukaan.

FAQ

Onko Hyundai Elantra Touring etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Elantra Touring on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Elantra Touringissa on?

Hyundai Elantra Touring on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Elantra Touringissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Elantra Touringin teho on 138 hevosvoimaa ja vääntömomentti 136 hevosvoimaa. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Elantra Touringissa on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Elantra Touringissa on 17 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Elantra Touring hyvä auto?

Kyllä! Elantra Touringit ovat erittäin suosittuja ostajien keskuudessa, erityisesti niiden, jotka tarvitsevat tilavan auton, mutta eivät halua tinkiä tyylistä. Ne ovat helppohoitoisia ja luotettavia. Touring kiihdytti maantiellä 100 km/h vain 9 sekunnissa. Touring oli erittäin vakaa ja tasainen, ja sen hiljainen matkustamo teki siitä erinomaisen maantieajoneuvon.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z