Hyundai Genesis Coupe Luotettavuus

Hyundai on laajalti tunnettu ja kuuluisa siitä, että se valmistaa monenlaisia luotettavia ajoneuvoja maastureista ja sedaneista luksus- ja urheiluautoihin. He ovat saavuttaneet menestystä markkinoilla lähes kaikilla osastoilla. Hyundai Genesis Coupe on jälleen yksi esimerkki Hyundain loistavasta menneisyydestä. Se julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2008 Hyundain ensimmäisenä takavetoisena urheilukupeena.

Yleiskatsaus

Genesis Coupe on takavetoinen urheilukupee, jossa on 3,8-litrainen V6-moottori, joka tuottaa 348 hevosvoimaa. Sitä on saatavana kahtena vaihtoehtona, joissa on vakiona 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ja 8-vaihteinen automaattivaihteistomalli. Genesis Coupe 3.8:aa voidaan tehostaa myös turbon avulla, jolloin se tarjoaa taloudellisimman, tehokkaimman ja turvallisimman etenemismahdollisuuden. 2-ovisen takavetoisen Coupen huippunopeus on 162 km/h.

Luotettavuus

Hyundai on luotettava merkki, sillä kaikki sen autot on suunniteltu kestämään pitkään. Luotettavuuspisteytyksessä Hyundai Genesis Coupe on sopiva vaihtoehto arvosanalla 3,5 5,0:sta ja sijoittuu RepairPalin mukaan 16. sijalle 31 keskikokoisen luksusauton joukossa. Ajoneuvo on erittäin luotettava, ja asianmukaisella huollolla Genesis coupe voi kestää reilusti yli miljoona kilometriä.

Turvallisuus

Genesis coupe jatkoi tuotantoaan vuosina 2010-2016. Genesis coupen vuoden 2016 malli tarjosi monia turvallisuusominaisuuksia, kuten luistonesto, jarrutehostin, ABS, levyjarrut, turvatyynyt ja ajonvakautusjärjestelmä. Nämä ominaisuudet auttoivat Genesis Coupén saamaan vuoden 2014 mallin ANCAP-luokituksen mukaan arvosanan 36,88 37:stä.

Jälleenmyyntiarvo

Genesis Coupe on hyvin varusteltu ja melko tehokas suorituskykyinen auto, joka pitää arvonsa markkinoilla pidempään. Jälleenmyyntiarvo riippuu kuitenkin melko paljon auton kunnosta. Genesis Coupen arvonalennuksen arvioidaan olevan 53 % viiden vuoden kuluttua.

  Hyundai Ioniq hybrid Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat myös tärkeitä tekijöitä auton luotettavuuden määrittämisessä. Genesis Coupen tapauksessa vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 621 dollaria, mikä osoittaa keskimääräistä arvoa.

FAQ

Onko Hyundai Genesis Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Genesis Coupe on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Genesis Coupessa on?

Hyundai Genesis Coupe on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Genesis Coupessa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Genesis Coupen teho on 348 hevosvoimaa ja vääntömomentti 295 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Genesis Coupessa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Hyundai Genesis Coupessa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Genesis Coupe hyvä auto?

Vaikka Hyundai Genesis on hieno urheilukupee, siinä on monia puutteita, jotka estävät sitä olemasta vakuuttava. Kokonaisuudessaan 23 mpg on vaikuttava, kiitos tehokkaan V6-moottorin. Coupea on hauska ajaa sen tehon ja urheilullisen käsiteltävyyden ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z