Hyundai Genesis Luotettavuus

Genesis on Hyundain uusin luksusmerkki, joka korvasi vanhan sukupolven Equuksen vuonna 2016. Hyundai Genesis on neliovinen, taka- tai nelivetoinen ylellinen sedan. Sen jälkeen, kun Genesis erotettiin virallisesti luksusdivisioonaksi, se ei ole katsonut taakseen, vaan loikkasi menestykseen luksusmarkkinoilla.

Yleiskatsaus

Ylellisessä keskikokoisten autojen luokassaan uusin 2021 Genesis-malli on lähellä kärkeä hiljaisten sisätilojensa, laadukkaiden materiaaliensa, käytännöllisten ominaisuuksiensa ja nautinnollisen ajodynamiikkansa ansiosta. Hyundai Genesiksen vakiomoottori on turboahdettu 2.0T Theta-nelisylinterinen, joka tuottaa 210 hv. Jos se ei kuitenkaan riitä, lisävarusteena on saatavana 3,8 litran Lambda V6 -moottori, joka tuottaa enemmän hevosvoimia noin 306 hv. Luksusauto on melko kallis, mutta elää hintalappunsa veroisesti.

Luotettavuus

Hyundai Genesis ei ole luokkansa halvin, mutta se lisää paljon standardeja ja lisävarusteita ja -ominaisuuksia, jotka antavat hyvän vastineen rahalle. Hyundai Motorin Genesis on sijalla 7 30 luksusluokan täysikokoisen auton joukossa, ja sen luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, mikä on hyvä.

Turvallisuus

Hyundai ei koostu turvallisuusominaisuuksista, ja he ovat tehneet saman Hyundai Genesiksessä. Ylellinen 4-ovinen sedan sisältää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten älykkäät anturit, kaistalla pysymisen tuki, älykäs vakionopeudensäädin, automaattinen hätäjarrutus, kaukovalojen avustin, kuljettajan huomiovaroitus ja paljon muuta. Kaikkien näiden ylimääräisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta Genesis saa arvosanaksi 4 tähteä.

Jälleenmyyntiarvo

Hyundai Genesis on hyvin varustettu ja tehokas suorituskykyinen luksusauto, joka kannattaa ostaa. Arvioidun ennusteen mukaan uusimman Genesis 2021 -mallin arvo alenee 47 % viiden vuoden kuluttua, mikä voi olla hyvä, koska kyseessä on luksusmalli, eikä kaikilla ole siihen varaa.

  Hyundai Accent Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Täysikokoinen luksussedan onnistuu silti säästämään osan omaisuudestasi, sillä sen keskimääräiset vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset eivät ole liian suuret verrattuna muihin luksusmalleihin. Genesiksen keskimääräiset vuotuiset kokonaiskorjauskustannukset ovat 565 dollaria, mikä on varsin kohtuullista verrattuna täysikokoisten luksusautojen keskimääräisiin 976 dollariin.

FAQ

Onko Hyundai Genesis etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Genesis on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Genesisissä on?

Hyundai Genesis on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Genesisissä on ja onko siinä turbo?

Hyundai Genesis -mallissa on 311 hevosvoimaa ja 293 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Hyundai Genesiksen tavaratila?

15,3 kuutiometriä ( 0,433 m3 ).

Kuinka suuri maavara Hyundai Genesisissä on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Genesiksessä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Hyundai Genesis kestää?

Säännöllisen huollon ja kunnossapidon pitäisi varmistaa, että Hyundai Genesis kestää yli 200 000 kilometriä. Ajoneuvot, joiden korjaaminen tai huoltaminen on liian kallista, voivat muuttua nopeasti epätaloudellisiksi.

Mitkä ovat Hyundai Genesiksen yleisiä ongelmia?

  • Kaiuttimet lopettavat äänen toistamisen.
  • Maalin lohkeilu ja hilseily.
  • Kuoriutuva maali.
  • Rätisevä ääni ajon aikana.
  • Varkaudenestojärjestelmän hälytys soi ilman syytä.
  • Ajoitusketju hyppii.
  • Moottorin sammuminen.
  • Ohjaustehostimen pumppu pitää vinkuvaa ääntä.
  Hyundai Elantra Touring Luotettavuus

Pitävätkö Genesis-autot arvonsa?

Lippulaiva Genesis menettää 35,3 prosenttia alkuperäisestä arvostaan, jos siihen saa 5,0-litraisella V-8:lla varustetun G90 Ultimaten. Rakastamme G90:n päivitettyä muotoilua, mukaan lukien erinomaista vanteiden muotoilua.

Onko Hyundai Genesis hyvä auto?

Korkealuokkainen Hyundain sedan on hintaansa nähden vaikuttava, varsinkin kun otetaan huomioon ominaisuudet. Vaikka se ei ole missään nimessä urheilusedan, sen ajo-ominaisuudet ovat tasaiset ja herkät. Sen matkustamo on hiljainen ja hyvin viimeistelty, ja siinä on mukava takaistuin, joka on keskikokoiseksi autoksi epätavallisen tilava.

Onko Genesis Bentley?

Hyundai valmistaa Genesiksen. Hyundai valmistaa Genesiksen, Hyundain luksusautojen osaston. Vaikka se on suhteellisen uusi, jokaisessa uudessa Genesis-mallissa on tarkkaa suunnittelua, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa luotettavuutta ja asettaa uuden standardin hienostuneisuudelle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z