Hyundai Ioniq hybrid Luotettavuus

Tunnemme Hyundain siitä, että se valmistaa edullisia ja luotettavia autoja. Hyundai Ionq on kompakti viisiovinen liftback-auto. Se on ensimmäinen auto, jota tarjotaan ilman vakiovarusteena olevaa polttomoottoria, vaan sitä myydään hybridi- ja täyssähköisenä versiona.

Yleiskatsaus

Hyundai Ioniq on etuvetoinen auto, jossa on 1,6 litran GDI DOHC 16-venttiilinen rivinelosylinterinen 4-sylinterinen moottori, jonka huippunopeus on 115 km/h. Se kiihtyy nopeudesta 0-62mph 5,2 sekunnissa. Moottori tuottaa 105 hv 6-vaihteisella DCT-vaihteistolla. Hyundai Ioniq tarjoaa loistavan polttoainetalouden, paljon vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, käyttäjäystävällisen infotainment-järjestelmän ja alhaisen lähtöhinnan.

Luotettavuus

Hyundai ei ole koskaan pettänyt asiakkaita luotettavuuden suhteen. Kuljettajien tehotutkimuksen mukaan Ioniq sai luotettavuudesta 91 %. Erinomaisten ominaisuuksiensa ja korkean rakennuslaadun ansiosta se sijoittui yhdeksänneksi 75 auton joukossa.

Turvallisuus

Hyundai on varmistanut, että Ioniq on täynnä turvavarusteita, kuten seitsemän turvatyynyä, autonominen jarrutus, mukautuva vakionopeudensäädin ja kaistanpitoavustin, jotka kaikki kuuluvat vakiovarusteisiin, kun taas kuolleen kulman tunnistus, kaistanseuranta-avustin ja harvinainen ristikkäisliikenteen varoitin tarjotaan premium-version SE-versioon. Vuoden 2016 Ioniq-malli sai Euro NCAP -testissä 80 prosenttia pisteistä.

Jälleenmyyntiarvo

Hyundai IONIQin arvo laskee 54 % viiden vuoden kuluttua, mikä on jälleenmyyntiarvoltaan varsin hyväksyttävää. Jälleenmyyntiarvo riippuu kuitenkin todella auton kunnosta. Jos siis omistat Hyundai Ioniqin, sinun on pidettävä siitä hyvää huolta, ja olet hyvässä kunnossa.

  Genesis G90 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset auttavat paljon ajoneuvon luotettavuusarvosanan määrittämisessä. Hyundai Ioniqin keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 327 dollaria. Näin ollen se on sopiva valinta auton valintaan, koska sen kustannukset ovat edulliset.

FAQ

Onko Hyundai Ioniq etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Ioniq on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Ioniqissa on?

Hyundai Ioniq on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Isot autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Ioniqissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Ioniqissa on 139 hevosvoimaa ja 109 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/sähkökäyttöinen I-4, jonka tilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Ioniqissa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Ioniqissa on 15 X 6 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 6 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hyundai Ioniq kestää?

Hyundai Ioniq kestää noin 100 000 mailia eli 8-10 vuotta. Hyundai väittää, että Ioniqin akku voi kestää 20 vuotta ilman, että sitä tarvitsee vaihtaa, mutta monet asiakkaat näkevät autonsa toimivan moitteettomasti vain kymmenen vuotta.

Mitä ongelmia hybridiautoissa on?

  • Heikot akut.
  • Happianturit.
  • Katalysaattori.
  • Haihtumispäästöjärjestelmä.
  • Alhainen polttoainekulutus maantiellä.

Onko Hyundai Ioniq sen arvoinen?

Ioniq on luokassaan erinomainen ajoneuvo. Se sisältää monia erinomaisia vakio- ja valinnaisominaisuuksia erittäin edullisessa paketissa. Ajoneuvon erinomaisen polttoainetalouden ansiosta kuljettajat säästävät rahaa tankatessaan bensiiniä.

  Ford Transit Connectin luotettavuus

Milloin Hyundai Ioniqia alettiin valmistaa?

Hyundai Ioniq esiteltiin mallivuodeksi 2017. Hyundai toi markkinoille etuvetoisen Ioniq-hybridimallin heti lanseerauksen yhteydessä. Myöhemmin siihen lisättiin plug-in-hybridi ja sähkömalli.

Kuinka kauan Hyundain hybridiakut kestävät?

Hybridiakut kestävät keskimäärin 6-10 vuotta. Poikkeuksia on joka suuntaan, joten takuu kattaa ne, jos ne jäävät alle odotetun käyttöiän.

Kannattaako hybridi ostaa?

Hybridiautolla, -kuorma-autolla tai -katumaasturilla on monia etuja. Ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset pelkkää bensiiniä käyttävät ajoneuvot, ja ne saavat tankillisella enemmän kilometrejä. Joissakin tapauksissa hybridit tarjoavat paremman suorituskyvyn. Olisi helppo nähdä, että hybridit ovat edullisempia kuin pelkän bensiiniauton ostaminen.

Onko Hyundai Ioniqissa Android Auto?

Hyundai Ioniq tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia, Wazea ja Spotifyta, ajoneuvon infotainment-näytöltä. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää navigointia äänikomennoilla.

Kumpi on parempi Ioniq-hybridi vai pistokehybridi?

Hybridin yhdistetty EPA-luokitus on 59 mpg. Plug-in-versio tarjoaa 29 kilometrin täysin sähköisen toimintasäteen. Prius Prime plug-in -hybridi on tehokkaampi kuin Ioniq plug-in -hybridi, mutta Priuksen täyssähköinen toimintasäde on vain 25 mailia, kun Ioniqin toimintasäde on 29 mailia.

Onko Hyundai Ioniq hybrid hyvä auto?

Vuoden 2022 Hyundai Ioniq hybridiauto on hyvä. Ioniq hatchbackin hinta on sekä edullinen että tehokas. Perusmallin hinta on 23 000 dollaria, ja se tuottaa hämmästyttävät 59 mpg yhdistetyssä kaupunki- ja maantieajossa.

  GMC Canyon luotettavuus

Onko Hyundai Ioniq hybrid itselataava?

Hyundai Ioniq on itselataava hybridi – sitä ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan akun lataamiseksi. Voit kuitenkin saada sen joko pistokehybridinä (PHEV) tai puhtaana sähköautona, jolla on pidempi toimintasäde.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z