Hyundai Palisade Luotettavuus

Hyundai on nyt saamassa menestystä ja mainetta tunnetuista uusimmista luotettavista maasturimalleista. Hyundai Palisade on myös vuonna 2018 debytoinut keskikokoinen crossover SUV. Palisade tunnetaan myös ihanteellisena maantieajoneuvona on Hyundain laivaston suurin. Palisade tarjoaa hyvää kilpailua Kia Telluridelle markkinoilla.

Yleiskatsaus

Palisade on 5-ovinen katumaasturi, jonka 3,8-litrainen V6-moottori tarjoaa runsaasti tehoa ja kiihtyvyyttä. Kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston tukena on 291 hevosvoiman V6-moottori. Palisade on saatavana eri variantteina, kuten perus SE, keskitason SEL, rajoitettu ja kalligrafia. Palisade on suunnattu luokkaa ylempään kokemukseen, ja rajoitetun varustetasonsa vuoksi monet sekoittavat sen muihin luksusajoneuvoihin.

Luotettavuus

Hyundai Palisade on sijalla 1 keskikokoisten katumaastureiden joukossa. Palisaden vuoden 2021 mallin luotettavuusennuste on J.D. Powerin mukaan 81 pistettä 100:sta. Tämän luotettavuuspistemäärän mukaan Palisadea voidaan pitää hyvänä vaihtoehtona kaikenlaiseen ajoon. Tehokas moottori ja vakaa, tasainen ajo tekevät Palisadesta luotettavan valinnan.

Turvallisuus

Hyundain katumaasturit ovat turvallisuussuorituskyvyltään petoja. Samoin kuin rinnakkaismallit, myös Hyundai Palisade onnistuu saamaan NHTSA:lta huippuluokituksen. Palisade saa kokonaisturvallisuusluokituksen 5 tähteä 5:stä sekä etu- että sivutörmäystesteissä. Tällaisten turvatoimien, ominaisuuksien ja luokituksen ansiosta tämän katumaasturin kysyntä on pysynyt korkeana alkuvuodesta.

Poistokustannukset

Kaiken kaikkiaan Hyundai-merkin ajoneuvot sijoittuvat arvonsa säilyttämisen eli jälleenmyyntiarvon suhteen 14. sijalle. Hyundai Palisaden poistokustannusten arvioidaan kuitenkin olevan noin 47 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Hyundain huolto- ja korjauskustannukset ovat aina olleet alhaisemmat kuin muiden kilpailevien merkkien. Palisaden huolto- ja korjauskustannusten ensimmäisten 10 käyttövuoden aikana arvioidaan olevan noin 8 180 dollaria.

FAQ

Onko Hyundai Palisade etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Palisade on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Palisadessa on?

Hyundai Palisade on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Palisadessa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Palisadessa on 291 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

  Hyundai Elantra GT Luotettavuus

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Palisadessa on?

7,9 tuumaa ( 20,07 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Palisadessa on 20 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Palisadessa vaihteisto-ongelmia?

Nämä ongelmat ovat usein helposti havaittavissa. 2020 Hyundai Palisade Vaihteisto-ongelmiin voi kuulua mm. vaihteiston vaihtamisen viivästyminen tai hyppiminen tai narskuttelu kiihdytyksen aikana, auton tärinä maantiellä, viheltävät äänet tai konepellin alta tuleva polttava haju.

Kumpi on parempi Telluride vai Palisade?

Jos etsit maasturia, joka on mukava, edullinen ja jossa voi kuljettaa jopa kahdeksan henkilöä, 2022 Kia Telluride on oikea auto. 2022 Hyundai Palisade tarjoaa paljon tilaa, on edullinen, tilava, mukava ja luotettava.

Onko Palisadessa CVT-vaihteisto?

Ascentin ja Palisaden vaihteistot ovat erilaiset. Ascentissa on CVT-vaihteisto, kun taas Palisadessa on automaattivaihteisto. CVT-vaihteisto voi tuntua paljon tylsemmältä kuin varsinainen vaihteiden vaihtaminen. Monet kuljettajat pitävät vaihteiden äänestä.

Mitä ongelmia vuoden 2021 Hyundai Palisadessa on?

NHTSA sai ajoneuvon omistajilta eniten valituksia sähköjärjestelmästä, rakenteesta ja näkyvyydestä/pyyhkijöistä. Kolmen rivin katumaasturi 2021 Hyundai Palisade on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista tyyliä ja kohtuullista hintaa.

Mitä vikaa Hyundai Palisadessa on?

Halkeileva tuulilasi on yleisin ongelma. Eräs 2020 Palisaden asukas kertoi, kuinka hänen tuulilasinsa halkeili kolmannen korjauskerran jälkeen.

Onko Hyundai Palisade luksusauto?

Hyundai Palisade -katumaasturi on luokkaa ylempänä ja melkein saavuttaa sen. Se on erityisen vaikuttava ylemmissä varusteluissa, joissa sen matkustamon voisi helposti sekoittaa johonkin Genesiksen luksusautoon. Se ei ole Genesis, ulkonäöstään ja tuntumastaan huolimatta. Sen sijaan se jakaa alustansa yhtä erinomaisen Kia Telluriden kanssa.

Onko Hyundai Palisade sen arvoinen?

Hyundai Palisade -katumaasturi on erittäin hyvä. Palisaden V6-moottori tarjoaa runsaasti tehoa ja kiihtyvyyttä. Palisade kulkee hyvin myös epätasaisilla teillä, ja sitä on helppo ajaa. Palisaden matkustamo on luokkansa parhaita. Sen ylemmät versiot ovat verrattavissa luksusmaastureihin.

  Chevrolet Camaro Luotettavuus

Onko Palisade täysikokoinen katumaasturi?

Palisade-maasturi on täysikokoinen katumaasturi, joka on suunniteltu ylellisyyttä ja mukavuutta ajatellen. Siinä on mukavasti seitsemän-kahdeksan istumapaikkaa, ja siinä on runsaasti tilaa lisälastille. Palisade, täysin uudistettu Hyundai Santa Fe XL, on saatavana neljänä varustevaihtoehtona.

Mikä katumaasturi on verrattavissa Palisadeen?

Vuoden 2021 Palisadessa on laaja valikoima ominaisuuksia, joiden ansiosta se erottuu keskikokoisten katumaastureiden, kuten Honda Pilotin, Volkswagen Atlaksen tai sen yrityssisaruksen, Kia Telluriden, joukosta. Palisaden 3,8-litrainen V6-moottori tuottaa 291 hevosvoimaa ja 262 paunaa ft.

Onko Hyundailla 3. rivin istumapaikkoja?

Kolmannen rivin istuin: Vuoden 2021 Hyundai Palisade on toinen vaihtoehto, jossa voit ottaa uuden Hyundain haltuun kolmannen rivin istuimilla. Ota yhteyttä Underriner Hyundaiyn, jos etsit Hyundai Santa Fe- tai Hyundai-maasturia, jossa on kolmas istuinrivi.

Onko Hyundai Palisadessa 360-kamera?

Vuoden 2022 Hyundai Palisade on toinen vaihtoehto, jonka avulla voit ottaa uuden Hyundain haltuun kolmannen rivin istuimilla. Ota yhteyttä Underriner Hyundaiyn, jos etsit Hyundai Santa Fe- tai Hyundai SUV -autoa, jossa on kolmas rivi.

Tuleeko 2022 Hyundai Palisade?

Hyundai Palisade 2022 on tulossa uuteen mallivuoteen ilman suuria muutoksia. Sokean kulman valvonta on nyt vakiovarusteena SE-perusmallissa. Vuoden 2022 Palisade-malli on siirtomalli. Vuoden 2020 Palisade esiteltiin keskikokoluokassa täysin uutena mallina.

Säilyttävätkö Palisadet arvonsa?

Hyundai Palisade menettää todennäköisesti noin 47 % arvoaan 5 vuoden kuluttua.

Miksi Palisade on niin suosittu?

Vuoden 2022 Hyundai Palisaden suurin etu on sen kyky kuljettaa useita matkustajia kerralla. Autossa on kaksi istuinriviä, joihin kumpaankin mahtuu kolme henkilöä. Se voi kuljettaa kahdeksan henkilöä. Se on luokassa, josta löytyy vain kymmenkunta muuta keskikokoista katumaasturia, ja se on hyvä valinta.

  Genesis G90 Luotettavuus

Ovatko Hyundai Palisadesit kysyttyjä?

Hyundai Palisade on alusta lähtien ollut erittäin kysytty amerikkalaisten autonostajien keskuudessa. Suuri katumaasturi oli autonvalmistajan neljänneksi myydyin malli elokuussa 2021. Joka kuukausi tehdas vie Amerikkaan 6 000-7 000 Palisadea. Kysyntä on 8 000-9 000 yksikön välillä.

Ovatko Palisadet hyviä autoja?

Hyundai Palisade -katumaasturi on erittäin hyvä. Palisaden V6-moottori tarjoaa runsaasti tehoa ja kiihtyvyyttä. Palisade kulkee hyvin myös epätasaisilla teillä, ja sitä on helppo ajaa. Palisaden matkustamo on luokkansa parhaita. Sen ylemmät versiot ovat verrattavissa luksusmaastureihin.

Mikä auto vertautuu Palisadeen?

Hyundai Palisade & Kia Telluride ovat hyvin samankaltaisia. Kun Telluride on enemmän rock and rollia, Palisade keskittyy jahtimatkustamiseen. Subaru Ascent, toinen segmentin tulokas, tarjoaa vakiona nelivedon, mutta pienemmän moottorin ja vähemmän tilaa.

Onko Hyundai Palisadessa heads-up-näyttö?

Vuoden 2022 Hyundai Palisaden tietyissä varustetasoissa on head-up-näyttö. SE- ja SEL-malleissa tätä vaihtoehtoa ei ole. Limited- ja Calligraphy-versioissa heads-up-näyttö on kuitenkin vakiona.

Onko Hyundai Palisadessa etäkäynnistys?

Kaukokäynnistys: Avaimetonta käynnistystä varten Palisade sisältää avaimenperän. Fob sisältää myös vakiolukitus-, lukituksen avaus- ja paniikkipainikkeet sekä sähköisen nostoluukun painikkeen, etäkäynnistyksen ja virtapainikkeen. Etäkäynnistyksen avulla voit käynnistää ajoneuvosi etänä. Sammuta ajoneuvosi etänä tämän ominaisuuden avulla.

Mitä Hyundain voimansiirtotakuu kattaa?

Kattaa Hyundain alun perin valmistamien tai asentamien voimansiirron osien (eli valittujen moottorin ja vaihteiston/vaihteiston/akselin osien) korjauksen tai vaihdon, jos niissä on materiaali- tai tehdasteknisiä vikoja normaalissa käytössä ja huollossa.

Onko Hyundai Palisadessa mukautuva vakionopeudensäädin?

Hyundai SmartSense -turvallisuustekniikka on Hyundai Palisaden kohokohta. Se tarjoaa huomattavan määrän ominaisuuksia, kuten mukautuvan vakionopeudensäätimen, automaattisen hätäjarrutuksen ja kaistalla pysymisen avustimen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z