Hyundai Santa Fe Luotettavuus

Hyundai on edullisten autojen luotettava merkki. Tuotanto alkoi jo vuonna 2000 ja jatkuu edelleen. Tällä hetkellä Santa Fe on neljännessä sukupolvessa. Toinen mielenkiintoinen seikka Santa Fe:stä on se, että se on Hyundain ensimmäinen katumaasturi. Santa Fe menestyi markkinoilla hyvin pitkään.

Yleiskatsaus

5-ovinen Santa Fe lanseerattiin ensimmäisen kerran kompaktina SUV:nä vuonna 2006, ja tällä hetkellä se on keskikokoinen crossover SUV. Santa Fe käyttää 2,5-litraista 4-sylinteristä moottoria, josta saadaan 191 hevosvoimaa. Vaihtoehtona on kuitenkin saada tehokkaampi 2,5-litrainen turbomoottori, joka tuottaa noin 277 hevosvoimaa. Molemmissa vaihtoehdoissa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja vakiona etuveto tai valinnaisena neliveto.

Luotettavuus

Auton kunto ei ole ainoa tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon käytettyä autoa ostettaessa, vaan myös luotettavuusluokitus on tärkeä. Hyundai on usein hyvä valinta käytetyksi autoksi, sillä se tarjoaa hyvän polttoainetehokkuuden ja edullisuuden. Santa Fe on myös erittäin luotettava auto, sillä J.D. Powerin luokitus on 86 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Hyundain katumaasturit ovat kaikki ylivoimaisia turvallisuusluokitukseltaan verrattuna muihin merkkitovereihin. Edellisten mallien tapaan myös Santa Fe saa NHTSA:lta arvosanan viisi viidestä. Santa Fe sai myös IIHS:n myöntämän Top Safety Pick -palkinnon.

Poistotaso

Minkä tahansa auton poistoaste ja jälleenmyyntiarvo on erittäin tärkeää ottaa huomioon ennen päätöksen tekemistä. Santa Fe suoriutuu hyvin arvonsa säilyttämisestä ja antaa hyvän jälleenmyyntiarvon. Hyundai Santa Fen arvioitu arvonalentumisaste on 50 % vuosien jälkeen. Kolmessa vuodessa Santa Fe menettää 1/3 nykyisestä arvostaan.

Huolto ja korjaus

Hyundai tarjoaa markkinoille jotenkin kohtuuhintaisia autoja, joiden huolto- ja korjauskustannukset ovat kohtuulliset. Hyundai Santa Fen vuotuiset huoltokustannukset ovat 515 dollaria.

FAQ

Onko Santa Fe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Santa Fe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Santa Fessä on?

Santa Fe on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni SUV 4WD

  Hyundai Venue Luotettavuus

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Santa Fessä on ja onko siinä turbo?

Santa Fessä on 277 hevosvoimaa ja 311 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Santa Fessä on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Santa Fessä on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Ovatko käytetyt Hyundai Santa Fe:t luotettavia?

Onko käytetty Santa Fe 4×4 luotettava ja luotettava? Se ei ole kauhean luotettava. Kokonaisluotettavuusarvosanalla 76 % Santa Fe oli viimeisimmässä luotettavuustutkimuksessamme suurten katumaastureiden luokassa 14. sijalla. Erinomaisella 85 %:n yleisarvosanalla Hyundai oli samassa tutkimuksessa seitsemäs 32 merkin joukossa.

Mikä on käyttöiän odote?

Jos tähdet asettuvat kohdalleen ja sinulla on myös hieman onnea, Santa Fe saattaa kestää jopa 300 000. Vuoden 2017 Hyundai Santa Fe kestää jopa 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

Mitä ongelmia Hyundai Santa Fessä on?

CarComplaints.com arvioi vuoden 2018 Hyundai Santa Fen moottoriongelmat 6,4/10 eli ”melko merkittäviksi”. Santa Fe -omistajat, joilla on ongelmia maasturiensa kanssa, väittävät, että heidän moottorinsa pitävät liiallisia ääniä, ”sammuvat yhtäkkiä” ja jopa ”räiskyvät ja kuolevat kaupungin laidalla”.

Minkä vuosimallin Hyundai Santa Fe:tä kannattaa välttää?

Vältä vuosien 2015, 2017, 2018 ja 2018 Hyundai Santa Fe Sports vuosimalleja. Nämä mallit ovat alttiita moottorivioille, jotka voivat alentaa niiden arvoa. Moottorivika 90 000 kilometrin kohdalla on erittäin todennäköinen vuoden 2013 tai 2015 mallissa. Vuoden 2017 mallissa on yleisempi vaihteisto-ongelma.

Mikä on korkea ajokilometrimäärä Hyundailla?

Hyundaita pidetään ajoneuvoina, joiden ajokilometrimäärä on korkea, 150 000-200 000 mi. Eräs nainen ajoi Hyundallaan yli miljoona mailia. Hyundais kestää 200 000-300 000 kilometriä. Ennen suurempia korjauksia ne ovat todennäköisemmin luotettavia.

  Hyundai Veracruz Luotettavuus

Mikä on Hyundai Santa Fen paras vuosimalli?

Etsin käytettyä autoa. Mallivuodet 2014 ja 2015 ovat parhaat Hyundai Santa Fe -mallit. Vuosimallit 2015 ja 2014 ovat lähes identtisiä pienin muutoksin. Molemmat versiot tarjoavat runsaasti lasti- ja matkustamotilaa, ja ne on lastattu mukavuuksilla.

Minkä vuoden Hyundai Santa Fe on luotettavin?

Luotettava ajoneuvo: Vuoden 2019 luotettavimmat Hyundai Santa Fe -mallit ovat vuosimallia 201 ja 2018. Tämä voi olla myös hyvä uutinen lompakollesi. Hyundai Santa Fe -mallien hinnat ovat nousseet niiden ensiesittelyn jälkeen.

Onko se hyvä auto?

Hyundai Santa Fe 2022 sijoittuu keskikokoisten katumaastureiden markkinoiden kolmen parhaan joukkoon. Sisätilat ovat tilavat ja tyylikkäät, ja niissä on runsaasti turvallisuus- ja vakioteknisiä ominaisuuksia. Siinä on myös hyvä polttoainetaloudellisuus ja vankka käsiteltävyys. Se kärsii kuitenkin heikosta voimansiirrosta ja toisinaan jäykästä kyydistä.

Onko Santa Fe parempi kuin Tucson?

Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja. Tucson on suurempi kuin koskaan aiemmin, siinä on enemmän teknisiä ominaisuuksia, ja sen voi ostaa hybridi- tai plug-in-hybridiversiona. Tucson on edullisempi, polttoainetehokkaampi ja lähes yhtä hyvin varustettu kuin Santa Fe, joten se on paras valinta useimmille ostajille.

Mikä on Hyundai Santa Fen keskimääräinen käyttöikä?

Hyundai Santa Fe on luotettava ajoneuvo, joka kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan ja ajetaan konservatiivisilla ajotavoilla. Sen vuotuinen ajokilometrimäärä on 15 000 mailia. Se voi kestää 13-17 vuotta tarvitsematta kalliita korjauksia tai hajoamatta.

Kumpi on parempi Hyundai Santa Fe vai Highlander?

Hyundai Santa Fe on hieman vähemmän tehokas kuin Toyota Highlander. Hyundai Santa Fen vääntömomentti on hieman suurempi ja se siirtää voiman pyörille tehokkaammin kuin Toyota Highlander. Jalkapalloäidit varokaa, Hyundai Santa Feen mahtuu paljon vähemmän ihmisiä kuin Toyota Highlanderiin.

  Hyundai Azera Luotettavuus

Mikä katumaasturi on verrattavissa Santa Feen?

2022 Hyundai Santa Fe on vertailukelpoinen Chevrolet Blazerin, Jeep Grand Cherokeen, Honda Passportin, Nissan Muranon ja Volkswagen Tiguanin kanssa.

Onko se hyvä lumessa?

Kyllä, se on. Magna on kehittänyt AWD-järjestelmän. Se soveltuu hyvin ajamiseen myös huonoissa talviolosuhteissa. Jos valitset talvikumeilla tai AWD-järjestelmällä varustetun Santa Fen, voit odottaa tuntea olosi itsevarmaksi, turvalliseksi ja tuetuksi ajaessasi lumisilla teillä.

Kumpi on suurempi Santa Fe vai GMC Terrain?

GMC Terrain saattaa olla helpompi pysäköidä kuin Santa Fe, koska se on hieman lyhyempi. GMC Terrain on hieman vähemmän ketterä kuin Hyundai Santa Fe, koska sen kääntösäde on suurempi.

Onko ite AWD?

Hyundai-autot täyttävät kaikki tarpeet Hyundain AWD-malleilla, kuten Hyundai Kona, Tucson Santa Fe, Santa Fe ja Santa Fe XL. Paremman kilometrilukeman saavuttamiseksi jokainen näistä autoista voidaan varustaa myös kaksivetoisena. Lue lisää Hyundain AWD-maastureista alla.

Onko 2022 Hyundai Santa Fessä kuolleen kulman tunnistus?

Kuolleen kulman valvonta: Pimeän näkyvyyden valvonta, joka on uusi turvallisuusominaisuus vuoden 2022 Santa Fen Limited-malleihin, on saatavana vakiona myös Limited-malleihin. Tämä ominaisuus on saatavana kuolleen kulman törmäyksenestoavustimen lisäksi. Se tarjoaa selkeät, näkyvät näkymät korin molemmin puolin olevaan ajoneuvoon aina, kun suuntavilkku aktivoituu.

Miten Hyundain jalankulkijoiden tunnistus toimii?

Järjestelmä käyttää korkearesoluutioista kameraa, joka skannaa tiet varoittaakseen kuljettajia. Tarvittaessa se jarruttaa törmäysten välttämiseksi. Hyundain Forward Collision Avoidance -järjestelmä tarjoaa lisäsuojaa päivittäiseen ajamiseen, olitpa sitten kaupungissa tai moottoritiellä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z