Hyundai Santa Fe Sport Luotettavuus

Kaikki auto rakastaa hyväksyä sen tosiasian, että Hyundai on yksi luotettavimmista tuotemerkkejä mukavasti auton. Hyundai Santa Fe Sport on klassinen lisä Hyundain maasturikantaan. Se on urheilullinen versio alkuperäisestä Hyundai Santa Fe:stä, jonka suorituskyky on tyydyttävä.

Yleiskatsaus

Hyundai Santa Fe oli yksi Hyundai Santa Fe -malliston varustetasoista vuoteen 2017 asti. Trimmi sai niin paljon arvostusta, että se ei ollut enää trimmitaso, vaan se erotettiin virallisesti malliautoksi. Santa Fe Sportista on kolme vaihtoehtoa: Base, 2.0T ja 2.0T Ultimate. 2,4-litrainen nelisylinterinen moottori, jossa on 6-vaihteinen automaattivaihteisto, tuottaa noin 185 hevosvoimaa. Malli on vakiona etuvetoinen, mutta siihen on mahdollisuus päivittää neliveto.

Luotettavuus

Hyundai Santa Fe Sport on luotettavampi vaihtoehto kuin Santa Fe, se tarjoaa istumapaikan viidelle matkustajalle. Sen luotettavuusluokitus on J.D. Powerin mukaan 3,5 viidestä, mikä on J.D:n luokituksen mukaan keskimääräistä parempi. Asiakkaat luottavat vahvasti Santa Fe Sportiin sen mukavan ja luotettavan kyydin vuoksi.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä näkökohta arvioitaessa minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta, eikä Hyundai petä koskaan. Hyundain katumaasturimallit ovat kaikki alan parhaimmistoa, kun kyse on turvallisuusluokituksesta. NHTSA:n mukaan vuoden 2018 malli Hyundai Santa Fe Sport saa erinomaisen viiden tähden kokonaisturvallisuusluokituksen.

Jälleenmyyntiarvo

Myös arvon alenemisaste ja jälleenmyyntiarvo ovat tärkeitä tekijöitä, jos aiot vaihtaa autoasi lähivuosina. Jälleenmyyntiarvo riippuu ajoneuvon kunnosta ja siitä, miten hoidat autoasi, mutta myös arvon alenemisella on oma osansa arvon alentamisessa. Normaalisti Hyundai on tunnettu siitä, että se pitää arvonsa, mutta Santa Fe Sportsin arvon aleneminen on 53 % viidessä vuodessa.

  Hyundai Elantra Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Hyundai Santa Fe Sportin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 319 dollaria vuodessa. Kustannukset voivat vaihdella eri paikkakunnilla, mutta hyväkuntoiselle Santa Fe Sportille huoltokustannukset ovat edulliset.

FAQ

Onko Santa Fe Sport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?
Hyundai Santa Fe Sport on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Santa Fe Sportissa on?

Hyundai Santa Fe Sport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Santa Fe Sportissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Santa Fe Sportissa on 240 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Santa Fe Sportissa on?

7,3 tuumaa ( 18,54 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Hyundai Santa Fe Sportissa on 19 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hyundai Santa Fe Sport kestää?

Sport on luotettava ajoneuvo, joka kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan ja ajetaan konservatiivisilla ajotavoilla. Santa Fe sportin vuotuinen ajokilometrimäärä on 15 000 mailia. Se voi kestää 13-17 vuotta tarvitsematta kalliita korjauksia tai hajoamatta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z