Hyundai Tiburon Luotettavuus

Hyundai on ollut luotettava merkki kaikkien autotyyppien osalta. Tiburon on 2-ovinen urheiluauto, jota Hyundai valmisti vuosina 1996-2008. Tunsimme Hyundai Tiburonin myös nimellä Hyundai Coupe joillakin Euroopan markkinoilla. Autosta oli tarjolla kaksi sukupolvea, jotka olivat suorituskyvyltään erittäin luotettavia.

Yleiskatsaus

Hyundai keksii aina eri luokkien parhaat autot. Tiburon oli urheiluauto, jossa oli kunnon kiihtyvyys ja suuri nopeus. Tiburonissa ei myöskään ollut suurempia ongelmia, joista olisi pitänyt huolehtia, mikä teki siitä yhden kyseisen sukupolven luotettavimmista 2-ovisista urheiluautoista. Hyundai Tiburonissa on 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori, joka antoi runsaat 138 hevosvoimaa 218 km/h huippunopeudella.

Luotettavuus

Urheilumallina Tiburon käyttää monia samoja osia ja tekee samoja huoltoja kuin muutkin Hyundain mallit. Luotettavuuden osalta Tiburonissa ei ollut suurempia ongelmia. Kun kyse on näin vanhasta autosta, sen kunto on tärkein. RepairPal raportoi Tiburonin keskimääräiseksi arvosteluksi 3,6 tähteä.

Turvallisuus

Hyundai Tiburon on urheiluauto, joten turvallisuustoimenpiteet ovat huippuluokkaa. NHTSA:n mukaan vuoden 2008 malli Tiburon ansaitsi täydet viisi tähteä etutörmäyksessä. Tiburonin kiihtyvyys oli varsin kohtuullinen, joten ylimääräiset turvatoimet olivat pakolliset.

Poistotaso

Tiburonista luovuttiin vuonna 2008. Siksi Hyundain Tiburonin poistoprosentti on melko alhainen verrattuna muihin saman luokan automerkkeihin. AutoPadren ennusteen mukaan poistoprosentti on vain 6 % viidessä vuodessa.

Huolto ja korjaus

Hyundai Tiburon on 2-ovinen urheiluauto, mutta siinä on 4 matkustajapaikkaa, 5-vaihteinen manuaalivaihteisto ja kaikki muut tavallisen urheiluauton ominaisuudet. Tämän urheiluauton huolto- ja korjauskustannuksissa Hyundai kuitenkin voittaa kilpailevat merkit melkoisella marginaalilla. He arvioivat keskimääräisten vuotuisten huolto- ja korjauskustannusten olevan noin 274 dollaria, mikä on hiljaista Tiburonin kaltaiselle vanhalle ajoneuvolle.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Luotettavuus

FAQ

Onko Hyundai Tiburon etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Tiburon on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Tiburonissa on?

Hyundai Tiburon on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Subcompact

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Tiburonissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Tiburonissa on 172 hevosvoimaa ja 181 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 2.7L/ Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka suuri on Hyundai Tiburonin tavaratila?

14,8 Cubic Feet ( 0,419 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Tiburonissa on 17 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hyundai Tiburon kestää?

Se kulkee hyvin ja sen pitäisi kestää vähintään 250 000 kilometriä ilman ongelmia. Stop and go -ajotilanne on se, mikä todella kuluttaa moottoria, kuten mainitsin, että suurin osa kilometreistäni on selkeillä moottoriteillä.

Ovatko Hyundai Tiburonit hyviä autoja?

Se on hyvä käytetty auto. Tiburon kiihtyy hyvin ja pääsee nopeusrajoitukseen kunnollisella kiihtyvyydellä. Auto on hyvin käsiteltävissä ja se on hyvä alusta modauksen harrastajille. Se on hyvin pieni, joten sitä on helppo huoltaa sekä sisältä että ulkoa. Tätä autoa verrattiin Acura RSX:ään ja Chevy Camaroon, Toyota Solaraan ja Honda Accord Coupeen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z