Hyundai Tucson luotettavuus

Hyundai Tucson luotettavuus

Toinen luotettava ajoneuvo Hyundain katumaastureissa on Tucson. 5-ovinen kompakti crossover-katumaasturi on rivissä Santa Fen jälkeen. Tucson on Hyundain myydyin katumaasturimalli, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 7 miljoonaa kappaletta vuodesta 2004 lähtien.

Yleiskatsaus

Hyundai Tucsonin nykyinen sukupolvi on 5-paikkainen 4-sylinterinen ajoneuvo, jossa on R 2.0L Diesel (BS6) -moottori. Moottori tarjoaa varsin erinomaisen suorituskyvyn ja kiihtyvyyden automaattivaihteistolla ja 182 hevosvoimaa. Tucson kilpailee vuoden 2019 Subaru Crosstrekin kanssa.

Luotettavuus

Hyundai Tucson on luotettava perheauto, joka rastittaa kaikki laatikot käytännöllisellä luotettavuudella ja kestävällä sisä- ja ulkosuunnittelulla. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan Tucson sai korkean luotettavuuden 96,6 % ja sijoittui 11. sijalle 25:stä SUV-perheen autosta. Myös J.D. Power antoi Tucsonille hyvän luotettavuusarvosanan 88 pistettä 100:sta. Näin ollen Tucsonia pidetään yhtenä luotettavimmista kyydeistä tasaisen ajonautinnon ja mukavuuden suhteen.

Turvallisuus

Hyundai on NHTSA:n testien mukaan johtava merkki turvallisuustoimenpiteiden osalta. Hyundai Tucson sai myös viiden tähden kokonaisturvallisuusluokituksen, joten voit pitää Tucsonia luotettavana katumaasturina matkallesi, sillä se on hyvin varustettu kaikilla turvallisuustoimenpiteillä ja -ominaisuuksilla.

Jälleenmyyntiarvo

Tucsonin muotoilu ja materiaalien laatu ovat erinomaisia, minkä ansiosta Tucson tarjoaa loistavaa vastinetta hinnalleen. Jos harkitset käytetyn ajoneuvon ostamista tai aiot myydä Tucsonisi pian, Hyundai Tucsonin arvon aleneminen viiden vuoden kuluttua on noin 45 %.

Huolto ja korjaus

Tucsonia pidetään ongelmattomana. Mikään auto ei kuitenkaan ole niin täydellinen kuin miltä se näyttää. Tucsonin omistajat ovat valittaneet kytkimen kulumisesta ja vauhtipyörän rikkoutumisesta ensimmäisten vuosien aikana oston jälkeen. Tucsonin huoltokustannukset ovat kuitenkin paljon pienemmät. Vaadimme Hyundai Tucsonin vuosihuoltoon noin 426 dollaria.

FAQ

Onko kyseessä etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Tucson on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Tucsonissa on?

Hyundai Tucson on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Tucsonissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Tucsonissa on 226 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa siinä on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Tucsonissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä on Hyundai Tucsonin elinajanodote?

Hyundai Tucsonin odotettu käyttöikä on 200 000 mailia eli noin 15 vuotta. Useimmat ajoneuvot elävät tämän standardin mukaan, mutta joitakin poikkeuksia on olemassa. Ensinnäkin ajoneuvo on huollettu asianmukaisesti.

Kuinka monta kilometriä Hyundai kestää?

Säännöllisellä huollolla valmistajan ohjeiden mukaisesti Hyundai-ajoneuvot voivat kestää 200 000-300 000 kilometriä. Ajoneuvojen pitäisi kestää 13-20 vuotta, jos ne huolletaan asianmukaisesti, perustuen keskimääräiseen vuotuiseen 15 000 mailin ajokilometriin.

Mitä ongelmia Hyundai Tucsonissa on?

Vaihteisto-ongelmat ovat Hyundai Tucsonin yleisin ongelma. Tämä ongelma koskee erityisesti vuoden 2016 Hyundai Tucsonia. Monet ihmiset ilmoittivat, että heidän autonsa ei kiihdytä tai liiku eteenpäin sen jälkeen, kun se on pysähtynyt tielle.

Onko Hyundai luotettavampi kuin Toyota?

Alemmalla 5 vuoden/60 000 mailin rajoitetulla voimansiirron takuullaan Toyota jää selvästi Hyundain taakse. Hyundai on merkki, joka kannattaa valita, jos haluat luotettavan ja pitkäikäisen auton.

Onko tämä Hyundai vajaatehoinen?

MotorTrendin mukaan vuoden 2022 Hyundai Tucsonin teho on liian alhainen. 2,5-litrainen nelisylinterinen vakiomoottori tuottaa 187 hevosvoimaa ja 178 hevosvoimaa vääntöä. Vaikka Hybridi-Tucson on muita kilpailijoita nopeampi, se saavuttaa nopeuden 100 km/h 8,8 sekunnissa.

  Bentley Mulsanne Speed Luotettavuus

Ruostuuko se?

7 vuoden kuluessa voit odottaa, että Tucsoniin kehittyy jonkin verran ruostetta. Moottoritila ja aluskate ovat herkimpiä.

Onko Hyundai Tucsonissa vaihteisto-ongelmia?

Tämä on yleinen ongelma autoissa. Hyundai Tucsonin vaihteisto-ongelmat voivat ilmetä vaihteiston vaihtamisen viivästymisenä tai narskutteluna tai hyppimisenä kiihdytettäessä, auton tärinänä maantiellä, viheltävinä ääninä tai konepellin alta tulevana polttavana hajuna.

Mikä on paras Tucson-malli?

Hyundai Tucsonin parhaat vuosimallivuodet ovat toisen sukupolven osalta 2010 ja 2014, 2015 ja 2018. Jos etsit vanhempaa mallia, 2007 on paras vuosimalli. Nämä mallit ovat suosituimpia, ja ne on luokiteltu korkeammalle lehdissä, kuten JD Powerissa.

Mitä moottoreita Hyundai Tucsonissa on?

Vuoden 2022 Hyundai Tucsonissa on kaksi vaihtoehtoa: 1,6 litran hybridi tai 2,5 litran nelisylinterinen.

Onko Hyundai vai Kia parempi?

Kia ja Hyundai tarjoavat molemmat samanlaisia ajoneuvoja, mutta Kian mallit tarjoavat enemmän arvoa ja parempaa laatua. Kia-malleissa on rohkeampi muotoilu ja dynaamisempi ajoympäristö. Kia-autot ovat parempia kuin mikään muu auto, riippumatta siitä, mitä pidät tärkeimpänä.

Miksi Hyundai Tucsonini tärisee?

Epätasapainoiset tai väärin kohdistetut renkaat, epätasapainoiset pyörät ja rengasvauriot ovat yleisimpiä syitä Hyundai Tucsonin tärinään suurella nopeudella. Huono akseli, kuluneet jousituksen osat, väärä rengaspaine ja vääränlainen rengaspaine ovat harvinaisempia.

Onko Hyundai Tucson hyvä auto?

Vuoden 2022 Hyundai Tucson on loistava kompakti katumaasturi. Uusi Tucson on tilava ja mukava viiden istuimen, ensiluokkaisten matkustamomateriaalien, suuren tavaratilan ja modernin ulkoasun ansiosta. Infotainment-järjestelmä on intuitiivinen, ja vakiona on monia turvallisuusominaisuuksia.

Onko Tucson vai Santa Fe isompi?

Silmiinpistävin kokoero on pituudessa. Santa Fe Sport on 185 tuumaa pitkä, yhdeksän tuumaa enemmän kuin Tucson. Santa Fe Sport on Tucsonia tuuman verran suurempi sekä korkeudeltaan että leveydeltään.

Kumpi on suurempi Honda CRV vai Hyundai Tucson?

CR-V tarjoaa useimmissa versioissa 39,2 kuutiometriä säilytystilaa takaistuinten takana, mikä on hieman vähemmän kuin Tucsonin 38,7 kuutiometriä. CR-V tarjoaa 75,8 kuutiometriä säilytystilaa takaistuinten takana, kun Tucsonissa on 74,8 kuutiometriä. CR-V:n teknologiapaketti on selvin merkki sen iästä.

Mikä on Kian vastine Hyundai Tucsonille?

Sekä Hyundai Tucsonin että Kia Sportagen kohdemaksut ovat samankaltaiset. Hyundai Tucson on suunnilleen yhtä leveä kuin Kia Sportage. Jotkut uskovat, että isompi on parempi. Hyundai Tucson on hieman pidempi kuin Kia Sportage, joten jos olet sellainen, olet tyytyväisempi.

Onko Tucson vai Sportage isompi?

Uuden Tucsonin sisätilat ovat suuremmat kuin edellisen mallin. Siinä on enemmän tavaratilaa ja tilaa takaistuimilla. Tucsonissa on takana enemmän pään- ja jalkatilaa kuin Sportagessa ja edessä enemmän pääntilaa.

Onko vuoden 2022 Hyundai Tucson alitehoinen?

On selvää, että 2022 Hyundai Tucson ei ole yhtä tehokas kuin isommat kompaktit SUV-luokan mallit. Se on saatavana joko 1,6-litraisella turboahdetulla 1,6-litraisella hybriditurboahdetulla 2,5-litraisella moottorilla tai 2,5-litraisella imumoottorilla. Teho-painosuhteensa puolesta se sijoittuu kompaktien SUV:ien alimpaan puoliskoon.

Mitä eroa on vuosien 2021 ja 2022 Hyundai Tucsonilla?

Hyundai Tucson saa vakiona 8-tuumaisen kosketusnäytön vuonna 2022. Sen sijaan vuoden 2021 versiossa on 7-tuumainen näyttö. Tucson saa uuden 10,25-tuumaisen kosketusnäytön vuonna 2022. Mallivuodelle 2022 Tucsoniin lisätään lisää turvatekniikkaa.

  BMW M6 Gran Coupe luotettavuus

Onko vuoden 2022 Tucsonissa turbomoottori?

Kyllä, siitä tulee turboversio. Vuoden 2022 Tucsonin bensiinimoottoriveto on 2,5-litrainen rivinelosylinterinen moottori, jossa on 187 hevosvoimaa ja vääntöä. Hybridivoimansiirrossa on 1,6-litrainen turbomoottori, joka on yhdistetty kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon.

Onko Hyundai Tucson luksusauto?

Se on melkein luksusauto. Mukavuus on tämän auton keskeinen ominaisuus. Tucsonissa on pehmeä jousitus, joka antaa sille pehmeän ajon. Jopa teiden kuoppia ja halkeamia se vaimentaa hyvin. Se on yksi luokkansa mukavimmista autoista. Limited-varusteluun kuuluvan koeajoautomme etuistuimet olivat erinomaiset.

Onko Hyundai Tucsonissa peruutuskamera?

Hyundai Tucsonisi peruutuskamera sijaitsee takapaneelissa. Se on kytketty niin, että se tunnistaa, kun valitset vaihteistosta peruutuksen. Kameran syöttö näkyy näytössä, kun olet peruutusvaiheessa.

Onko Tucsonissa 3. rivi?

Tucsonista on saatavana 2-rivinen SUV-versio ja Santa Fe:stä 2- tai 3-rivinen versio. Vuoden 2018 Hyundai Tucson on voittanut Teens Best New Cars Award -palkinnon, ja se on myös finalisti vuoden 2018 Best Compact SUV For Money Award -palkinnon saajaksi.

Onko Hyundai Tucsonissa lannerangan tuki?

Voit myös säätää kuljettajan istuimen asentoa helposti 8-suuntaisen sähkötoimisen istuimen avulla. Lisämukavuutta varten voit hankkia sähkötoimisen lannerangan tuen. Tästä on hyötyä erityisesti pitkillä automatkoilla.

Onko vuoden 2022 Tucson suurempi?

Vuoden 2022 Tucson on 6 tuumaa pidempi kuin edellinen malli. Tämä tarkoittaa, että tavaratilaa ja tilaa takapenkillä on enemmän. Ulkonäkö on näyttävämpi ja erottuvampi. Matkustamo on tyylikkäämpi ja tyylikkäämmän näköinen.

Kumpi on parempi – hyundai tucson vai santa fe?

Se on suurempi kuin koskaan aiemmin, siinä on enemmän teknisiä ominaisuuksia ja sen voi ostaa hybridi- tai plug-in-hybridiversiona. Tucson on edullisempi, polttoainetaloudellisempi ja lähes yhtä hyvin varusteltu kuin Santa Fe, joten se on paras valinta useimmille ostajille.

Onko Hyundai Tucson 4×4?

Tucson on saatavana joko takavetoisena tai erillisenä 4×4:nä, jossa olisi matalavetoiset vaihteistot. Nelivetoiset mallit lähettävät voiman kaikille neljälle pyörälle, mutta niistä puuttuu matalavaihteinen vaihtoehto.

Onko Hyundai Tucson hyvä lumessa?

Hyundai Tucson soveltuu erinomaisesti ajamiseen lumella. Tucsonissa on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten ABS, kaistavahti ja etutörmäysvaroitin sekä kuolleen kulman valvonta. Tucson on loistava talviauto 6,4 tuuman maavaran ja HTRAC- nelivetojärjestelmän ansiosta.

Onko Hyundai Tucsonissa pysäköintianturit?

Vuoden 2017 Hyundai Tucson tarjoaa lisävarusteena takapysäköintianturit. Nämä anturit havaitsevat Tucsonin takana olevat esteet tutkatunnistuksen avulla. Ne varoittavat ääni- ja visuaalisin vihjein sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat. Vuoden 2022 Tucsonissa on älykäs pysäköintiavustin etänä.

Onko siinä kuolleen kulman tunnistus?

Kuolleen kulman törmäyksenestoavustin (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, BCA). Tämä ominaisuus sisältyy 2022 Hyundai Tucsoniin. Kun suuntavilkku aktivoidaan, se antaa sekä ääni- että näkövaroituksen, kun se havaitsee kuolleessa kulmassa olevan ajoneuvon. Jos et ryhdy toimiin, se jarruttaa automaattisesti.

Onko Hyundai Tucson hybridi sen arvoinen?

Vuoden 2022 Hyundai Tucson hybrid on ostamisen arvoinen. Tämä hybridi tarjoaa edullisemman vaihtoehdon ja siinä on uutta muotoilua ja tekniikkaa, joka kilpailee Toyota RAV4 Hybridin kaltaisten kilpailijoiden kanssa.

  Hyundai Veracruz Luotettavuus

Onko Hyundai Tucson tilava?

Hyundai Tucsonissa on viisi istumapaikkaa, ja niitä on kaksi riviä. Tilavat etuistuimet mahdollistavat pitkän matkan mukavan ajamisen.

Onko 2022 Tucsonissa lämmitettävät istuimet?

Kyllä, vuoden 2020 Hyundai Tucsonissa on lämmitettävät etuistuimet. Niitä on helppo käyttää ja ne lisäävät auton mukavuutta.

Ovatko silloin istuimet mukavat?

Tucsonin kauhallinen etuistuin on koko päivän mukava, ja sen selkänojissa on sivuttaispehmusteet, jotka tukevat hyvin vartaloa. SE-perusmallia lukuun ottamatta kaikissa malleissa on vakiona etuistuinten lämmittimet sekä sähkötoiminen kuljettajan istuin, jossa on sähkötoiminen lannerangan säätö.

Voiko 2022 Tucson hinata?

Asianmukaisesti perävaunujarruilla varustettu 2022 Hyundai Tucson voi hinata jopa 2 000 kiloa. Uudessa Tucsonissa on ensiluokkaiset vakiovarusteet, joiden ansiosta kuljettajat voivat vetää suurempia tavaroita maanteillä helposti tehokkaan moottorinsa ansiosta.

Mikä on myydyin Hyundai?

Vuonna 2017 se oli seuraava:

  1. Hyundai Elantra.
  2. Hyundai Santa Fe.
  3. Hyundai Sonata.
  4. Hyundai Tucson.
  5. Hyundai Accent.

Mitä SEL tarkoittaa Hyundaissa?

SEL on lyhenne sanoista Special Edition Limited. Jokaisella autonvalmistajalla on erikoispainos. Nämä erikoispainokset sisältävät uusia ominaisuuksia. Vaikka ne voivat olla rajoitettuja painoksia, erikoisversio ei ole yksinoikeus kaikissa tapauksissa.

Onko Hyundai Tucson hyvä maastossa?

Hyundai Tucson kompaktin katumaasturin avulla kuljettajat pääsevät pois maastosta. Pysäytä ajoneuvo, jos et näe edessä olevan mäen harjan tai harjanteen taakse.

Onko Hyundai Tucsonissa 360-kamera?

2022 Tucsonissa on surround-katselukamera, jonka avulla näet 360 astetta mistä tahansa kulmasta. Tämä helpottaa ahtaisiin paikkoihin pääsyä.

Onko Hyundai Tucsonissa Android Auto?

Hyundai Tucson tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia, Wazea ja Spotifyta, auton infotainment-näytöltä. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin.

Onko se hyvä pitkälle ajomatkalle?

Tucson on erinomainen auto pitkille matkoille. Se on erittäin mukava ja sen taloudellisuus on erinomainen. Se on loistava 14/18 maantienopeuksilla.

Mitkä ovat Hyundai Tucsonin varustetasot?

Trimmitaso:

  • 2022 Hyundai Tucson SE Hinta
  • 2022 Hyundai Tucson SEL Hinta
  • 2022 Hyundai Tucson Limited Hinta

Käyttääkö Hyundai Tucson tavallista bensiiniä?

Minkälainen bensiini on lyijytöntä 87 oktaanin tai korkeampaa. ”Premium-bensiiniä suositellaan”, koska se tarkoittaa, että premium-bensiini 91 tai korkeampi on PAKOLLINEN.

Miten Hyundai Tucsonin hybridimoottori toimii?

Tucson Hybridin hybridisähkömoottori ja ajonvakautusjärjestelmä yhdistyvät antamaan paremman kaarreajokyvyn. Se soveltaa sähkömoottorin vääntömomentin säätöä tieolosuhteiden ja dynaamisten syötteiden perusteella.

Mitä rajoitettu tarkoittaa Hyundai Tucsonissa?

Limited-malli: Vuoden 2022 Hyundai Tucson Limited -varustelu lisää sisätilojen ja ulkotilojen mukavuuksia, jotka parantavat ajokokemustasi. Limited-mallissa on useimmat Sport-ominaisuudet ja seuraavat: 18-tuumaiset kevytmetallivanteet

Onko Hyundai Tucsonissa Sirius radio?

Hyundai, kuten monet muutkin autonvalmistajat, ei tarjoa SiriusXM (r) -satelliittiradiota jokaiseen malliin. SiriusXM(r), kaikilla varustetasoilla, ei ole saatavilla Kona-, Santa Fe- ja Tucson-malleihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z