Hyundai Veloster Luotettavuus

Hyundai Veloster aloitti tuotannon vuonna 2011, ja se on urheilullinen pikkuauto. Kompaktiluokassa Velosterilla on kovaa kilpailua, mutta se on silti luotettava auto. Voit jättää näyttämättömän perusmoottorin väliin ja vaihtaa sen jännittävämpään turboahdettuun voimanlähteeseen, joka tekee Velosterista ketterämmän ja hauskemman ajaa.

Yleiskatsaus

Hyundai Veloster on 3-ovinen viistoperäinen coupe. Epäsymmetriset ovet erottavat tämän auton monista kilpailijoistaan. Yksi ovi on suuri kuljettajan puolella ja kaksi pienempää ovea matkustajan puolella. Moottorin osalta Velosterissa on 2 voimalaitosmoottoria. Perusmoottori on 2,0 litran 4-sylinterinen, joka tuottaa 147 hevosvoimaa. Kun taas trimmimallissa on turboahdettu 1,6 litran 4-sylinterinen, joka tuottaa 201 hevosvoimaa. Velosterissa on automaattivaihteisto, ja se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 5,1 sekunnissa.

Luotettavuus

Veloster ei ole pikavauhtia pikavauhtia. Se on myös aivan oikealla tiellä luotettavuuden osalta. Auto on sijalla 19. 36 pikkuauton joukossa, ja RepairPal arvioi sen arvosanaksi 4/5. Näin se on yksi luotettavista urheilullisista kompaktivalinnoista.

Turvallisuus

Urheiluauto ja sen turvallisuustoimenpiteet kulkevat käsi kädessä, jotta niiden luotettavuuspisteet ovat aivan kärjessä. Veloster saa erinomaiset pisteet myös turvallisuusominaisuuksien ja yleisen turvallisuusluokituksen osalta. ANCAP:n mukaan Velosterin kokonaispistemäärä on 35,47/37, ja sitä pidetään yhtenä luokkansa turvallisimmista pikkuautoista.

Poistotaso

Arvonalentumisaste on toinen tärkeä tekijä, jonka avulla voidaan ennustaa luotettavuutta tulevina vuosina. Hyundain Velosterin poistoprosentti on noin 56 % viiden vuoden kuluttua, mikä ei ole kovinkaan huono lukema, kun otetaan huomioon kaikki muut kilpailussa mukana olevat kompaktit urheiluautot.

  Honda Insight Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ylläpito- ja korjauskustannusten ennakoimattomien ja määräaikaiskorjausten osalta yhden vuoden aikana arvioidaan olevan noin 493 dollaria. Tämä kustannus on varsin kohtuullinen verrattuna muihin kompakteihin autoihin, jotka maksavat yli 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Hyundai Veloster etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Veloster on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Velosterissa on?

Hyundai Veloster on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Velosterissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Velosterin teho on 147 hevosvoimaa ja vääntömomentti 132 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Velosterissa on?

5,6 tuumaa ( 14,22 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Velosterissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Veloster ostamisen arvoinen?

Vuoden 2020 Hyundai Veloster on loistava valinta, jos etsit hauskaa kyytiä kohtuulliseen hintaan. Tämä pieni viistoperä on edullinen ja siinä on luokkansa paras takuu, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan edullisia tarjouksia etsiville. Se tarjoaa kuitenkin enemmän ajamisen iloa.

Kuinka kauan Hyundai Veloster kestää?

Hyundai Velosterilla voi ajaa jopa 200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan ja hoidetaan oikein.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z