Hyundai Veloster N Luotettavuus

Veloster N on toinen Hyundain suosittu viistoperäinen urheilu-pakettiauto. Veloster N on edullisuudeltaan ja luotettavuudeltaan paras, mutta huippunopeudessa ja suorituskyvyssä se ei juuri pärjää. Veloster N:ssä on aggressiivisemmin muotoiltu ulkomuoto ja suuremmat pyörät kuin Veloster N:ssä.

Yleiskatsaus

Suurin ero Velosterin ja Veloster N:n välillä on se, että Veloster N:n vakiovarusteet keskittyvät enemmän suorituskykyyn kuin mukavuuteen. Veloster N:n voimanlähteenä on 2,0-litrainen turboahdettu moottori, joka pystyy tuottamaan 250 hevosvoimaa. Turboahdettu moottori tarjoaa nopeimman kiihtyvyyden, sillä Veloster N saavuttaa nopeuden 0-100 km/h vain 5,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Hyundai Veloster, omituinen, matala ja seikkailunhaluinen pikkuauto, jossa on jännittävä uusi 3-ovinen pohjaratkaisu ja ainutlaatuinen persoonallisuus, on luotettava pikkuauto, jolla on nopein nopeus ja erottuva persoonallisuus. J.D. Powerin kuluttajaluokituksen mukaan Veloster N onnistuu saamaan luotettavuusarvosanaksi 80 pistettä sadasta.

Turvallisuus

2020 Hyundai Veloster N on edeltäjäänsä huomattavasti turvallisempi. Siihen on itse asiassa tehty paljon parannuksia sen jälkeen, kun se oli vuoden 2020 Top Safety Pick. Ajoneuvo on suoriutunut hyvin kaikissa törmäystesteissä.

Poistot

Veloster N suoriutuu hyvin nopeudesta ja tasapainoisesta ajosta. Hyundain Veloster N:n poistonopeus on kuitenkin melko samanlainen kuin Velosterin; se poistuu noin 56 % 5 vuoden käytön jälkeen.

Huolto ja korjaus

Luotettava auto on sellainen, joka toimii hyvin kaikilla osastoilla. Hyundain hot-hatchback, Veloster N, tekee juuri niin. Veloster N:n huolto- ja korjauskustannukset ovat arviolta 480 dollaria vuodessa, mikä ei ole huono asia, koska se on autokannan nopein auto.

  Hyundai Kona Luotettavuus

FAQ

Onko Hyundai Veloster N etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Veloster N on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Veloster N:ssä on?

Hyundai Veloster N on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Veloster N:ssä on ja onko siinä turbo?

Hyundai Veloster N:ssä on 275 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Veloster N:ssä on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Hyundai Veloster N:ssä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Veloster n sen arvoinen?

Ehdottomasti, epämukavuudesta huolimatta. On ilo ajaa 2022 Veloster N:llä. Se näyttää upealta, ja rakastan sitä, miten tukevat ja mukavat etuistuimet ovat.

Onko 2022 Veloster N:ssä etäkäynnistys?

Kyllä, voit käyttää älypuhelintasi auton etäkäynnistämiseen. Sinun on ensin ladattava MyCar-sovellus ja sitten noudatettava sovelluksessa olevia ohjeita etäkäynnistyksen määrittämiseksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z