Hyundai Venue Luotettavuus

Hyundain luotettavuuspisteet ja kohtuulliset hinnat tekevät siitä hyvän valinnan budjettiautoksi. Venue on toinen Hyundai Motorsin kompakti katumaasturi. Se oli Hyundain pienin crossover SUV maailmanlaajuisesti ennen Casperia. Venue tarjoaa monia ominaisuuksia hyvässä hintaluokassa, ja siinä on myös etuveto.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on mitoiltaan keskinkertainen kilpailijoihinsa verrattuna, mutta maasturi tarjoaa riittävästi mukavuutta niin pidempiin kuin satunnaisiinkin ajeluihin. Myös säilytystilat ovat luotettavat. Venue on saatavana eri vaihteistokokoonpanoilla, mukaan lukien 5-vaihteinen manuaali, 6-vaihteinen manuaali, 6-vaihteinen automaatti ja 7-vaihteinen DCT CVT. Moottorista on myös eri vaihtoehtoja, mutta niistä paras on 1,0 litran Kappa II T-GDi3, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn.

Luotettavuus

Hyundai on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun kyse on kestävyydestä ja luotettavuudesta. Venue on myös luotettava katumaasturi, jossa on monia ominaisuuksia ja erinomainen ajo-ominaisuus. Luotettavuuspisteiden osalta Venue onnistui saamaan 78 pistettä 100:sta ennustetussa luotettavuudessa. Ainoa huolestuttava ongelma Venuessa on SX-DCT-lämmitys.

Turvallisuus

Turvallisuus on aina ollut yksi tärkeimmistä tekijöistä, joista on kannettava huolta uutta tai käytettyä ajoneuvoa ostettaessa. Hyundai on tunnettu hyvistä turvallisuusominaisuuksistaan ja luotettavista turvatoimistaan. NCAP:n turvallisuusluokitus Venue on 4 tähden luokitus. Katumaasturi on myös varustettu kaikilla tarvittavilla kuljettajaa avustavilla ominaisuuksilla.

Poistot

Hyundai ei yleensä menetä paljon arvoaan verrattuna muihin kilpailijamerkkeihin, koska sen kysyntä markkinoilla on jatkuvasti suurta. Venue on poistoasteen osalta varsin tyydyttävä, sillä se menettää vain 47 % alkuperäisestä arvostaan viiden vuoden kuluttua, mitä pidetään hyvänä.

  Hyundai Tucson luotettavuus

Huolto ja korjaus

Edulliset huolto- ja korjauskustannukset ovat yksi Hyundain plussapisteistä vuosien varrella. Hyvin hoidettuna ajoneuvo ei vaadi minkäänlaisia monimutkaisia korjauksia. Venuen huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 7 761 dollaria sen 10 ensimmäisen vuoden aikana.

FAQ

Mitä vikaa Hyundai venue -autossa on?

Hyundai Venuen suorituskyky ei ole hyvä. Se pystyy tuottamaan vain 121 hevosvoimaa, eivätkä monet pidä ulkoisesta muotoilusta tai sisätiloista. Vuoden 2021 Hyundai Venuen pieni tavaratila ja ahtaat takaistuimet ovat kaksi sen suurinta puutetta.

Onko Hyundai Venue etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Venue on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Venuessa on?

Hyundai Venue on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Mikä on Hyundai Venuen hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Hyundai Venuen teho on 121 hevosvoimaa ja vääntömomentti 113 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Venuessa on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Venuessa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Hyundai Venue menestyksekäs?

Kun Hyundai Venue lanseerattiin, se oli valtava menestys Intiassa. Lisääntyvä kilpailu on vaikuttanut tämän ajoneuvon myyntiin. Nämä ovat syitä harkita uudelleen Hyundai Venuen ostamista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z